Widok

Kurtka młodzieżowa termiczna z Lidla - warto kupić?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak w temacie. Dzisiaj oglądałam z myślą o Synu. Nie było rozmiaru/koloru który bym chciała. Nie wiem czy warto tracić czas na szukanie? Dobre te kurtki? Faktycznie ciepłe? Bo takie jakieś leciutkie i cieniutkie :P https://www.lidl.pl/pl/Oferta-spozywcza.htm?articleId=12249
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na pewno nie jest to kurtka na teraz ;-) Raczej na ciepłą wiosnę. Kwietniowa przejściówka. Moje zdanie.

Kupilam dzis chlopieca i mysle, ze to dobry zakup za niewielke pieniadze. Na cieplejsze dni wiosny mamy ciensze kurtki. Ta z Lidla wydaje sie byc dosc ciepla, pomimo tego, ze lekka i cienka. Zdecydowanie nie nadaje sie na zime, ale mysle, ze na poczatki wiosny bedzie idealna. Taka przejsciowka, ale z tych cieplejszych.

Sama mam taka. Kupilam 2 lata temu i jestem zadowolona. Lekka i nawet ciepla.

No właśnie chciałam kupić z myślą o chłodniejszych wiosennych dniach :) Jak rano jest jeszcze chłodno, a do szkoły trzeba iść ;)
Zdecydowanie nie na teraz :)

Czyli myślicie, że to taka typowa przejściówka między zimową, a cieniutką wiosenną?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?

Zwrot podatku 2025 (30 odpowiedzi)

Hej.aczy już wysyłają zwroty w Gdyni? ktoś dostał?

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...

do góry