Widok

LISTOPAD I GRUDZIEń MAMUSIE 2008

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Juz chyba podarujemy sobie liste:0
Otiweramy watek zdjeciami Jasiula z rańca:)

image
i jesscze jedno , naszego smiechulca;)

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
weekendzik widze ze udany u wszystkich:)
U nas chrzciny 14.02...i juz sie boję, gdyż goscie przyjezdni i impreza przeciagnie sie troche, takze bedzie zamieszanie:)

Małemu cos sie poprzestawiało i zaczał jesc co 3h.. a nie co 2..spac w nocy po 4-5..zazwyczaj budzil sie co 2-3.. normalnie dziecka nie poznaje.. ciekawe ile jeszcze to potrwa:D

Serdecznie pozdrawiamy, pogoda piękna wiec milego specerowania!!!!
hej:) u nas weeken tez udany. tylko wieczir i dzisiejsza noc nie bardzo, malucha brzuch bolał.
Ania super że chrzciny udane
Aniu czekamy na zdjęcia z udanej imprezy. My ędziemy chrzcić jak Asia będzie miała 5 miesięcy to już będzie z niej kawał babeczki:))
Ja zaliczyłam 3 h spaceru w słoneczku , jest bosko i Asia taka dotleniona że od razu po spacerze uderzyła w drugą kimkę - jak ładnie.
A no i wczoraj kolejna niespodzianka, Asia polubiła smoczka, tak jak do tej pory wypluwała, wczoraj zassała i tak już zostało - dobrze że tak się stało:))
Moja Natala też po 2,5 h spacerku m.in. nad morzem śpi jeszcze w kombinezonie:)))ale jestem śpiąca dziś wcześnie spanko będzie.Alis mam nadzieje,że z tarczycą ok,szkoda tylko,że Natala ma problemy,ale widzę po tabletkach u niej duuuużą poprawę:)
hej. ja widze ze sloneczko swieci to chyba tez sprobujemy wybyc nad morze. ja czekam az ona zglodnieje bo w dzien przez te zebole ona je co 4-5 godzin :((
a ja dzis o 8 wstalam i uniwerek zaliczylam teraz umieram z glodu eee chyba sobie na snaidanie jajecznice zrobie...
cześć Mamusie
Ania fajnie, ze masz już chrzciny za sobą, my z a 2 tyg, dziś załatwiłam formalności.
Bociany, z Natalką na pewno wszystko się unormuje, silna dziewczyna :-)
długo już justi nie było na forum, wie ktoś co u niej i Sarki??
Justi nie ma na forum, bo padł jej komp.
Z Sarkka ma "przeboje":(:(:(....Nie chce za nia mówić, ale jestjej ciezko, sama Wam opowie.Jestesmy w stałym kontakcie i Was zawsze pozdrawia.

Majaki, oj, tak mam juz to za soba, beiganiny na maxa, stresik był, łzy szczescia, i wzruszenia i wspaniała impreza, super!...
Mąż ma tydzien wolnego, wiec ja odpoczywam na całego- całe noce spię, on karmi, w dzien na spacerki zasuwa, mam czas dla siebie, jutro zakupki z psiapsiólkami:)

Zyc nie umierac!
Tylko pozazdroscić męża. moj mala kapie i zostaje z nia jak jade do szkoly . hehe teraz jezdze prawie codziennie to nie ma wyjscia musi z nia zostawać;]
Majaki my też mamy chrzest za 2 tygodnie:))W tą sobotę 4 latka kuzynki Natalki.Nasza księżniczka już śpi,byliśmy z nią na wieczornym spacerku,wróciliśmy o 19 kąpanko,mleczko i lulu.Mam nadzieje,że Justi szybko do nas wróci i z Sarką będzie wszystko w porządku.Miłego wieczrku wszystkim mamciom i ich pociechom:)
i mialam napisac. ze w nocy to by za zadne skarby nie wstal;/ niestety...

a ja nie nadarzamz praniem...slina jej leci hektolitrami;/ a sliniaczki sa dla niej beee
zakładam nowy wątek, bo ten już przydługi ;-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry