Widok

Kurtki Softshell z Lidla??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ktos ma taka dla siebie lub dziecka? Sa dobre? od 28 sierpnia maja byc i zastanawiam sie czy kupic corce i sobie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na Hynka. Mialam dwie, szkoda ze wczesniej nie dalas znac. Ale dzis tam bylam i bylo sporo. Nie wiem czy akurat w tym rozmiarze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na Hynka już nie ma ja kupiam :) ale będę zwracać, bo jest taka na styk.
dziewczyny jesli ktoras chetna mam na zbyciu różową w kropki rozmiar 122/128 dajcie znac jesli nie to oddaje do lidla.
Dziewczyny wiecie może gdzie jeszcze można dostać kurtkę dla dziewczynki w rozmiarze do 164? A dla mam które szukają jeszcze kurteczek sprawdzajcie w Lidlu ale nie w koszach tylko przy kasach.Po tzw zwrotach kurtki leżą przy kasach.Nam udało się kupić jedną dla młodszego dziecka ,teraz szukamy dla starszego ale w normalnej cenie nie mam zamiaru dorabiać tych którzy wystawili kurtki w cenie x2 na allegro.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Magda o której będziesz oddawać tą kurtkę?
Te kurtki nie sa , az tak zarąbiste aby przeplacac za nie na allegro jak niektorzy sądzą. Kupili w lidlu na tony za 59zl , a sprzedaja cwaniaki za 80zl plus przesylka .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chyba jednak nie zrobię zwrotu, bo zgubiłam paragon :(
Dostałam jeszcze 2 softshelle od koleżanki- obydwa 122/128 dla dziewczynki: granatowy z różową wstawka i taki w zielone i różowe groszki. Jak ktoś chętny - odstapie jutro/pojutrze na ujescisku
ma ktoś damska M na odsprzedanie?
hej,

ja chętnie odsprzedam kurtkę rozmiar s w kolorze fioletowo - czarnym, z kapturem i żółtym zamkiem.
Teściowa mi kupiła, ale jakoś mi nie pasuje...

Jeśli ktoś jest chętny, to zapraszam, mieszkam na Morenie.
lyneth a jaki rozmiar?
S jest napisane
tak doczytałam właśnie :)
:) :) :)

chyba we wtorek będę w Lidlu, jak się chętny nie znajdzie, to będę oddawać na Morenie
lyneth jakbyś mogła mi podesłać na @ wymiar tej kurtki dlugość całkowitą +rękawy i zdjęcie nawet słabej jakości odnośnie koloru chyba ze jest gdzieś w necie to prosiłabym link.Szukam dla córki prawie 10latki ale dzieciak jest duży chodzi w S i XS może ta S którą posiadasz będzie ok.Byłabym bardzo wdzięczna za informacje na @ gwiezdnyelf@wp.pl
Magda, ja chętnie odkupię od Ciebie tą kurtkę jeśli tylko będzie dobra :) a jaka to jest ta szara? z niebieskim czy pomarańczowym wnętrzem? mój synek ma 3lata i 8mscy ale wygląda jak 5 latek myślisz że będzie na niego dobra? Gdzie byłaby do odbioru?
mamaj&w - kolor taki pierwsza kurtka damska z gazetki, koło tej turkusowej, to tak na szybko. Jak mi się uda, to jutro zmierzę. Dla mnie to jest małe S nie zawyżone, jak to zwykle w Lidlu

http://gazetka.lidl.pl/9420f3a3-1b26-4a3d-82f7-dec3879558eb/html5.html#/1
mamasynków mogę odsprzedać, ale nie wiem czy nie będzie za duża na twojego synka. Mój ma 6 lat i jest taka na styk, Ja mam szarą z pomarańczowymi wstawkami.
A czy któraś ma zieloną z kapturem damską L?
Potrzebuję dokładne wymiary tej kurtki.
Magda, spróbujemy może będzie dobra ;) jak mogłybyśmy się ugadać na przymiarkę? aktualnie jestem w Oliwie u rodziców bo mam teraz remont kuchni.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (433 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry