Widok

Kraków z dwójką rozrabiaków

Rodzina i dziecko Podróże Temat dostępny też na forum:
Hej. Możecie polecić jakieś fajne miejsca do odwiedzenia w Krakowie z dwójką Chłopców w wieku 5,5 roku i 2 lata?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przejście Smoczą Jamą może być fajną atrakcją, zwłaszcza dla 5-latka. O tej porze roku chyba jest już otwarta dla turystów.
Kopiec Kościuszki - przetestowane na moich urwisach ;) Jest jeszcze kilka innych Kopców w Krakowie - jeszcze nie byliśmy, spacer po Rynku i Plantach, Wzgórze Wawelskie, Smok ;) Bulwar nad Wisłą, pomnik Psa Dżoka.
Muzeum Lotnictwa - jeszcze tam nie dotarliśmy ale wydaje się być fajnym miejscem.
Kiedyś byłam w Aquaparku z grupą dzieci szkolnych - podobało im się ale to było ponad 10 lat temu - nie wiem jak jest teraz.
Pod sukiennicami jest muzeum z wystawami interaktywnymi, super zabawa dla dzieci i dorosłych. Chłopakom podobało się również muzeum kolejarstwa czy motoryzacji, teraz nie pamiętam dokładnie, ale wiem że można dotykać i zwiedzać tamtejsze eksponaty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Krakowie z bardzo ruchliwym 5 latkiem zaliczyliśmy poza Wawelem
muzeum lotnictwa polecam jak najbardziej dla fanów samolotów
http://www.muzeumlotnictwa.pl/

ogród doświadczeń
http://www.ogroddoswiadczen.pl/

Zaliczyliśmy tez kopalnię soli w Wieliczce - trafiliśmy na bardzo fajną Panią przewodnik
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Mole spożywcze mi się zalęgły... (25 odpowiedzi)

Wywaliłam już wszystko, mąki, kasze, cukier, ryż, wszystkie pootwierane opakowania przypraw i w...

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (43 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

Szkoła podstawowa nr 47 Gdańsk opinie zerówka pierwsza klasa (29 odpowiedzi)

Witam, moje dziecko chodzi teraz do przedszkola ale za kilka miesięcy będzie dylemat zerówka...

do góry