Widok

Kurtki Softshell z Lidla??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ktos ma taka dla siebie lub dziecka? Sa dobre? od 28 sierpnia maja byc i zastanawiam sie czy kupic corce i sobie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ok nulka Podaj mi swój @ to sie dogadamy
W nowym Lidlu W Sopocie Kamienny Potok można było o 8 kupić bez problemu. Osób pod sklepem może ze 40 - 50, ale kurtek było moim zdaniem bardzo dużo - samych dziecięcych całe 2 kosze.

Proponuje zobaczyć tam dziś po południu lub jutro z rana - pewnie będą jakieś zwroty :)
beata, to super :) to wstępnie rezerwuje :)
Zaraz jeszcze skocze do lidla i zobacze czy cos jest, jesli nie to wezmę :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na Marynarki nie bylo miejsca na parkungu a kurtek w koszach po 5min brak. W Brzeznie duzo mniej ludzi.
w Chyloni był cały parking samochodów, dopchanie się do kosza graniczyło z cudem...
Tak. Sprzedam ją bądź oddam do sklepu. Mam kurtki w te kółeczka, jedna różową drugą granatowa. Jak wrócę z pracy to zdecyduję którą zostawiam :)
na platynowej było z 200 osób przed sklepem, szał jakiego nigdy nie widziałam- a uczestniczyłam w walce o crocsy:) wiec wiem co mówie, hehe. parking pełen samochodów, wiec nie liczyłam ze cos kupie. fakt, byłam po 8. Ale sukces- kupiłam dla córki, tyle ze najmniejszy rozmiar, zreszta było bardzo duzo tych kurtek...nie wiem czy jeszcze kiedys rusze na poranna wyprawe. to jednak nie dla mnie. a dziecko jakie zaskoczone, co tu się dzieje, dopytywała.
beata a jaki masz kolor 110 ? bo ja tez z Oruni :) bo rozumiem,ze chcesz sprzedac ?
Na kacku było dużo ludzi ale też dużo kurtek. Na te dziecięce tak się nie rzucili. Największy szał był przy męskich i damskich.
110 to był chyba najsłabiej schodzący rozmiar. Ja taki brałam i spokojnie można było wybierać w kolorach.
Ja mam jedną dla dziewczynki na 110. Nie mogłam się zdecydować którą wziąć. Mieszkam na Oruni a pracuje we Wrzeszczu.
Wróciłam z przejażdzki do lidla na Warszawskiej. Wjechałam zrobiłam kółko i wyjechałam. Tyle ludzi jakby coś za darmo rozdawali, na oko jakieś 100szt i co każdy myśli że kurtkę dla siebie dostanie? Szkoda mojego czasu i nerwów, wolę kupić w normalnym sklepie. Pewnie całe Ujeścisko i Chełm się zjechało. Powinni robić więcej tych rzeczy co są w atrakcyjnych cenach, przynajmniej mieli by większy zarobek a każdy miałby co chce. Nie rozumiem takiej polityki żeby rzucać "parę sztuk" na sklep a ludzie niech się biją :/ masakra.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
na chelmie bylo ze 150 osob, kurtki niestety brak :/ gdzies jeszcze sa 110 dla dziewczynek?
bez przesady, ja się nigdy nie pcham i jakoś udaje mi się złapać rzeczy typu kurtki czy buty.Moje dzieciaki chodzą w lidlowych rzeczach.Ale ludzie to się rzucają na to jakby za darmo dawali.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Dajcie jutro znać jak było i powodzenia:)
Ja też sie wybieram, może tym razem sie załapię :)
już widzę te kolejki przed otwarciem i walkę , masakra jakaś w tych czasach....
Spróbuj na Miszewskiego. Tam zazwyczaj udawało się coś dorwać nawet koło 9:-). Może jeszcze Sandomierska? Ale to tylko moje przypuszczenia.
mamo synów nikt ci nie udzieli takiej informacji ;)
a wiecie może w którym lidlu w Gdańsku jest najmniejsze obleganie? czy w każdym jest wyścig szczurów?
Zaspa, odebrać można by też we Wrzeszczu, mogę podjechać też na Przymorze i wszędzie tam gdzie jest ścieżka rowerowa :-)
Mawina a skąd jesteś, gdzie możnaby było potem odebrac?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry