Widok

LIPIEC 2011

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!
Jestem w 4 tygodniu ciąży. Przypuszczalny termin porodu to 17 lipiec 2011. Czy znajdą się jeszcze jakieś Lipcowe Mamusie? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam mamusie;)-dołączam do WAS ,ponieważ mam termin na koniec czerwca-początek lipca,więc miło mi bardzo ,że mogę dołączyć-to moje 3 dzieciątko i będzie synuś -Borys lub Patryk pozdrawiam
sabina86 zapraszam do wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-lipiec-sierpien-2011-r-7-t217525,1,16.html
Mama Maji (10 lat),Julianka (8 lat) i Marysi (5 lat)

image
Hejka dziewczyny:) Też zostane lipcową mamusią. termin mam na 21 lipiec. A co do ciebie haniu_m Ja tez jest w 19/20 tygodniu ciązy i polecam swojego lekarza dr. Sylwie Łpinską -Szumczyk beniowskiego 37. jest bardzo miła i sympatyczna, wszystko wyjasni. Pozdrawiam
Hej Dziewczynki!

Dołączam do grona mamusiek lipcowych 2011 :)

mam termin na 20 lipca. Dużo ciekawych rzeczy można sie tu dowiedzieć:) Dzisiaj miałam wizytę u swojego lekarza ginekologa. Powiedziałam, że jestem zmęczona i strasznie bolą mnie nogi od siedzenia przy komputerze i czy mogłabym dostać zwolnienie. Na co dostałam odpowiedź, że kobiety przesadzają z tą ciążą i że nie mam prawa być teraz zmęczona, a dopiero w drugiej połowie ciąży, czyli po 20 tygodniu ( dodam że jestem w 19 t.c.)... przyznam szczerze, że bylam bardzo zaskoczona, oprócz tego, że nie mogłam z siebie wydusić słowa, aż się popłakałam. Szukam więc nowego lekarza. Czy możecie mi jakiegoś polecić?

Pozdrawiam Was!
image

image
nowy watek :

http://forum.trojmiasto.pl/lipiec-sierpien-2011r-t202216,1,16.html

image
To ja proponuję założyć nowy wątek: lipiec-sierpień 2011r.
Narazie jednak poszerzam listę o nowe mamusie.

1.arisa6 - czerwiec/lipiec
2.francess - 2 lipiec
3.mona_g - 3 lipiec
4.Caroool - 5 lipiec
5.kasiorek555 - 7 lipiec
6.Nikita987 - 19 lipca
7.madzia25 - 27 lipiec
8.annamaria836 - 28 lipca
9.wercia83 - 5 sierpień
10.MARKOWA - 26 sierpień

image
To i ja się podłącze 26 sierpnia
Witam,
jeśli można zaproponować rozszerzenie wątku na lipiec-sierpień to chętnie się dołączam mam termin na 5 sierpnia:)
podczytuje często forum ale ze względu na prace i synka nie za często pisze ale wszytko do nadrobienia:) pozdrawiam serdecznie
http://mojedziecikreatywnie.pl/ Zobacz jak spędzić czas z dzieckiem:-)

image

CZEŚĆ DZIEWCZYNY!! CZY MOGE SIE DO WAS DOPISAC?MAM TERMIN NA 27 LIPCA, MAM JUZ 15 MIESIECZNEGO SYNKA. TO JEST MOJA TRZECIA CIĄŻA, DRUGA PORONIŁAM W 7 TYGODNIU. SZYBKO ZACZEŁAM SIE STARAĆ Z MĘŻEM O NASTEPNEGO DZIDZIUSIA I MAM NADZIEJE,ŻE TERAZ WSZYSTKO BEDZIE DOBZE. POZDRAWIAM
ja kapuste moge jesc w ogromnych ilościach :) kiszona oczywiscie :) tak samo jak ogorki kiszone :)

ja nie wymiotuje, ale jest mi niedobrze, ale nie jakos tak strasznie tylko tak troche wiec spoko da sie zniesc ;)

image
Ja też jeszcze dzisiaj nie wymiotowałam,ani mnie nie mdli także narazie jest ok.Ale wczoraj gotowałam kapustę z grzybami i musiałam ją spróbować kilka razy i niestety przepłaciłam to próbowanie dwoma wizytami w WC.

image
dziewczyny co tam u Was słychac?

jakie proste i szybkie potrawy przygotowujecie na Wigile? szukam inspiracji ;)

ja wczoraj nie wymiotowałam oł je :) wiem ze juz to pisałam ale mega sie ciesze :) dzis jeszcze tez nie i mam nadzieje ze juz mi przechodzi!

image
ja jakas snieta dzis jestem... w sumie dzis i wczoraj byłm cały dzien poza domem i moze to dlatego... ale a to dzis ani razu nie wymiotowałam oł je :)

annamaria836 moze bedziemy rodzic razem :) w jednym szpitau i wogole :) nigdy nic nie wiadomo :)

dzis sie okazało ze u mnie w rodzinie bedzie jeszcze jeden poród w lipcu-fajnie, w tym samym czasie bedziemy miały dzieciaczki :)

witam Caroool, fajnie ze do nas dołaczyłas :)

image
francess cieszę się,że z bąbelkiem jest wszystko ok.Oby tak dalej.

Nikita987 znowu mamy w tym samym czasie usg genetyczne.Bo ja będę miala albo 7 stycznia albo 13 stycznia.
Ciekawe czy terminy porodów tez nam się zbiegną? Ha ha ha...

A tak poza tym to u nas wszystko w porządku,trochę sprzątamy trochę robimy ozdoby choinkowe,trochę gotujemy...

image
1.arisa6 - czerwiec/lipiec
2.francess - 2 lipiec
3.mona_g - 3 lipiec
4.Caroool - 5 lipiec
5.kasiorek555 - 7 lipiec
6.Nikita987 - 19 lipca
7.annamaria836 - 28 lipca

Witam kolejną lipcóweczkę.Juz dopisałam Cię do naszej listy.

image
Cześć Dziewczyny :) chciałabym się dołączyć do szcześliwych Lipcowych mamusiek.
Ja mam termin na 5 Lipca 2011 i już na sama myśl o porodzie umieram ze strachu.
Na szczęście nie mam jakiś moco dokuczliwych objawów - tylko mogłabym cały czas spac i przez ostatnie dni doskwiera mi ból pleców.
W środę idę na badanie genetyczne do tej pory wszystkie badanie były super oby tak dalej..
Nie zanudzam mam nadzieję, że będziemy się wpierać przez długie miesiące :D
hejo :)

ja byłam u lekarza w sobote i wszystko ok. :)
klusek ma 2,3 i słyszałam tez serducho :) lekarz mowi ze wszystko jest prawidłowo :) strasznie sie ciesze bo zawsze sie mega denerwuje :) na genetyczne ide 10 stycznia, badania dobre,

mona_g super ze znacie juz płec! gratuluje! a wynikami sie nie martw, tak jak Ci pisałam nastepne beda lepsze! tez bym chciła juz wiedziec, tak sie zastanawiam czy sa rodzice co chca miec niespodzinkę ;)

dobrze ze dolegliwosci przechodzą, ja tez czuje sie juz troche lepiej :)

image
To jesteśmy już po usg genetycznym i wszystko jest w porządku :D mamy 6cm i wszystko na swoim miejscu :) jednak płci doktor nie pokusił się oceniać ;) może następnym razem. Bardzo się cieszę! :)
Pozdrowienia dla Was!
JA praktycznie na wszystkich wizytach byłam razem z mężem. Jest przeszczęśliwy jak idzie ze mną. Ostatnio się zachwycał, że Pani doktor w gabinecie miała osobny telewizor dla rodziców, aby w trakcie usg móc sobie swobodnie oglądać maluszka. A jaki miał ze z mnie ubaw jak widzial mnie w seksownej spódniczce jednorazowej i w trakcie usg dopochwowego.

Pozdrawiamy Was :)
Hej dziewczynki tak przedświątecznie :-)
U mnie narazie oki, zdarzają się kłucia brzucia ale to podobno normalnie bo się wszystko w środku rozciąga :-)
Jeszcze tydzień i idziemy rodzinnie do lekarza, ale sie juz nie moge doczekać :-)
image

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Fajny hotel nad polskim morzem - gdzie? (14 odpowiedzi)

Polecicie coś?

Dobry ortodonta (42 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (139 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry