Widok

Kurier

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak zamowic kuriera do domu, aby zabrał przesyłek? Nigdzie nie moge znalezc informacji:( i najlepiej jakiego polecacie?Znaci emoze ceny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam http://warscher.com.pl/cena-przesylki-kurierskiej/ nigdy nie zawodzą.

Naprawdę dobry wybór http://www.polsec.pl/czy-mozna-wynajac-kuriera-z-anglii-do-polski/ przesyłki zawsze docierają na czas.

Najlepiej przez stronkę brokera kurierskiego. Ja mogę Ci zaproponować usługi tego, z którego ja korzystam. To kurjerzy.pl. Współpracują z wieloma firmami kurierskimi i możesz porównać różne oferty. Bez problemu wybierzesz najtańszą i zamówisz kuriera do domu. Na stronie jest wszystko opisane.
no nie wierzę - właśnie zadzwonił do mnie kurier!

a jednak mogą kontaktować się z adresatami!!!

niestety spóźnił się o 2 dni - także odmówiłam przyjęcia przesyłki i kazałam ją odesłać nadawcy.

a jeszcze jaki bezczelnie zadowolony głos miał :)

oczywiście zrobiłam mu wykład ;)

Dziewczyny - jak najdalej od UPS!!!

Przez nich straciłam 2 dni na czekanie(ostatnie dni urlopu mojego Męża) + unikalne rośliny... (po 4 dniach wożenia ich w tę i nazad nie zaryzykuję posadzenia ich)

Melpomena - dzięki :)
Mała akrobatka bo sobie chce pogadać z Mamusią:))

trzymam kciuki będzie dobrze,czas tak szybko leci niedługo będzie watek z gratulacjami dla Ciebie jako szczęśliwej Mamusi i małej Stokrotki,która się urodzi:)

mało stresów i dużo witaminek Ci życzę:)))
ściskam mocno:)
czuje się dobrze - dzięki :)

chociaż mam obawy przed cukrzycą - ale zrobię krzywą "75" w piątek i wszystko będzie jasne :/

Mała rozwija się dobrze, fika jak najęta :) taka mała akrobatka :)
tylko znowu na USG Pani Dr nie mogła obejrzeć serduszka - ciągle obraz jest nie wyraźny :/ w lipcu będę jednak musiała iść do Prof. Preisa na USG :P
szkoda Twoich nerwów szczególnie w tym stanie w jakim jesteś:) niech sobie je zasadzą sami w siedzibie UPS hihihi a tak przy okazji zmieniając temat jak się czujesz? dzidziolek zdrowiutki?:)
grrrrrrrrr

"świetna", "solidna", "szybka" firma ;P

jeśli jutro pojawi się kurier - lub ktoś z UPS łaskawie zadzwoni, to powiem żeby "moje" roślinki wsadzili sobie tam gdzie uważają za stosowne... ;)
ja tej przesyłki nie mam zamiaru już odbierać - niech zawożą do nadawcy na drugi koniec Polski :)

szkoda mojego czasu i nerwów :/

(mój Mąż zmarnował 2 ostatnie dni urlopu na czekanie)
tak,tak też UPS....niestety...a dwa dni temu jechałam z Redy do Gdyni i auto UPS prawie nam za przeproszeniem w tyłek samochodu wjechało bo jechał jak wariat wszystkim na zderzakach siedział,jakoś nie wiem gdzie się spieszył jak ludziom paczek nie dostarcza wrrrr
też UPS?

zobacz jakie mają fajne opinie http://www.trojmiasto.pl/UPS-Polska-Sp-z-o-o-oddzial-Gdansk-o3901.html :)

oczywiście wystawiłam również - ciekawe, czy ją zamieszczą ;P

jakoś z innymi firmami nie miałam takich hocków :/
Oj Agusia znam ten ból ja zamawiałam dla Mamy czekoladki,jakieś tam ręcznie robione specjalne w pudełku z bajerem miał byc superowy prezent i 2 tygodnie!!!! czekałam na kuriera a kurier wcale nie dojechał i zwrócił paczke do firmy myślałam ze mnie rozerwie bo zostałam bez prezentu a potem jeszcze miałam problem bo tamta firma nie chciała kasy oddac a jak oddała to nie cała kwotę...masakra a najlepsze jest to,że każdy gada co innego przez te telefony i się nie dowiesz niczego...
tylko nie UPS!!!

w poniedziałek wyruszyła do mnie przesyłka, która w ciągu 24 godzin miała być na miejscu!!! (usługa gwarantowana)

czekałam cały wtorek - i nic...

minęła cała środa - dalej nic...

wczoraj dzwoniłam i do Gdańska i do W-wy... dzisiaj to samo...
monitoruję przesyłkę na ich stronie - od wczoraj od godziny 5 rano(z minutami) jest w doręczeniu!

po dzisiejszej awanturze jaką urządziłam przez tel. pani miała umówić mnie z kurierem na konkretną godzinę...

miał być u mnie 17-19...
oczywiście nie dojechał!
mało tego - na ich stronie pojawił się dopisek z godz. 17:19 ODBIORCA NIE MÓGŁ PODPISAĆ PRZY PIERWSZEJ PRÓBIE
DORĘCZENIA. ZOSTANIE PODJĘTA DRUGA PRÓBA DORĘCZENIA

oczywiście w czasie dzisiejszych przeprosin usłyszałam "książkową" śpiewkę, że wczoraj kurierowi nawalił samochód i dlatego nie mógł dotrzeć...

ciekawe co powiedzą jutro jak zadzwonię żeby odwołać kuriera...

czekałam na 6 unikalnych roślin których u nas na pomorzu nigdzie nie można kupić...
całe szczęście była to wysyłka za pobraniem :)
poza tym poczta tez ma kurierów - pocztex
odbieraja paczki z domu, doręczają nastepnego dnia roboczego, korzystam - polecam
Dziekuje bardzo, okazuje sie ze poczta taniej wyjdzie, a nawet przy opcji priorytet jest przy wadze lozeczka 12taniej. Dziekuje Wam!
Sprawdż tutaj
http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm
o kurcze;/
a powiedzcie, czy wiecei do jakiej wagi poczta przyjmuje paki?
Chodzi mi o wyslanie łózeczka do klienta, a nie wiem jak i gdzie wyslac...
poza tym ja dwa lata temu czekalam na paczke PRIORYTETOWA (nadana na poczcie) 10 dni!!! a reklamowac mozna dopiero po 14 dniach - zalamka poprostu.... :-(((
Nie mam pojęcia, ale z poczty raczej nikt mi paczki z domu nie odbierze.
15kg nie bedzie taniej pocztą?
http://www.ups.com/content/pl/pl/index.jsx

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry