Widok

Koszt badań prenatalnych

Dziewczyny jutro wybieram się na badania prenatalne. Mój lekarz mi je zalecił (ale nie wystawil recepty) Jestem w 23tyg ciązy . Nie wiem trzeba mieć skierowanie od lekarza prowadzacego ? To tak nawiasem. Ale moje głowne pytanie brzmi ile kosztuja takie badania ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podejrzewam, że skierowanie jest na badania prenatalne z krwi? W takim przypadku nie musisz mieć konkretnie skierowania, możesz je wykonać prywatnie bez niego. W sytuacji jeśli chciałabyś wykonać badanie na narodowy fundusz zdrowia to tak, skierowanie będzie w takiej sytuacji wymagane. Polecam porównać sobie cenniki badań w kilku laboratoriach, bo ceny mogą być różne w zależości od badania, Te podstawowe badania prenatalne nie sa jednak zbyt kosztowne.
Poniżej jest cennik dla Gamety w Gdyni:
http://badanieprenatalne.com/cennik/cennik-gdynia/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Brak ochoty na zbliżenia - niskie libido? (87 odpowiedzi)

Zauważyłam sama po sobie, że kiedyś miewałam większe potrzeby na zbliżenia niż teraz. Mam dopiero...

Naturalne sposoby leczenia (6 odpowiedzi)

Czy znacie może jakieś dobre naturalne sposoby leczenia oraz dbania o zdrowie? Co się u Was...

Hiszpańska mucha (18 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

do góry