Widok

Koszula do porodu- dylematy:/

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny doradźcie proszę bo już sama nie wiem:(
Czy faktycznie duży t-shirt sprawdza się przy porodzie? Rozumiem, że powinien być obszerny i krótki- oczywiście na tyle coby tyłkiem nie świecić;)
Jak już trafię na IP i potwierdzą mi początek akcji porodowej, każą iść się przebrać to czy trafiam od razu na salę porodową? No i czy w tej sytuacji od razu mam założyć ten 'porodowy t-shirt' czy najpierw normalną koszulę a potem będę mogła się przebrać?
Czy może lepiej kupić sobie jeszcze jedną koszulę (taką jak po porodzie) i się nie przejmować- no może ewentualne tym, że trzeba będzie ją po wszystkim wyrzucić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja rodziłam w Pucku i też mi dali jednorazową, mimo, że miałam swoją normalną ;)
Jak zwykle można na Was liczyć:) dzięki za wszystkie rady
Moje pytanie wzięło się stąd, że na co dzień nie używam koszul do spania i w domu nie mam ani jednej. Kupiłam sobie koszule do karmienia ale są na mnie jakieś takie przydługie a naczytałam się, że żeby było wygodniej przy porodzie to koszula powinna być w miarę krótka.
Oczywiście nie żal mi kasy na kolejną ale po co miałabym kupować coś co mi się i tak nie przyda. Nie wiem zresztą czy te, które kupiłam do karmienia jakoś wytrzymam;)
W każdym razie dzięki- dokupię sobie jeszcze jedną ale może krótszą i będzie grało. Będzie godnie i wygodnie;)

Pozdrawiam:)
ja miałam starą koszule nocną, bez żadnego rozpinania u góry, mąż ją wyrzucił jak już było po i tyle

dla mnie kupowanie nowej koszuli nawet za 30zł jest bez sensu, bo prawdopodobnie i tak się tego nie dopierze, a za 30zł są 2 fajne bodziaki:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry