Widok
sabina86 zapraszam do wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-lipiec-sierpien-2011-r-7-t217525,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-lipiec-sierpien-2011-r-7-t217525,1,16.html
Hej Dziewczynki!
Dołączam do grona mamusiek lipcowych 2011 :)
mam termin na 20 lipca. Dużo ciekawych rzeczy można sie tu dowiedzieć:) Dzisiaj miałam wizytę u swojego lekarza ginekologa. Powiedziałam, że jestem zmęczona i strasznie bolą mnie nogi od siedzenia przy komputerze i czy mogłabym dostać zwolnienie. Na co dostałam odpowiedź, że kobiety przesadzają z tą ciążą i że nie mam prawa być teraz zmęczona, a dopiero w drugiej połowie ciąży, czyli po 20 tygodniu ( dodam że jestem w 19 t.c.)... przyznam szczerze, że bylam bardzo zaskoczona, oprócz tego, że nie mogłam z siebie wydusić słowa, aż się popłakałam. Szukam więc nowego lekarza. Czy możecie mi jakiegoś polecić?
Pozdrawiam Was!
Dołączam do grona mamusiek lipcowych 2011 :)
mam termin na 20 lipca. Dużo ciekawych rzeczy można sie tu dowiedzieć:) Dzisiaj miałam wizytę u swojego lekarza ginekologa. Powiedziałam, że jestem zmęczona i strasznie bolą mnie nogi od siedzenia przy komputerze i czy mogłabym dostać zwolnienie. Na co dostałam odpowiedź, że kobiety przesadzają z tą ciążą i że nie mam prawa być teraz zmęczona, a dopiero w drugiej połowie ciąży, czyli po 20 tygodniu ( dodam że jestem w 19 t.c.)... przyznam szczerze, że bylam bardzo zaskoczona, oprócz tego, że nie mogłam z siebie wydusić słowa, aż się popłakałam. Szukam więc nowego lekarza. Czy możecie mi jakiegoś polecić?
Pozdrawiam Was!
To ja proponuję założyć nowy wątek: lipiec-sierpień 2011r.
Narazie jednak poszerzam listę o nowe mamusie.
1.arisa6 - czerwiec/lipiec
2.francess - 2 lipiec
3.mona_g - 3 lipiec
4.Caroool - 5 lipiec
5.kasiorek555 - 7 lipiec
6.Nikita987 - 19 lipca
7.madzia25 - 27 lipiec
8.annamaria836 - 28 lipca
9.wercia83 - 5 sierpień
10.MARKOWA - 26 sierpień
Narazie jednak poszerzam listę o nowe mamusie.
1.arisa6 - czerwiec/lipiec
2.francess - 2 lipiec
3.mona_g - 3 lipiec
4.Caroool - 5 lipiec
5.kasiorek555 - 7 lipiec
6.Nikita987 - 19 lipca
7.madzia25 - 27 lipiec
8.annamaria836 - 28 lipca
9.wercia83 - 5 sierpień
10.MARKOWA - 26 sierpień
Witam,
jeśli można zaproponować rozszerzenie wątku na lipiec-sierpień to chętnie się dołączam mam termin na 5 sierpnia:)
podczytuje często forum ale ze względu na prace i synka nie za często pisze ale wszytko do nadrobienia:) pozdrawiam serdecznie
jeśli można zaproponować rozszerzenie wątku na lipiec-sierpień to chętnie się dołączam mam termin na 5 sierpnia:)
podczytuje często forum ale ze względu na prace i synka nie za często pisze ale wszytko do nadrobienia:) pozdrawiam serdecznie
ja jakas snieta dzis jestem... w sumie dzis i wczoraj byłm cały dzien poza domem i moze to dlatego... ale a to dzis ani razu nie wymiotowałam oł je :)
annamaria836 moze bedziemy rodzic razem :) w jednym szpitau i wogole :) nigdy nic nie wiadomo :)
dzis sie okazało ze u mnie w rodzinie bedzie jeszcze jeden poród w lipcu-fajnie, w tym samym czasie bedziemy miały dzieciaczki :)
witam Caroool, fajnie ze do nas dołaczyłas :)
annamaria836 moze bedziemy rodzic razem :) w jednym szpitau i wogole :) nigdy nic nie wiadomo :)
dzis sie okazało ze u mnie w rodzinie bedzie jeszcze jeden poród w lipcu-fajnie, w tym samym czasie bedziemy miały dzieciaczki :)
witam Caroool, fajnie ze do nas dołaczyłas :)
francess cieszę się,że z bąbelkiem jest wszystko ok.Oby tak dalej.
Nikita987 znowu mamy w tym samym czasie usg genetyczne.Bo ja będę miala albo 7 stycznia albo 13 stycznia.
Ciekawe czy terminy porodów tez nam się zbiegną? Ha ha ha...
A tak poza tym to u nas wszystko w porządku,trochę sprzątamy trochę robimy ozdoby choinkowe,trochę gotujemy...
Nikita987 znowu mamy w tym samym czasie usg genetyczne.Bo ja będę miala albo 7 stycznia albo 13 stycznia.
Ciekawe czy terminy porodów tez nam się zbiegną? Ha ha ha...
A tak poza tym to u nas wszystko w porządku,trochę sprzątamy trochę robimy ozdoby choinkowe,trochę gotujemy...
Cześć Dziewczyny :) chciałabym się dołączyć do szcześliwych Lipcowych mamusiek.
Ja mam termin na 5 Lipca 2011 i już na sama myśl o porodzie umieram ze strachu.
Na szczęście nie mam jakiś moco dokuczliwych objawów - tylko mogłabym cały czas spac i przez ostatnie dni doskwiera mi ból pleców.
W środę idę na badanie genetyczne do tej pory wszystkie badanie były super oby tak dalej..
Nie zanudzam mam nadzieję, że będziemy się wpierać przez długie miesiące :D
Ja mam termin na 5 Lipca 2011 i już na sama myśl o porodzie umieram ze strachu.
Na szczęście nie mam jakiś moco dokuczliwych objawów - tylko mogłabym cały czas spac i przez ostatnie dni doskwiera mi ból pleców.
W środę idę na badanie genetyczne do tej pory wszystkie badanie były super oby tak dalej..
Nie zanudzam mam nadzieję, że będziemy się wpierać przez długie miesiące :D
hejo :)
ja byłam u lekarza w sobote i wszystko ok. :)
klusek ma 2,3 i słyszałam tez serducho :) lekarz mowi ze wszystko jest prawidłowo :) strasznie sie ciesze bo zawsze sie mega denerwuje :) na genetyczne ide 10 stycznia, badania dobre,
mona_g super ze znacie juz płec! gratuluje! a wynikami sie nie martw, tak jak Ci pisałam nastepne beda lepsze! tez bym chciła juz wiedziec, tak sie zastanawiam czy sa rodzice co chca miec niespodzinkę ;)
dobrze ze dolegliwosci przechodzą, ja tez czuje sie juz troche lepiej :)
ja byłam u lekarza w sobote i wszystko ok. :)
klusek ma 2,3 i słyszałam tez serducho :) lekarz mowi ze wszystko jest prawidłowo :) strasznie sie ciesze bo zawsze sie mega denerwuje :) na genetyczne ide 10 stycznia, badania dobre,
mona_g super ze znacie juz płec! gratuluje! a wynikami sie nie martw, tak jak Ci pisałam nastepne beda lepsze! tez bym chciła juz wiedziec, tak sie zastanawiam czy sa rodzice co chca miec niespodzinkę ;)
dobrze ze dolegliwosci przechodzą, ja tez czuje sie juz troche lepiej :)
JA praktycznie na wszystkich wizytach byłam razem z mężem. Jest przeszczęśliwy jak idzie ze mną. Ostatnio się zachwycał, że Pani doktor w gabinecie miała osobny telewizor dla rodziców, aby w trakcie usg móc sobie swobodnie oglądać maluszka. A jaki miał ze z mnie ubaw jak widzial mnie w seksownej spódniczce jednorazowej i w trakcie usg dopochwowego.
Pozdrawiamy Was :)
Pozdrawiamy Was :)