Widok

..:: LISTOPAD I GRUDZIEŃ 2008 MAMUSIE I MALUSZKI ::..

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
z okazji dzisiejszego święta najlepszego dla tych małych i tych dużych (w znaczeniu pełnoletnich) kobiet :-) i z tej okazji Tygrysek śle uśmiechy ;-)

image
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja sama nie wiem:) znow mam te problemy z pozostaniem anonimową...hahhahahaha:D wiem .. przesadzam...;)

Misiek wczoraj zakumał co tu zrobic zeby sie no boczek przewrocic.. strasznie pociesznie to wyglada.. np. klade go na pleckach, na łózku (przed karmieniem) zaczynam sie robierac i kłaść obok niego, a on fik na boczek i do cyca... pełna wspołpraca:))))
Bociany wyslalam Ci PW na 2 forum ;)
Maja no to moze byc sobota:) a teraz no problem moj chlopak jest i mi wozka zniesie:D
Risika no niestety ale w sobotę musimy pojechać do Wrzeszcza w takim razie w tyg chętnie podjadę do centrum na spacerek

Bociany w sobotę jestem na Matejki, spacerek? może ktoś jeszcze do Wrzeszcza podjedzie??
coś namieszałam wyżej jak pisałam, miało być, ze sobota jeszcze nie wiem a w tyg Chętnie (do Gdyni na spacerek) się przejęzyczyłam, no i teraz już wiem, ze w sobotę jestem we Wrzeszczu
Majaki jasne ,że spacerek:)Natala się ucieszy;)
Mąż właśnie wziął gwiazdencje na spacer a ja mam romans z deską do prasowania:///
Bociany u mnie też sterta do prasowania czeka i następna porcja prania, ale muszę troszkę popracować w końcu uruchomić nową galerię... to jest dla mnie zawsze ogromny problem, aby z tysięcy zdjęć wybrać namiastkę do galerii...

Bociany na spacer idziemy w to samo miejsce czy gdzieś indziej??
Ufff wyprsowałam.Majaki myśle,że może wybierzemy się gdzie indziej,coś wymyśle mam nadzieje do tego czasu:)We wrzeszczu nie ma zbyt wiele miejsc do spacerowania więc najczęsciej stąd wybywam nad morze czy do parku na Zaspe.
Wierze ,że cięzko wybrać zdjęć kilka z wielu.Sterta do prasownaia czekałą 3 tygodnie..dziś dopiero dojrzałam do tego,żeby żelazko wziąśc w dłoń:)
dziewczyny z drugiego forum, mozecie napisac do Piri, ze sie zalogowac nie moge ?? :( Probije, probuje i nic ;/ Dziekuje z góry !!
Alis sie robi:))
Hej mamcie;)
My wrocilismy z zajec-rewelacja!!!!!!!!!!Wprowadzone zostały elemetny "taktyki" dla dzieci, wszytskie tak chichotały, ze szok:)..A my mamy juz serie 100brzuszkow, kiedys robilam po 120 a dzisiaj przy 80tym oszukiwanko mi sie włączyło, juz sił nie miałam, opona przeszkadza:(..hehe
Jasiek taki rozbawiony, ze jechalismy i sie sam do siebie smiał:)..Fikolki zasuwał jakich mało!....

Risika, dziekuje, w koncu sie udalo :)
Bociany przy Wyspiańskiego (między saperów a Leczkowa) podobno jest jakiś park we Wrzeszczu, a jak coś to nie ma problemu możemy iść na zaspę, albo do Brzeźna
OO Kostek dzis 4 miechy skończył buziaki:))

Paulina przed chwila wyła przez sen, ale zapodalam smoka i dalej spi. ciakwe czy moglo jej sie np cos zlego śnic? hmm
a ja mam juz dosc.
Z Sarką coraz gorzej.
3 miesiac leci jak choruje i to juz za dlugo.
Jutro poprosze lekarke o skierowanie na oddzial do szpitala.
Niecj ją tam porzadnie wyleczą,bo moje leczenie w domu za pomocą lekarzy nie przynosi efektu,a juz tyle czasu minelo.
Juz tylko szpital nam został.:/
Risika, u mnie amelka juz pare razy zawyła ;/ Smok pomogl i przestalo ;/
Justi, to chyba bedzie najlepsze wyjsie, tylko z drugiej strony, zeby sarka czegos w szpitalu noweo nie zlapala :( Trzymam kciuki !!!
Wielkie buzi buzi od Amelki dla Kostka z okazji 4 miesiecy !!! Ale ten czas zlecial !!! Jeszcze niedawno marudzilysmy jak nam z tymi brzusiami ciezko !!
Kostek buzia Amelkę :-) jeszcze chwila i tez będzie równiutko 4 m-ce

dzis na noc Kostek dostał do mleka jedną miarkę kaszki ryżowej - zobaczymy
Majaki, wlasnie, ale ze mnie e-ciotka do bani!!!!-Wsehno dobre:0-w moinm ulubionym języku-dla Twojego chlopa;)...

A ja mecze 3 stronę, zdechne z nudów- tekst o wedrówkach prtakow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziękujemy wszystkim za życzenia ;-) milej nocki życzymy, dziś wyjątkowo szybciej spać idę :-)
Cześć.Majaki wiem gdzie ten park,pójdziemy tam i zobaczymy co dalej;)Natala obudziła się o 6 na mleko,pogaworzyła do karuzeli i padła niedawno.Mam chwile dla siebie,ostanio wieczorami zmywam i sprzątam,żeby rano nie musieć nic robić:)musze wygospodarować triche czasu na czytanie ,żle się z tym czuje,bez książki jak bez tlenu;)
U nas narazie pada więc nie wiem czy spacer będzie zobaczymy.Miłego dnia
Dzien dobry Wszsytkim:)

Dla Kostka najlepszego:)!
U nas tez pada.. snieg.. az mnie zamurowało jak to zobaczyłam... buuu.. Młody pewnie na balkonie wyląduje... pozdr. i milego dnia:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry