Widok

Kuchnia

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam. Właśnie wykańczamy mieszkanie i będziemy robić kuchnię. Czy możecie polecić firmę, która slidnie i niedrogo wykonuje kuchnie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozumiem, wybieranie sprawdzonego sklepu rzeczywiście daje większą pewność co do jakości produktów. Dzięki temu łatwiej uniknąć rozczarowań przy zakupach online. Warto też mieć dostęp do szerokiej oferty, żeby znaleźć wszystko, czego potrzebujemy do kuchni. Taki sposób zakupów jest też wygodny i oszczędza czas. Zajrzyjcie tutaj jak szukacie blatów kuchennych https://granmar.net/

Jeżeli chodzi o mnie, to stolnice oraz inne akcesoria do mojej kuchni zamawiam wyłącznie w sprawdzonym sklepie internetowym Kuchenne, Posiadają bardzo rozbudowaną ofertę, znajdziecie w niej wszystko, co tylko może przydać się w kuchni.

Jeśli macie twardą wodę to polecam zamówić zmiękczacz Water Technic, aby woda z kranu nie zostawiała osadu i kamienia. Remont kuchni to idealny moment na montaż takiego urządzenia.

Najważniejsze by była wygodna. Kilka rozwiązań potrafi zmienić podejście do całości. Taki przykład dam. Większość montuje piekarniki pod blatem. Też tak robiliśmy. I zawsze wyciąganie nagrzanych produktów to było pewne wyzwanie i para w twarz :) Teraz zamontowaliśmy piekarnik gazowy Solgazu tak, że jak jest otwarty, to łatwo do niego sięgnąć. A pod spodem jest szuflada. Funkcjonalnie taki układ jest dużo bardziej praktyczny, a wizualnie też jest fajnie. Szczególnie jak ten SPG67 ciekawie wygląda. Prosto ale i nowocześnie, więc w taką koncepcję fajnie się wpisuje.

Jeśli będziesz właśnie przechodzić do aranżacji kuchni to pamiętaj aby wybierać wysokiej jakości produkty jak baterie kuchenne. Miejscem w którym znajdziesz niezbędne urządzenia z branży techniki grzewczej i sanitarnej jest https://www.hurtowniainstalatora.pl/kuchnia/baterie/baterie-z-wyciagana-wylewka. Firma posiada w tym temacie bardzo bogate doświadczenie a jej rozbudowany asortyment sprawia że zaopatrzysz się w jednym miejscu bez zbędnego tracenia czasu na szukanie w rożnych miejscach. Ich celem jest kompleksowość, terminowość dostaw, wysoki poziom sprzedaży, a także budowa trwałych relacji z klientami. Dodatkowo dbają aby stale poszerzać asortyment o coraz to nowe produkty.

Sprawdź u http://factors.com.pl/solidne-fronty-kuchenne/ znajdziesz coś dla siebie.

my sami remontujemy kuchnie, naprawd zbliza to do siebie pary, wiec moge ci polecic :) zonce wlasnie przyszly dzis jej wymarzone plytki z https://plytkizkamienia.pl/ i sie nimi zachwyca od 4 h, musze przyznac ze ladne i porzadne. jak sie zdecydujesz na takie rozwiazanie to polecam strone

Próbowaliśmy robic w Ikei, ale projektowanie było lekko nieintuicyjne i ciezko było dopasować tak, aby wszystko było ładnie zabudowane. Koniec końców zrobiliśmy meble na wymiar i jesteśmy zadowoleni.

Moim zdaniem najlepiej jest jednak zajrzeć do https://www.gero.pl/ . Znajdziecie tutaj wysokiej jakości sprzęty jak i wiele innych produktów, które wyróżniają się wysoką jakością i dobrą ceną

Warto w internecie jest także szukać pomysłów na aranżacje. Połaczenie pokoju do codziennego wypoczynku z miejscem, w którym wspólnie z rodziną spożywamy posiłki to wbrew pozorom świetnym pomysł. Pozwala on na zbudowanie jeszcze lepszych więzi rodzinnych. Kluczowe będzie dobranie odpowiednich mebli, tak by wnętrze było spójne i wprowadzało nas w zrelaskowany nastrój. Przeglądając blogi bardziej znanych projektantów można wywnioskować jedno, białe meble - https://meblekatmandu.pl/biale-meble są jednym z najbardziej uniwersalnych wyborów. Możemy jest także komponować z innymi kolorami jeśli mamy takie życzenie. Inspiracji znajdziemy wiele także pozostaje zebrać odpowiadające nam pomysły i stworzyć wnętrze idealne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najlepiej jest wybrać meble robione na zamówienie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nikt niczego nie wciska bo i jaki w tym nasz interes? Tylko jak sama widzisz jakoś konkretne przykłady "ńiekorporacyjnych" ofert się nie sypią... a ja bez złośliwości takiej właśnie opcji szukam. To co zaproponowałaś póki co dopiero pracuje nad ofertą mebli na wymiar a inaczej kuchni zrobić się w moim przypadku nie da ale dziękuję i proszę o więcej :)

Wszyscy usilnie wciskają Ci ikeę, ludzie świat istnieje poza wielkimi korporacjami, mój sąsiad niedawno urządzał swoje mieszkanie, odkrył sklep http://homlando.com/, jest to nowy sklep więc ceny nie są wygórowane, możesz znaleźć ciekawe inspiracje i ponadto jest darmowa dostawa do końca marca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mamy kuchnię robioną u stolarza na wymiar. Kilkanaście szafek stojących i wiszących (spora kuchnia) plus do tego blaty. Tylko uchwyty kupiliśmy sami i mąż je zamontował. Całość 4500 zł (stolarz wszystko montował). Służy nam ponad 7 lat. Nadal jest super, zero reklamacji czy czegokolwiek. Jesteśmy zadowoleni. Od tego kolesia teściowie mają szafy w 2 pokojach, a szwagierka też kuchnię i wszyscy od lat zadowoleni. Dobre wykonanie doświadczonego stolarza robi swoje, meble na lata. I wcale nie muszą być drogie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Możliwe :D Tyle że taka kuchnia rozpadnie się po jakichś trzech latach,w najlepszym wypadku bedzie wyglądałam jjakpo powodzi, a nasze za "20tys." będę służyły 20 lat w nienaruszonym stanie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do mieszkanka, z 7 lat temu, sami dobieraliśmy elementy kuchni modułowej z brw. Do dziś wszystko w porządku. Oglądaliśmy w weekend obecne propozycje i teraz, do domu, też zdecydowaliśmy się na brw, tym razem ze sprzętem, którego oferta powiększyła się przez te kilka lat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

I jak zwykle najważniejsze jest, żeby sobie nawzajem "wygarnąć"... marketing firmy Ikea chyba nie jest przedmiotem tego wątku...
Poproszę więc jeszcze raz o namiary na firmy, które Waszym zdaniem stanowią konkurencję dla Ikea. Jeżeli z taką łatwością przychodzi Wam krytyka ich mebli to rozumiem, że sprawdziłyście, porównałyście i macie pewność, że można znaleźć na rynku coś lepszego - proszę więc o podanie nazwy konkretnej firmy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może i nie firma pana Zygmunta ale oferuję często produkty na poziomie firmy pana Zygmunta.Stop,obraziłam małe solidne firmy,niepotrzebnie.Zdradź w takim razie coś na temat marketingu tego giganta bo widzę ,że zorientowana jesteś w temacie.Biedactwo musi się realizować na tym"małym,śmiesznym forum ".Faktycznie coś takiego jak marketing szeptany nie istnieje no ale ja nie zorientowana a arkanach marketingu Wielkich Gigantów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

serio wydaje Ci się, że ikea bawi się w reklamę kuchni na jakimś śmiesznym malutkim forum przez opłacanie piszących? chyba serio masz niewielkie pojęcie o tej firmie. To nie firma pana Zygmunta który ma sklepik na matarnii i chce, żeby kuchnie zamawiać u niego a nie u kolegi z Sierakowic. Marketing tej firmy wygląda "odrobinkę" inaczej :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nika a czy mogłabyś napisać u jakiego polskiego producenta robiłaś kuchnię z której jesteś zadowolona? :)
Z góry dziękuję.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (139 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Usuwanie znamion. Miałyście? Jaki koszt? Kogo polecacie? (63 odpowiedzi)

Mam do wycięcia parę pieprzyków ze względów zdrowotnych. Powiedzcie mi proszę czy znacie jakiegoś...

CET na Kowalach - proszę o opinie (110 odpowiedzi)

Czy któreś dziecko chodzi do tego przedszkola albo do szkoły? jakie są Wasze opinie o tej placówce?

do góry