Widok

..:: LISTOPAD I GRUDZIEŃ 2008 MAMUSIE I MALUSZKI ::..

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
z okazji dzisiejszego święta najlepszego dla tych małych i tych dużych (w znaczeniu pełnoletnich) kobiet :-) i z tej okazji Tygrysek śle uśmiechy ;-)

image
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam was,
najpierw spóźnione życzonka la Kostka:)) naj najlepszego
Justi, pewnie dobrze robisz, tam muszą zrobić kompleksowo wszystko, żeby ją dobrze zdjagnozować. Będziemy trzymać kciuki i czekać na dobre wieści.
Pogoda fakt do bani, ja dziś planowałam jechać do Sopotu do kumpelek do pracy ale odpuszczę sobie. Poczekam na słoneczny dzień.
Od rana szaleję ze sprzątaniem, jakoś dobrze mi idzie. Moje dziecię coraz bardziej umie się zająć na dłuższą chwilę samo więc i ja mam więcej swobody w domu.
Majaki mam pytanie o tą pozytywkę o której tu ostatnio była mowa. Czy ona ładne ma melodyjki, czy nie bardzo sztuczne. Pytam bo jak czasem włączę karuzelkę, którą Asia ma nad łóżkiem to mi uszy opadają taka straszna ta myzyka - trochę jak z horroru - tyle tylko, że dżwięk przyciąga uwagę maluch, poza tym okropność:(
ale dzis pogoda..beznadzieja..leje od rana.
No nic,za godzinke idziemy blagac o skierowanie do szpitala...

Alis- wlasnie sie obawiam tego,zeby w tym syfiastym wejherowie Sarka znow czegos nie zlapala,ale wlasciwie to juz nie mam wyjscia.Jedno jest pewne-w warunkach domowych to ja jej nie wyleczę porządnie.
Pozdrawiamy ciepło wszystkie mamcie i maluchy,bo niewiem czy zdaze dzis jeszcze tu zajrzeć...
witam sie i ja ...
Ale dzis mala dala poplic, ryczala od 5:20 ;/ ech, jak cien czlowieka chodze...
u na nie pada nic, ale szaro buro i buzka sie do spania drze ;/
Dzien dobry Wszsytkim:)

Dla Kostka najlepszego:)!
U nas tez pada.. snieg.. az mnie zamurowało jak to zobaczyłam... buuu.. Młody pewnie na balkonie wyląduje... pozdr. i milego dnia:)
Cześć.Majaki wiem gdzie ten park,pójdziemy tam i zobaczymy co dalej;)Natala obudziła się o 6 na mleko,pogaworzyła do karuzeli i padła niedawno.Mam chwile dla siebie,ostanio wieczorami zmywam i sprzątam,żeby rano nie musieć nic robić:)musze wygospodarować triche czasu na czytanie ,żle się z tym czuje,bez książki jak bez tlenu;)
U nas narazie pada więc nie wiem czy spacer będzie zobaczymy.Miłego dnia
dziękujemy wszystkim za życzenia ;-) milej nocki życzymy, dziś wyjątkowo szybciej spać idę :-)
Majaki, wlasnie, ale ze mnie e-ciotka do bani!!!!-Wsehno dobre:0-w moinm ulubionym języku-dla Twojego chlopa;)...

A ja mecze 3 stronę, zdechne z nudów- tekst o wedrówkach prtakow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kostek buzia Amelkę :-) jeszcze chwila i tez będzie równiutko 4 m-ce

dzis na noc Kostek dostał do mleka jedną miarkę kaszki ryżowej - zobaczymy
Risika, u mnie amelka juz pare razy zawyła ;/ Smok pomogl i przestalo ;/
Justi, to chyba bedzie najlepsze wyjsie, tylko z drugiej strony, zeby sarka czegos w szpitalu noweo nie zlapala :( Trzymam kciuki !!!
Wielkie buzi buzi od Amelki dla Kostka z okazji 4 miesiecy !!! Ale ten czas zlecial !!! Jeszcze niedawno marudzilysmy jak nam z tymi brzusiami ciezko !!
a ja mam juz dosc.
Z Sarką coraz gorzej.
3 miesiac leci jak choruje i to juz za dlugo.
Jutro poprosze lekarke o skierowanie na oddzial do szpitala.
Niecj ją tam porzadnie wyleczą,bo moje leczenie w domu za pomocą lekarzy nie przynosi efektu,a juz tyle czasu minelo.
Juz tylko szpital nam został.:/
OO Kostek dzis 4 miechy skończył buziaki:))

Paulina przed chwila wyła przez sen, ale zapodalam smoka i dalej spi. ciakwe czy moglo jej sie np cos zlego śnic? hmm
Bociany przy Wyspiańskiego (między saperów a Leczkowa) podobno jest jakiś park we Wrzeszczu, a jak coś to nie ma problemu możemy iść na zaspę, albo do Brzeźna
Risika, dziekuje, w koncu sie udalo :)
Hej mamcie;)
My wrocilismy z zajec-rewelacja!!!!!!!!!!Wprowadzone zostały elemetny "taktyki" dla dzieci, wszytskie tak chichotały, ze szok:)..A my mamy juz serie 100brzuszkow, kiedys robilam po 120 a dzisiaj przy 80tym oszukiwanko mi sie włączyło, juz sił nie miałam, opona przeszkadza:(..hehe
Jasiek taki rozbawiony, ze jechalismy i sie sam do siebie smiał:)..Fikolki zasuwał jakich mało!....

Alis sie robi:))
dziewczyny z drugiego forum, mozecie napisac do Piri, ze sie zalogowac nie moge ?? :( Probije, probuje i nic ;/ Dziekuje z góry !!
Ufff wyprsowałam.Majaki myśle,że może wybierzemy się gdzie indziej,coś wymyśle mam nadzieje do tego czasu:)We wrzeszczu nie ma zbyt wiele miejsc do spacerowania więc najczęsciej stąd wybywam nad morze czy do parku na Zaspe.
Wierze ,że cięzko wybrać zdjęć kilka z wielu.Sterta do prasownaia czekałą 3 tygodnie..dziś dopiero dojrzałam do tego,żeby żelazko wziąśc w dłoń:)
Bociany u mnie też sterta do prasowania czeka i następna porcja prania, ale muszę troszkę popracować w końcu uruchomić nową galerię... to jest dla mnie zawsze ogromny problem, aby z tysięcy zdjęć wybrać namiastkę do galerii...

Bociany na spacer idziemy w to samo miejsce czy gdzieś indziej??
Majaki jasne ,że spacerek:)Natala się ucieszy;)
Mąż właśnie wziął gwiazdencje na spacer a ja mam romans z deską do prasowania:///
coś namieszałam wyżej jak pisałam, miało być, ze sobota jeszcze nie wiem a w tyg Chętnie (do Gdyni na spacerek) się przejęzyczyłam, no i teraz już wiem, ze w sobotę jestem we Wrzeszczu

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry