Widok

..:: LISTOPAD I GRUDZIEŃ 2008 MAMUSIE I MALUSZKI ::..

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
z okazji dzisiejszego święta najlepszego dla tych małych i tych dużych (w znaczeniu pełnoletnich) kobiet :-) i z tej okazji Tygrysek śle uśmiechy ;-)

image
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć.

Miewamy się dobrze. Dziękujemy. Dalii włączyło się marudzenie, łapki, zabawki, ubranka - wszystko jest gryzione :-) Też to przechodzicie :-)

Teraz czekam na ząbka. Córcia wybrzydza z jedzonkiem, bawi się cycem, butelką :-) jeść nie ma jak, dziąsła bolą. Na dzień Kobiet zjadłyśmy łyżeczką "n o w o ś ć": 50 ml kaszki i tak już daję codziennie.

Jutro Kreatywki - wiem, że Ania się wybiera z synkiem. Bociany, grupa na Przymorzu już uformowana? Ciekawe jak to będzie wyglądać.

Przygotowujemy się do Chrzcin - odbędą się w Święta w Kościele ŚW. Mikołaja. Chyba Majaki też tam chrzciła maluszka :-) Gdy braliśmy Ślub w tym kościele Ojciec Jacek mówił, że spodziewa się nas też na Chrzciny :-)

Ale najbardziej aktualną sprawą jest w r ó c i ć / n i e w r ó c i ć do pracy. Chciałabym pójść na wychowawczy ale kasy mniej w domu będzie :-) ehhh

A Wy dziewczyny wracacie do pracy?

Pozdrawiam
Hej Bociany :-)
Ja ostatnio właśnie też myślałam o "rocznicy" Dobrej Wiadomości. Ja będę wspominać ten moment 20 marca :-)
a my 24.03.. akurat jest to rocznica smierci mojego taty.. taki piekny prezent dostalismy:D

moze faktycznie sprobuje dzis takie szaszlyczki...:) gardło boli juz troche mniej.. dodatkowo wypiłam jeszcze fervex... i na wieczor wypije jeszcze jeden...

pozdrawiamy!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry