Widok

****LIPCOWE, SIERPNIOWE I WRZEŚNIOWE MAMUSIE 2009****11

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
LIPIEC:
Jumelka 01.07
akmka 01.07 :)
_karolcia_pf 04.07
effcia 07.07
Matea 09.07
kaska2308 10.07
Sasza 12.07
olala82 15.07
Martek 16.07
gosiar 16.07 -chłopczyk
J czy J 19.07
trotka 25.07
asior 27.07

SIERPIEŃ
agutek81 06.08
jolga 07.08
Ola81 07.08
adziula 14.08
bruks1983 15.08
larisa 16.08
Madia 16.08
olas 19.08
Asiunia81 21.08
ewa 23.08
monalizka 27.08
demolka 28.08
panismithowa 30.08
gusia-sierpień/wrzesień
stokrotka15-sierpień/wrzesień

WRZESIEŃ
jaksza 04.09
kasia0075 12.09
Cytrynka 14.09
jolka1985 18-25.09
ina1987 30.09

link do 10
http://forum.trojmiasto.pl/LIPCOWE-SIERPNIOWE-I-WRZESNIOWE-MAMUSIE-200910-t71679,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale Ci zazdroszcze
Ja malenstwa coprawda dzis nie ogladalam, ale serduszka sluchalam :) 148 uderzen na minute :P!!! Super uczucie moc to uslyszec :)
Mmmm pieknie:-)
Jak usłysze serduszko pewnie tez sie porycze
Ja też was rozumiem, przed wizytą się denerwowałam czy wszystko okaże się ok i jednoczesnie nie mogłam doczekać się żyby zobaczyć maleństwo. Teraz kolejną wizytę mam 13 marca i pewnie jeszcze rochę i znowu zacznę odliczać czas ;) Na codzień do mnie tak całkiem jeszcze nie dociera że jestem w ciązy, ale jak zobaczyałam to maleństwo, jego rączki, nóżki i usłyszałam serduszko to odrazu łzy mi napłyneły do oczu ;) to cudowne uczucie.
Witam deziś i ja tzn. My:-)

Wpadłam zobaczyc co tam słychać.

GOSIAR wiem co masz na myśli piszęc "czas mi się wlecze" oj mi też starsznie się ciągnie, ja wizyte mam teraz w piątek ale już się doczekac nie mogę i spokojniejsza będę.
ja ide w następny czwartek na połówkowe do Brzóski. mam nadzieję, ze wszystko będzie ok. A czas mi się wlecze do tego czwartku strasznie...
Dokładnie.
A taka płyta to jest po prostu nagrany przebieg całego USG?
Ja chodzę do dr Olszewskiej i jestem bardzo zadowolona :) Byłam w poniedziałek i dostałam płytkę z moim maleństwem i już ją 3 razy oglądałam ;)
hej dziewczynki:)
umówiłam się do dr Olszewskiego na usg w czwartek, zobaczę mojego małego kochanego "porworka":)
no napewno będzie ok;) wiesz, ostatnio lekarz powiedział, ze mam sie nie martwić bo dużych "odchyleń" od normy nie ma i chciał najpierw spróbować podwyższyć to cale ft4 nie podajac lekow hormonalnych no ale nie dało to żadengo rezultatu, a jedank właściwy poziom tarczycy jest bardzo ważny w ciaży, i nawet jak badania mieszczą się w granicach jakie są podawane z laboratorium to i tak warto to skosultować z endokrynologiem, bo jak widać na moim przykładzie wcale tak być nie musi.
a co do ciuszkow to moze w galerii "bandyckiej" w Nivena coś znajdziesz. ciuszki raczej drogie ale ostatnio widzialam tam taka slodka sukienkę(130zł), ale chcę jeszcze poczekać na cieplejsze dni żeby potem się nie okazało że za mała;)
Jolga wszystko będzie ok. Ja miałam zamiar dzisiaj kupić spodnie ciązowe, ale niestety nie udało się, byłam na hali w Gdańku, w wielkim młynie i w Galerii Bałtyckiej, ale taki mały wymiar w moim rozmiarze (38/40), że szok, a jak już jakies dzinsy pasowały u góry to były za krótkie :( znacie jeszcze jakieś sklepy w Gdańsku, bo muszę pilnie coś kupić bo moje wszystkie spodnie nagle zrobiły się za małe.
robiłam dziś badania w laboratorium w szpitalu na zaspie i tam wogole kolejek nie było no i szybko wyniki...toxo jest ok ale ft4 niestety stoi w miejscu i chyba endo.wprowadzi mi leczenie hormonalne...musze umowic sie na wizyte no i zobaczymy...ale najważniejsze żeby dzidziulek był zdrowiutki;) a wszystko niby mieści sie w normach, a jednak muszę sie podleczyć
gratulacje;)
Jak zaczęłam czytać to forum to ledwo lipcowych pare było :)
ale ten czas leci.Jeszcze trochę i rok 2009 będzie zamknięty w czekaniu na maleństwa :-)
potem jak pazdziernikowych mamusiek bedzie wieccej to sie podzielimu na lipcowo -sierpniowe i wrzesniowo-padziernikowe:)
Fajnie :) Letnio - jesiennie się robi :)
pozwolę sie przywitać

wczoraj odebrałam wyniki bety 3498 :)
termin podejrzewam na połowę października, a że nie ma jeszcze wątku październikowego wtrącam się tu :)
Taa, trzeba się uzbroić w cierpliwość najpierw na 9 miesięcy, a potem na jakieś 20 lat - abstrakcja :)

Umówiłam się na 3D na 9 marca i nawet się nie nastawiam że wtedy się dowiem co noszę :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry