Widok

Moja Żona nie chce sie ze mną kochać

I nie pomaga już nic ... Rozmowy były , prośby były a błagać nie chcę.
Co z kobietą moją jest nie tak.?
Nie wytrzymam tak długo. A potem bedzie wszystko moją winą...
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 3
ho,ho brat reflex :P autor już chyba poszedł
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam nadzieję, że poszedł bzykać ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poszedł golonkę kupić, zjedzą z żoną i będą żyli długo i szczęśliwie. :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
I moim zdaniem błąd.
Z "brombraniem" (aluzja do pewnego dowcipu) jest jak z pływaniem - nie powinno się obu rzeczy robić o czasie krótszym niż godzinka. Człek taki ociężały się robi...i senny.
Kto zasnął w trakcie, ten wie :p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To opowiedz nam ten dowcip:)
No, ale to oboje będą senni, nie będzie im się chciało, to i problem zniknie choć na chwilę ;)
> Kto zasnął w trakcie, ten wie :p
Ubawiłam się :)))
Partnerce nie zazdroszczę :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A taki stary..jeszcze z czasów Masztalskiego.
Przychodzi baba do lekarza i od progu.
- Panie doktorze, panie doktorze! Wszystko kojarzy mi się z seksem!
- Czy brom brała pani?
- No właśnie dziś jeszcze nie brombrałam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
hahahaha, dobre! :)
> Co z kobietą moją jest nie tak.?

Nie piszesz, jak było wcześniej. A to "dosyć" istotne.
Pomysł błysk_kotki, żeby wyegzekwować "powinność" uważam za co najmniej "nietrafiony"
Wszystkie kobiece pomysły na zasadzie "porozmawiaj z nią" uważam za równie chybione.
Ty nie masz swojej żony przekonać, ale być dla niej atrakcyjnym partnerem.
Realizuj SIEBIE. Miej jaja i coś, co Twoja kobieta zauważy i (znowu) polubi*
Pod tym względem chyba najbliżej była Ilona. Z pewnością nie spełnisz Jej marzeń o facecie, biegając rano po bułki :D
A pomysły typu "bzyknij inną" albo "wypsikaj się damskimi perfumami i upaćkaj koszulę szminką".. plijz..
Może na gimnazjalistki to działa.. :)

* Alternatywą jest rozstanie. Może po prostu do siebie nie pasujecie i nic nigdy nie pomoze? Bądź chłopem i weż na klatę także tą ewentualnośc. Nie katuj swej żony w związku, w którym nie jest szczęśliwa a jest jedynie z przyzwyczajenia i poczucia obowiązku.
Wcale bym się nie zdziwiła , gdyby autor przestał tu zaglądać. Zaznaczył przecież , że to nie żart i chociaż nam może się to wydawać maleńki problem , dla niego jest sporym. A Wy moi drodzy walneliście tu taki golonkowy offtop , że oczy bolą.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sadyl , z całym szacunkiem -co Ty tam wiesz? - kobietą nie jesteś, a jak wiadomo ,kobiecy umysł skomplikowanym jest. Po za tym napisałam w podobny deseń co Ilona, że kobiety nie lubią ciepłych kluch. Czasem po prostu przesyt dobroci też potrafi zmęczyć. Zgadam się jednak z Tobą co do atrakcyjności. Choćby nie wiem jak facet był przystojny, lub kobieta atrakcyjna, to zazwyczaj dobitnie widzi się to tylko w pierwszym okresie znajomości, z czasem człowiek po prostu przyzwyczaja się do tych wrażeń wzrokowych i nie tylko wzrokowych. Tak więc może autor powinien swojej żonie o niej przypomnieć. Nie polecam żadnych zagrań idących w zdradę lub chociażby udających zdradę , bo to może tylko pogłębić problem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
I dlaczego twierdzisz że rozmowa nie zda egzaminu? Jeśli autor rzeczywiście nieświadomie uraził czymś swoją żonę ( przecież nie znamy powodu) , i ona strzeliła na niego focha , dając mu jednocześnie "embargo" na sypilaniane igraszki , to jeśli zacznie koncentrować się na sobie , ona tym bardziej poczuje się zignorowana ...
"...kobiecy umysł skomplikowanym jest."

I to jeszcze jak! ;)

"Czasem po prostu przesyt dobroci też potrafi zmęczyć."

Podobno nawet kota można zagłaskać na śmierć.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepsza żona to nie swoja, podobno;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dokładnie, ja też o tym samym pisałam co dziewczyny. A poprzez rozmowę chyba nikt nie miał na myśli, że ma ją przekonywać do sexu, tylko zapytać o co chodzi, zamaiast na forum pytać :"co z nią nie tak".
Ja mam podobnie co do swojego partnera,jakos nie mam ochoty na seks.Ale u mnje jest inaczej on ciagle pracuje a w weekend siedzi przy piwku.Narzeka ze nie ma seksu.Ale kiedy ma byc???Szybko przed drzwiami jak wychodzi czy wieczorowa pora jak wchodzi padniety i ja tez juz jestem zmeczona czy po tym piwie co sama niecierpie tego zapachu.Ehhh, poprostu zyc sie odechciewa. Ja nie jestem nakrecanom zabawka ze tu naciskasz i sciaga majteczki ja bym chciala aby moj facet poszedl raz do sklepu i zrobil sniadanie(bo przez 4 lata dostalammoze ze 3 razy).Moj poprostu sie nie stara.A ty moze za bardzo sie starasz bo to podobno tez nudne sie staje(lecz ja tego nie doswiadczylam :-)
Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
czasem możemy się starać i stawać na głowie a to i tak nic nie daje. Jeżeli partnerka przestała kochać i stałeś się dla niej obojętny- taki domownik jak rodzice czy pies ti i na seks nie ma co liczyć.
Nie mówię, że jeżeli trwa to od 3 miesięcy, to nic nie da się już zrobić.
Jednak opowiadam się za rozmową, może zakupem dla żony jakiegoś prezentu, może ładnej bielizny i poproszenia ja o zaprezentowanie się w niej. Może usłyszy od Ciebie, że ślicznie wygląda a bez niej jeszcze ładniej. Nie wiem może zabierz ją na randkę- kino, kolacja, wino, świeczki, spacer za rączkę... nie wiemy co ona lubi. Czym ją zauroczyłeś jak się poznaliście. Co ją w Tobie urzekło? Popracuj nad tym co w tobie zobaczyła kiedyś i jej o tym "przypomnij"
A z tym zagłaskaniem to prawda, ona sie przyzwyczai, że tak ma być zawsze i już tego nie docenia- taka osoba chce coraz więcej.
Zacznijcie coś robić razem.
ona jest Tobą znudzona, zagłaskujesz ją.
nie pociągasz już jej. pogódź się z tym i zajmij się sobą. zróbcie sobie przerwę, jak nie pomoże to poważne decyzje przed wami.
powodzenia.

jest jeszcze opcja, że ma kochanka. tak zachowują się moje koleżanki które mają kochanków.
Pewnie,tak,a wszystkie zabiegi zadziałają o ile w ogóle,to na chwilę.

Inne tematy z forum Towarzyskie

Gdzie zrobic tatuaż (18 odpowiedzi)

Czy ktos by mógł mi polecić dobre (wypróbowane) studio tatuażu w trójmiescie najlepiej w...

Gay Gdańsk (178 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

Koncery, koncerty i jeszcze raz koncerty! (9 odpowiedzi)

w gdańsku są już porozwieszane plakaty dotyczące KONCERTÓW w tzw. "MUSZLI" chodzi o koncerty przy...

do góry