Widok

Kurtka Next - warto?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, czy któraś z Was zamawiała może tą kurtkę?

image

Uploaded with ImageShack.us

Czy ona jest bardziej jesienna, czy już na zimę? I jak ogólnie się prezentuje na żywo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Córeczka jest bardzo szczupła, waży zaledwie 8,2kg przy wzroście 75cm. Także może jednak 86cm...
Też mi się ten sweterek strasznie podoba. Co do kurtek, to kurcze w zeszłym sezonie były fajniejsze:P
kwiatek, moja nosi 80 cm Hm i 86 Next w tej chwili, na zimę kupiłam Next 92 :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kasiu ,a powiedz mi jeszcze ona jest taka za pupe czy krutsza???
Kwiatek, moja ma 80cm wzrostu i kurtki 12-18 czyli 86cm są ok dla Amelki, więc uważam, że max 86 dla Twojej córy.
Anna, ta czerwona jest taka sama jak ta w jabłuszka z grubością :) Przynajmniej tak uważa 3 sprzedawców, bo pytałam o grubość.
Tą różową co wyżej wkleiłam też z nowej kolekcji, ona faktycznie jest cieńsza.
Co do długości kurtki. Ja swojej wzięłam 1,5-2 latka i na chwilę obecna trochę za duża jest, ale zdecydowanie to kurtka za pupę.
Ogólnie, macając ją uważam, że dziecko śmiało w niej prześmiga zimę, ale to kwestia rodziców, co uważają za grubą rzecz.
Bo na głowę mam dla córki tą czapkę
http://www.next.co.uk/x483714s3
I uważam, że na zimę będzie ok, chociaż jest z cienkiego polarku.
Dziekuje Kasia >To bedziemy maialy ubrana tak samo corcie na jesien-zime ,ja tez upatrzylam ten komplecik czape z szliczkiem i rekawiczkami :)
Do tego chce jeszcze te kozaczki cos ala emu tylko caly czas sie wacham czy wziasc czekoladowe czy rozowe :)
Matylda, ja te kozaczki emu również miałam zamówione, ale zrezygnowałam z zakupu, ponieważ w zeszłym roku mieliśmy takie ( różowe ) i pomimo, że mała w nich mało chodziła ( miała rok ) buciki przemakały po 2 minutach w śniegu. Przetarły się strasznie na przodach, także ja w tym roku na chwilę obecną odpuszczam emu z nexta za tą cenę, chyba, że doczekam się zniżek :) bo 100zł za te buciki to trochę lipa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Majka123 jaki ma Pani rozmiar tej kurteczki bo moja córka ma 3lata i 8 miesięcy i zastanawiam się nad rozmiarem czy brać 110- 116 czy mniejszy , jakie wypadaja te kurtki , bo bluzki z długim rękawem brałam zawsze większe i były ok nie wiem jak z kurtką
4-5 lat, moja córka ma 3 latka i 4 miesiące i 105 cm
Dziekuje Kasia za informacje ,kurcze a wygladaja na takie solidne....
Ja w zeszlym roku mialam dla malej ecco i sprawdzily sie super,w sniegu po kostki a nozki suche.
Jakby co mam na sprzedaz rozmiar 23 :)
Ja już w Maraga się zaopatrzyłam :) a co do bucików to później postaram się wstawić zdjęcie jak wyglądają buty emu next z zeszłego roku :)
Kształt buta przez wilgoć strasznie się zniekształcił, przetarł się materiał i ogólnie lipa, ale buty super :) więc sama rozważam, tak na wypad do sklepu, tylko kurczę 100zł to chyba poszukam jakis emu niefirmowych za połowę ceny :) ew. może next zjedzie z ceny za jakiś czas :)
Kasia ja prawdopodobnie bede u siostry pod koniec pazdziernika ,moze wtedy beda przeceny w nexcie ,jezeli chcesz moge zrknac i jak cos zakupie Ci te buciki :)
Matylda, będę bardzo chętna :) Mam przyjaciółkę w UK, więc ona też będzie lukać jak coś i będzie mogła kupić :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry