Widok

Kurtki Softshell z Lidla??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ktos ma taka dla siebie lub dziecka? Sa dobre? od 28 sierpnia maja byc i zastanawiam sie czy kupic corce i sobie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W zeszłym roku kupiłam córce i mężowi. Oboje zadowoleni. Mąż twierdził, że w tym roku kupi sobie drugą i będzie mieć na zmianę.
Córce chyba też w tym roku kupię, bo z zeszłorocznej wyrosła.
Córa nosiła bluzę do późnej jesieni, nawet gdy były te poranne przymrozki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziekuje za informacje :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy tez jest taki szal w Lidl'u na te kurtki czy moge spokojnie popoludniu po nie jechac?

Na pewno będzie szał. Jak kupowałam w zeszłym roku to o 9 była dostępna 1 sztuka:). Tak jak poprzedniczka bardzo polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale to sa takie kurtki ze mimo ze cienkie to cieple? Jakos to do mnie nie przemawia, a bardzo mi sie podobaja dla synka.
mamaalanka tak one sa na wiatr i na deszcz i jest w nich cieplo mimo, ze grube nie sa - sa rewelacyjne, ale wolalam dopłacic i kupilam w hm niz przepychac sie z dzikim tłumem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
mjakmama a do jakiej temperatury one sa? na cieplejsza jesien? Chlodniejsza?
dla mojego męża to nawet na zimę ;) ale tym bym się nie sugerowała
Moja córa to przy chłodniejszej jesieni dostawała polar pod spód.

Powiem wam, że mam z decathlonu bluzę - NIEsoftshell, tylko taka wiatroochronną. I będąc na przejażdżce rower w lesie, to przy chłodnym wieczorze, ale przy takiej mocniejszej jeździe to było mi w niej gorąco. A ta bluza jest cienka.

Taki softshel ma od wewnątrz taki meszek.
Wielokrotnie się już przekonałam, że to już nie te czasy by patrzec na grubość a na funkcjonalność. I że współczesne materiały sportowo-turystyczne są rewelacyjne. Załóżmy śpiwór - nie musi być gruby by był ciepły... i tak można mnożyć przykłady.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mamaalanka nie wiem na jakie temperatury jest, ale moi chodzili w nich jak mocno wialo, późna jesień, wczesna zima, pod spodem mieli albo bluzy, albo sweterek i mowili ze im cieplo wiec dzialaja ;)
Dziewczyny ja będę z samego rana w Lidlu bo chcę kupić dla siebie i dziecka, jeśli ktoś nie będzie mógł być rano mogę kupić dla kogoś.
mawina@op.pl
Mawina a skąd jesteś, gdzie możnaby było potem odebrac?
Zaspa, odebrać można by też we Wrzeszczu, mogę podjechać też na Przymorze i wszędzie tam gdzie jest ścieżka rowerowa :-)
a wiecie może w którym lidlu w Gdańsku jest najmniejsze obleganie? czy w każdym jest wyścig szczurów?
mamo synów nikt ci nie udzieli takiej informacji ;)
Spróbuj na Miszewskiego. Tam zazwyczaj udawało się coś dorwać nawet koło 9:-). Może jeszcze Sandomierska? Ale to tylko moje przypuszczenia.
Ja też sie wybieram, może tym razem sie załapię :)
już widzę te kolejki przed otwarciem i walkę , masakra jakaś w tych czasach....
Dajcie jutro znać jak było i powodzenia:)
bez przesady, ja się nigdy nie pcham i jakoś udaje mi się złapać rzeczy typu kurtki czy buty.Moje dzieciaki chodzą w lidlowych rzeczach.Ale ludzie to się rzucają na to jakby za darmo dawali.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
na chelmie bylo ze 150 osob, kurtki niestety brak :/ gdzies jeszcze sa 110 dla dziewczynek?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Sikanie u pięciolatki (25 odpowiedzi)

Hej. Jestem mamą pięcioletniej Mai. Jest zdrową wesołą dziewczynką która niestety notorycznie...

płyta indukcyjna czy gazowa? (24 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (124 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

do góry