Widok
dałabym Lena . Maja ostatnio strasznie oklepane
ja mam Lenkę :). A jak dawałam jej tak na imię to nie wydawało mi się tak popularne, w szpitalu się okazało, że na oddziale są już chyba ze 3 Lenki :). Maja też ładnie, chociaż chyba bardziej oklepane niż Lena.
Nie patrzyłam na to co się podoba innym, tylko dałam córce na imię tak jak ja chciałam. A nie rozumiem pytania, czemu dziecko miałoby mieć z tymi imionami jakieś nie przyjemności? Przecież to nie Kunegunda czy Gertruda :)
Nie patrzyłam na to co się podoba innym, tylko dałam córce na imię tak jak ja chciałam. A nie rozumiem pytania, czemu dziecko miałoby mieć z tymi imionami jakieś nie przyjemności? Przecież to nie Kunegunda czy Gertruda :)
popieram ze oklepane, dodam tylko bez obrazy ze moja suczka nazywa sie majka, co prawda nie ja tal ochrzcilam no ale na ulicy wolam takim imieniem
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
Najlepiej dać Tereska, lub Helenka, czy Jadwiga i po kłopocie-imiona ładne i rzadko spotykane:)
Można pokierować się "tradycjami" gwiazd.
IDŹ DO WARZYWNIAKA
... czyli imiona inspirowane warzywami, owocami i roślinami
Gwyneth Paltrow i Chris Martin córkę nazwali imieniem Apple (Jabłko)
Niedaleko pada jabłko od brzoskwinki: Peaches to imię córki Boba Geldofa
Każdemu podoba się co innego, bez sensu sugerować się czyimiś opiniami!
Można pokierować się "tradycjami" gwiazd.
IDŹ DO WARZYWNIAKA
... czyli imiona inspirowane warzywami, owocami i roślinami
Gwyneth Paltrow i Chris Martin córkę nazwali imieniem Apple (Jabłko)
Niedaleko pada jabłko od brzoskwinki: Peaches to imię córki Boba Geldofa
Każdemu podoba się co innego, bez sensu sugerować się czyimiś opiniami!
oba imionka bardzo mi się podobają ale zgadzam się z opiniami poprzedniczek, że są to imiona bardzo oblegane, (na porodówce było co najmniej kilka Maj), rozważałam oba te imiona ale w rezultacie wybralam Milenkę, co nie wyklucza skrótu "Lena"
imiona są ładna a to że popularne...jeśli Tobie się podobają to najważniejsze
imiona są ładna a to że popularne...jeśli Tobie się podobają to najważniejsze