Widok

Krople do nosa Protargoli

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wiecie może w której aptece na Przymorzu (lub w okolicy) zrobią te krople?
Byłam w jednej aptece- nie mają jakiegoś składnika.

Czy któreś "forumowe dziecko" dzięki nim uniknęło chirurgicznego usunięcia migdałka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podbijam.
my stosowaliśmy te krople długo po to aby migdałek się nie powiększał, bo mała ma dopiero 2 lata i jeszcze nie można usunąć jej migdałka. Nam puki co pomogły migdałek się nie powiększa także może uda nam się uniknąć operacji. A i jeszcze dodatkowo dostałyśmy do tego Syrop Ismigen. Krople robione w Rumi ale nie było kłopotu w aptekach
A w Gemini Ci nie zrobią? Składnik - związek srebra - apteka musi zamówić. U nas szału nie było po tych kroplach, ale polecam Imupret.
W Gemini na Obrońców nie mieli(a w hurtowni brak), na Jagiellońskiej za mało żeby zrobić, dopiero na Kołobrzeskiej zrobili krople.

To się wkrapla do nosa na leżąco - tak?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
miałam te krople dla małej , one wysuszają migdał , ale nie można ich za długo stosowac max chyba miesiac , wg mnie pomagają ale jak siestosuje, po odstawieniu to samo, raczej nie wspomogą na tyle, żeby migdał się obkurczył aby nie trzeba było zabiegu

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

do góry