Widok
LAPAROSKOPIA
Dziewczyny mam mieć laparoskopię, prosze poradadźcie gdzie dobrze i w miarę szybko można ją wykonać. Podzielcie się swoimi doświadczeniami w tym temacie. Czy to jest krojenie brzucha czy tylko wkłucie się w brzuch? wszelkie uwagi mile widziane bo troszkę się boję tego.
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Laparoskopia to tylko 3 małe dziurki, ja miałam ją robioną w zeszłym roku w szpitalu w Wejherowie - polecam ten szpital, lekarze mają tam duże doświadczenie w tego typu zabiegach, byłam 2 dni w szpitalu.
Dzisiaj blizn już prawie nie widać. Jest to zabieg w znieczuleniu ogólnym, przed zabiegiem robią badania krwi, usg.
Dzisiaj blizn już prawie nie widać. Jest to zabieg w znieczuleniu ogólnym, przed zabiegiem robią badania krwi, usg.
niewiem w jakim celu robisz laparoskopię ale w celach diagnostycznych i operacyjnych polecam na 100% jako pracownik bloku op. i jako pacjentka,miałam robiona laparoskpie zwiadowczą 3 lata temu w swesmedzie przez dr.skweresa ,0 8 rano zabieg o 14 spacerowalam z mężem po szpitalu do domu poszłam w nastepny dzień(fakt ze należę do tych osób które wszystko chcą szybko i nie boja sie bólu)ból nieduży najważniejsze brać p/bólowe i wstać jak najszybciej,u mnie usunieto mięśniaki i ogniska endometriozy.
ja mam mieć laparo bo mam endometrioze i przy okazji ma to sprawdzić drożność jajowodów, skierowanie da mi dr. Czech z Invicty na fundusz i ciekawi mnie czy długo się czeka na to jeśli jest to z funduszu, Wejherowo jest mi najbliżej więc pewnie tam bym to chciała mieć zrobione
Ja w wejherowie czekałam niecałe 2 miesiące, ale to tylko dlatego, że w proponowany wcześniej termin akurat okres mi wypadał, więc musiałam przełozyć na następny. Tam zabieg przeprowadzał Dr. Gaworek, jest on bardzo dobrym specjalistą w tej dziedzinie. Zresztą nie raz na forum widziałam, że dziewczyny chodzą do niego prywatnie. Może się zdażyć, że sam ordynator będzie Cię operował, jest tam jeszcze kilku innych polecanych lekarzy, np. Foltman.
Ja w każdym bądź razie polecam W-wo.
Ja w każdym bądź razie polecam W-wo.
vanilka na pewno jest refudnowana tylko cholera wszędzie się strasznie długo czeka...