Widok
ja z kolei polecam klub tanca "salsa" w Gdyni centrum ul.Zygmunta Augusta. We wtorek zaczelismy kurs, w 5 par nauka od podstaw tanca towarzyskiego (walc wiedenski i angielski, tango, cza cza, salsa i chyba quickstep). Koszt za 2 miesiace ze znizka dla studentow 120 zl (bez znizki 140), w sumie 8 spotkan. Juz na pierwszych zajeciach ostro lecielismy, super atmosfera, super prowadzaca - cierpliwa i bardzo zyczliwa dla tych, ktorzy nie maja idealnego sluchu muzycznego ;-)))) A w srodu wszyscy razem chodza na poklad w gdyni i mozna sie pouczyc za darmo i pobawic :-) Polecam!
no więc bylismy już 2 razy i jesteśmy bardzo zadowoleni :) prowadzący bardzo mili :) tłumaczą bardzo powoli i dokładnie, czekają, aż każdy załapie :) jest 8 spotkań zazwyczaj trwa to 2 miesiące, ale że naszej grupie się spieszy ;) to my zrobimy to w miesiąc czyli 2 spotkania w tygodniu.....
uczymy się 6 tańców po 1 na zajęciach no i powtarzamy każdy taniec, którego się nauczylismy poprzednio :) mój B mówi, że mu się bardzo podoba mimo, że nie ma poczucia rytmu:) więc oceniam kurs bardzo pozytywnie i bardzo się cieszę że tam trafiliśmy :)
tak jak mówiłam płacimy 140 zł za dwie osoby za cały kurs
zajęcia są w klubie osiedlowym Kolejarz na Przymorzu :) w razie pytań walcie śmiało :)
uczymy się 6 tańców po 1 na zajęciach no i powtarzamy każdy taniec, którego się nauczylismy poprzednio :) mój B mówi, że mu się bardzo podoba mimo, że nie ma poczucia rytmu:) więc oceniam kurs bardzo pozytywnie i bardzo się cieszę że tam trafiliśmy :)
tak jak mówiłam płacimy 140 zł za dwie osoby za cały kurs
zajęcia są w klubie osiedlowym Kolejarz na Przymorzu :) w razie pytań walcie śmiało :)