Widok

LIPIEC 2011

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!
Jestem w 4 tygodniu ciąży. Przypuszczalny termin porodu to 17 lipiec 2011. Czy znajdą się jeszcze jakieś Lipcowe Mamusie? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podbijam. Nie ma nikogo na lipiec 2011? :(
Jestem:-) koniec czerwca:początek lipca:-)
No już myślałam, że jestem tu sama ;). Może znajdzie się jeszcze jakaś lipcowa Mamusia?
Moje pierwsze dziecko też z lipca, a najlepsze, że urodzona jest 16, a teraz przypuszczalny termin mam na 17 ( wg kalkulatora internetowego).
moje pierwsze dziecko z 1-ego czerwca 2009:) Teraz miesiąc róznicy:) będzie się działo:)
Gratuluję kolejnej mamuśce.... ale ten czas leci.... a rok temu ja sie dopisywałam z moją fasolką do mamusiek majowo-czerwcowo-lipcowych 2010.
Może dopisz sie do tych czerwcowych, im was więcej tym lepiej ;)))) a z czasem rozszerzycie sobie nazwę, tak jak my ;)
ja tez miałam nadzieję dopisac sie do 2011, ale chyba nie uda sie niestety. wiec narazie pozostane lipcowa mamusia 2009.

co do rozszerzania watkow to my mialysmy np lipcowo - sierpniowe 2009 :)
Myśle że jeszcze kilka licowych mamuś się znajdzie, tylko puki co same nie mają pewności:)
Czekamy cierpliwie:)
podrzucam dla kolejnej szczesliwej mamusi :)
witam.Jestem w 4 tygodniu ciąży.
Jestem wg mnie w 4 tyg. ciąży,ale jeśli mam liczyć od ostatniej miesiączki to wychodzi 9 tydzień.To jak ma policzyć przybliżony termin porodu.
hopsa
hejka. od daty ostatniej miesiączki dodaj 7 dni, a następnie odejmij 3 miesiące, uzyskana data to przybliżony termin porodu.
Np. ost. mies. 21.X., przybliżony termin porodu to 28.VII.
Gratuluje wszystkim przyszłym mamusiom:)
Witam przyszłe lipcowe mamuski!!!

cos widze ze nas mało na razie, licze na mega wysyp mamusiek lipcowych albo sierpniowych ( niebawem ) to zrobimy podwojny wątek jak to jest w zwyczaju :) albo oczywiscie wiekszą aktywnosc obecnych :)

ja mam termin na 19 lipca :)

jakie badania zlecił Wam na razie lekarz??

buziaki
Ja mam wizytę u lekarza dopiero na 9.12.
Póki co mój termin porodu wychodzi na 03.07.,ciekawe czy po wizycie u lekarza coś się zmieni?!
Czy macie już jakieś objawy ciążowe?Bo mnie od kilku dni męczą mdłości (wymiotów nie mam,ale mdli mnie kilka razy dziennie).
ja ide do lekarza 27 listopada...

mi w sumie nic nie jest, rano mi czasem niedobrze i momentami jestem bardzo śpiaca, ale tak ogolnie to u mnie wszystko ok.

do jakiego lekarza chodzisz?
Ja chodzę do ginekologa w Gdynii na Dąbrówce.Ale na USG zamierzam jeździć do Invicty do Gdańska.
A Ty gdzie chodzisz do lekarza?
ja chodziłam do Invikty do dr. Paszkiewicz, a teraz byłam u dr Szafrana, on przyjmuje na Oruni

a swoja droga długie terminy u Ciebie sa...9 grudnia... moze powiedz ze jestes w ciąży to przyjma Cie szybciej-słyszałam ze niekiedy sie tak robi...
No właśnie to już jest ten szybszy termin.Normalnie dostałam termin na 27.12.,ale powiedziłam,że jestem w ciąży i,że to jest moja trzecia ciąża,i że drugie dziecko urodziło się z wadą serca i dostałam termin na 9.12.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry