Widok

LIDL - warto kupić kołdrę?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
firma meradiso 140x200 za 59 zł... ktoś używa takiej?
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-5DDFB4B5-1AF5E49F/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=45069
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja dziś kupiłam ale tą 160x200 :) bo 140x200 to jednoosobówka ;)
Bardzo miła kołdra, jutro dam znać jak się pod nią śpi ;P
image image

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja w lidu to tylko artykuły spożywcze kupuję, na kołdrę w takim miejscu to nie zdecydowałabym się
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 21
Co do kołdry się nie wypowiem ale mam od dwóch lat dwa komplety pościeli.

Jedną Hello Kitty i drugą z bawełny Renforce (wersja w krateczkę). Obie są piękne, delikatne i nie zniszczone praniem. Kolory zachowały się oryginalne - w odróżnieniu od tego stolca z Jyuska.

Mam też z Lidla podkład na łóżko bawełniany, nieprzemakalny, który można prać w pralce do 90 st. też polecam :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja dziś kupiłam pościel i jest prześliczna i jako jedyna jaką posiadam w rozmiarze 220X200 ma normalnie zapięcie na dole a nie z boku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
kolorowanka, a jakie firmy robia jeszcze posiciele na takie duze koldry? pytam, bo myslalam o zakupie tej kolderki, ale boje sie, ze potem nie dostane poscieli, poza lidlem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
no właśnie, a jak jakościowo wyglądają te kołdry? Też się nad nią zastanawiałam, a mam kawałek do Lidla i nie wiem czy warto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kołdry sa super - a poszwy czyli komplety pościeli to nie wiem - nie interesowałam sie tym ;)
Ogólnie komplety pościeli na kołdrę 220x200 nie jest trudno kupić - jedynie kwestia tego że zawsze sa najdroższe ;P

A mi żal było wymienić wszystkich kompletów pościeli - większość nie ma 3lat i sa w fantastycznym stanie, ale wszystkie na kołdrę 160x200 ;)
image image

Ja mam od 6 lat kołdrę 220x 200 i nie mam problemów z zakupem pościeli, fakt jest droższa ale kupić można w zasadzie wszędzie. Jedyny problem jest taki, że często producenci idą na łatwiznę i robią długość standard tj 200 a szerokość 220 i zapięcie robią z boku i to jest nie wygodne jak dla mnie a ta z Lidla jest super :-)
Jesli chodzi o koldre z lidla - juz powleczona i przetestowana;) jak ja dotykam, mimo poszwy, wydaje mi sie ze jest z pierza, taka cudowna, iscie krolewska, ale jest o wiele lzejsza i fantastyczna! Jutro powiem jak sie pod nia spi;) poki co lezalam pod nia;)
image image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
posciel 200-220 jest pełno np andropol i inne na allegro i ja nigdy nie miałam jeszcze zamka z boku zawsze na dole.
warto :D potwierdzone :D
image image

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja kupiłam kołdrę w Lidlu jakieś pół roku temu i jestem super zadowolona ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny, a czy wiecie czy i w ktorym Lidlu sa jeszcze dostepne te koldry?
znowu są dostępne kołdry w lidlu i zastanawiam się,czy to są te same,które Wy dziewczyny używacie? ja zamierzam kupic 200x220cm w sumie jest lekka ,ale czy ciepła? czym one są wypełnione?
jeżeli tym co moja - a podejrzewam że tak to są super ciepłe i milusie :D
A sama w sobie jest lekka i cieniutka :)
image image

Nie mogę znaleźć na stronce tej kołdry 200x220. Ile kosztuje? Już są w sklepach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byliśmy i kupiliśmy :) dla nas 200x220, dla mojej Mamy 160x200 :) wyglądają na porządnie odszyte. Niby cienkie, leciutkie. Zobaczymy czy ciepłe ;)
Tak warto kupic,jest super.Ja mam od 3 lat,a teraz zaopatrzylam rodzine,sa zadowoleni bardzo
Chce kupic nastepna partie dla rodziny ,tylko nie wiem kiedy bedzie znowu promocja,moze ktos wie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

perfumy.....gdzie kupujecie? (38 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (41 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

pierwsza randka (16 odpowiedzi)

Witajcie.Umówiłam sie na sobote na pierwsza randke z super facetem, strasznie mi na nim...

do góry