Widok

Kurtki Softshell z Lidla??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ktos ma taka dla siebie lub dziecka? Sa dobre? od 28 sierpnia maja byc i zastanawiam sie czy kupic corce i sobie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ogólnie takie kurtki to jest dobre rozwiązanie na wietrzną pogodę. Tych o które pytasz to nie znam, też nie jestem zwolennikiem stania pod sklepem w kolejce. Zobaczcie sobie w sieci jakie kurtki warto wybierać tego typu i jakie mają zalety ogólnie https://24tp.pl/n/63092 . Ich ogromny plus to też lekkość, żona swoją to do torebki zwija i składa. Wiatru nie przepuszcza i do tego jest w niej ciepło.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja zamiast przepychać się z ludźmi wole z hurtowni http://ptakmodahurt.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
byłam dziś w lidlu na morenie i tam jest sporo kurtek ze zwrotów; sama zamiast oddać swoją fioletową wymieniłam na zielono - białą, z czego bardzo się cieszę :)

są M, S, L głównie fioletowe i turkusowe, kilka męskich i dziecięce różowe rozmiar 146/152 jakoś tak.

Może komuś się to info przyda :)
no, niestety nie mam czasu na allegro i na handel czymś, co kupiłam w sklepie.
to były te, które nie pasowały na kogoś w rodzinie - i odstąpiłam za cenę zakupu. oddałam nawet 1zł reszty, żeby nikt mnie nie posądził o to co ty:)) zadowolona? :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
magda a co nie sprzedały się na allegro, że aż tyle masz na byciu?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Magda biore L czerwona:-) moge po nia przyjechac jak maz wroci z pracykolo 18-19.
image
Magda chętnie bym wzięła tą 122 w groszki. Kiedy i gdzie możnaby odebrać?
Jeszcze raz się przypomnę:)

Mam:
- damskie M i L czerwone
- męską M czarno - niebieską
- dziewczęce 122/128 granatowa z różowym i w kolorowe groszki.

Jeśli nie będzie chętnych - oddaję w środę do lidla.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja mam kurtkę męską rozmiar L, kolor granatowy, taki jakby w kratę niebiesko szarą.
Jakby ktoś chciał proszę o info.

Gdynia Chwarzno-Wiczlino
o to super wezmę smyków na spacer i przyjdę do Galerii Przymorze, zaraz napiszę Ci meila
Będę koło 13-14 w Galerii Przymorze, więc możemy gdzieś tam. Możemy też we Wrzeszczu w okolicy Klinicznej. Napisz najlepiej na priv olgiusza@gazeta.pl
Magda, spróbujemy może będzie dobra ;) jak mogłybyśmy się ugadać na przymiarkę? aktualnie jestem w Oliwie u rodziców bo mam teraz remont kuchni.
A czy któraś ma zieloną z kapturem damską L?
Potrzebuję dokładne wymiary tej kurtki.
mamasynków mogę odsprzedać, ale nie wiem czy nie będzie za duża na twojego synka. Mój ma 6 lat i jest taka na styk, Ja mam szarą z pomarańczowymi wstawkami.
mamaj&w - kolor taki pierwsza kurtka damska z gazetki, koło tej turkusowej, to tak na szybko. Jak mi się uda, to jutro zmierzę. Dla mnie to jest małe S nie zawyżone, jak to zwykle w Lidlu

http://gazetka.lidl.pl/9420f3a3-1b26-4a3d-82f7-dec3879558eb/html5.html#/1
Magda, ja chętnie odkupię od Ciebie tą kurtkę jeśli tylko będzie dobra :) a jaka to jest ta szara? z niebieskim czy pomarańczowym wnętrzem? mój synek ma 3lata i 8mscy ale wygląda jak 5 latek myślisz że będzie na niego dobra? Gdzie byłaby do odbioru?
lyneth jakbyś mogła mi podesłać na @ wymiar tej kurtki dlugość całkowitą +rękawy i zdjęcie nawet słabej jakości odnośnie koloru chyba ze jest gdzieś w necie to prosiłabym link.Szukam dla córki prawie 10latki ale dzieciak jest duży chodzi w S i XS może ta S którą posiadasz będzie ok.Byłabym bardzo wdzięczna za informacje na @ gwiezdnyelf@wp.pl
:) :) :)

chyba we wtorek będę w Lidlu, jak się chętny nie znajdzie, to będę oddawać na Morenie
tak doczytałam właśnie :)
S jest napisane

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (124 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

płyta indukcyjna czy gazowa? (24 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

Przedszkole prywatne w Pruszczu, które? (42 odpowiedzi)

Najleiej na osiedlu Wschód. Prosze o opinie.

do góry