Widok

Która z Was stosowała w ciąży Torecan?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,ginekolog przepisała mi na mdłości czopki Torecan.Ja mam tabletki ponieważ łatwiej je aplikować;-)Czeka mnie długa podróż powrotna do domu i nie wyobrażam sobie stosowania czopków w drodze.Czy któraś z Was brała te tabletki?Chyba nie ma różnicy w metodzie aplikacji.
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
stosowałam ale mi w ogóle nie pomagały
image
fotografia ślubna, chrzciny, ciąża,rodzinnie- http://www.betrisa.pl
ja mialam czopki - aplikacja pierwsze kilka razy była bardzo udana w końcu czułam się jak człowiek, ale pozniej nie wiem czy organizm juz sie przyzwyczail czy co ale lek juz nie przynosil takiej ulgi
na mnie one tez nie podziałały. nie ma roznicy czy zazyjesz czopek czy tabletke, te czopki sa po to ze jak ciagle wymiotujesz to nie ma szans zeby tabletka sie przyjeła
Dzięki za informacje dziewczyny.
image

image
jak trafiłam do szpitala to je kazali brać ale wg mnie nic nie dawały. no może tyle że nie mogłam zwymiotować a mdłości się nadal utrzymywały. błędne koło...
mi ginekolog poradziła na początku brać vomitusheel czy jakoś tak. krople homeopatyczne. je udawało się przełykać w porównaniu do tabletek

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

Dr Małgorzata Błędzka (4 odpowiedzi)

czy może ktos chodzi do pani doktor? chciałabym poznac opinię o niej.

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

do góry