Widok
http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=tutek+tambero&bmatch=seng-v6-p-sm-isqm-2-dz-0113&buyUsed=1
Zobacz na link do allegro jest kilka używanych ale niestety nie ten kolor który napisałaś ale ceny nawet niezłe :) Pozdrawiam
Zobacz na link do allegro jest kilka używanych ale niestety nie ten kolor który napisałaś ale ceny nawet niezłe :) Pozdrawiam
Wiesz każdy ma inne zdanie oraz możliwości finansowe ja np nie wyobrażałam kupić używanego wózka i łóżeczka dla pierwszego dziecka ale oczywiście nie neguję zdania innych na ten temat. Ja wybrała ten tutek grander ale rodziłam dokładnie rok temu 30.01.2014 a teraz już są inne pewnie ładniejsze jak wszystko podobają mi się jeszcze Camarelo zobacz te ale też są w cenie.Teraz staramy się o drugą dzidzię także wózek już będzie jest po roku a wygląda jak nowy :) także każdy ma swoją opinie :)
Ubranka już większość miałam używanych ale wózek i łóżeczko chciałam nowe :) ładny ten brąz beż jak masz jeszcze czas to poczekaj może akurat ktoś wystawi różnie bywa ja kupowałam miesiąc przed rozwiązaniem :)
Widziałam jedna forumowiczka sprzedaje właśnie camarelo w bdb stanie przepiękny beżowy kolor chyba za 900zł zobacz na ogłoszenia trójmiasto może Ci się spodoba :)
Widziałam jedna forumowiczka sprzedaje właśnie camarelo w bdb stanie przepiękny beżowy kolor chyba za 900zł zobacz na ogłoszenia trójmiasto może Ci się spodoba :)