Widok

LISTOPAD I GRUDZIEń MAMUSIE 2008

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Juz chyba podarujemy sobie liste:0
Otiweramy watek zdjeciami Jasiula z rańca:)

image
i jesscze jedno , naszego smiechulca;)

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Evilek, co to jest 6 kg, zrzucisz jak nic!
Odezwe sie na gg:)
pizza :) Ja ostatnio zrobilam domową pizzę i wyszla pyyycha :) Zrobilam oczywiscie z tym, co moge. Kurczaczek, kukurydza, ogorek kiszony i seruś....mniammm pychotka była :)

a ja nie moge serusia....buuuuu......

uwaga.. trzymajcie kciuki..maly wlasnie sam zasypia bez smoczka:D:D:D:D!!! skoro w nocy potrafi sam to w dzien tez go mamcia oduczy!!!!!
trzymamy, trzymamy :)
hiphip hurra....
image
E-L-E-G-A-N-C-K-O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hej:) Ale Michałek anielsko wygląda. hehe moja to nawet jak spi to widac ze diable :p
Ale sie Jasiu fajnie śmieje, kurde paulina jak widzi aparat to automatycznie przygasa;/
ja teraz z nerwowo umieram..ona cholera je co 405 godzin to pewnie przez to TAK MALO PRZYBIERA:/ ale jak ja probuje na sile karmic to tylko w histerie wpada:((
Riska, a Paula chce jesc w nocy? Moze w nocy sprobujecie, przez sen.. ten nocny pokarm jest nawet bardziej wartosciowy..
dziewczyny, kto pyta nie błądzi, a Wy doswiadczone jesteście.

Czy prasujecie ciuszki po praniu?
Wszytskie?

Ja znam taką teorię, że prasuje się, aby pozbyć się bakterii, ale czy to prawda???
ja nic nie prasuje bo nie mam nawet zelazka :] i jak widac pauli nic nie jest.
no Pychota jak na zlosc w nocy to sie budzi co 2-3 godziny a wtedy na szczescie je.
ja wszystko prasuje, ale to po prostu moja "schiza". :)
Jesli chodzi o jedzenie, to moja je co 1,5 - 2 h...pocumka, pocumka z 10 minut i tyle. ;/ w przyszlym tyg znowu szczepienie i wazenie przy okazji...ciekawe ile przybrała ...
Alis Paula to je tak 6-8 minut z cycola. ale ona od poczatku tyle jadla:] nie idzie jej zmusic do duzeszgo ciumkania.
mój tez raczej mało zjada,daleko mu do norm z opakowania
hejka.
co do pasowania- zawsze i wszytsko prasuje , nawet skarpetki:)
pychota - brawo :-) Kostek smoczek tylko od święta używa :-) na szczęście ;-)

Jaki Jaś zdziwiony na zdjęciu, że mama mu zdjęcie robi ;-) i jak zawsze grzeczny chłopak ślicznie pozuje :-)

ja prasuje jak mam czas, jak nie to nie ;-) no chyba, ze coś jest na prawdę pogniecione i nieładnie wygląda, ale zwykłe śpiochy i body zazwyczaj bez prasowania
Wchodze na forum a tu o prasowaniu:)Właśnie siedze przy desce rozłożonej i prasowanko zaczynam,3 pralki do prania,też nie wszytsko prasuje.Jak mam czas to tak jak nie to nie;)czeka na lepsze czasy.Była u nas szwagierka z Natali kuzynką o matko jaki sajgon w pokoju zostawiła!!!wszystkie miśki latały itp:)miłego wieczorku
Jaś mały model:)pózniej wkleje Natkę,jak główkie pięknie trzyma moja łobuzica!!!
właśnie sprzedałąm KUbusia tatusiowi, w końcu mam chwilkę dla siebie. Rety..
bociany dawaj fotke Natalki :-)
evilku ja też cały dzień sama z moim bączkiem, dopiero przed chwila tatuś się zjawił i mogę popracować;-)
do mnie dzis matka wpadła. no i stwierdziła ze to cale marudzenie niejedzenie slinienie to to że ząbki ida:(( zakupila dentinox i posmarowalam jej i od razu padla spac... niestety bez jedzenia:((
Riska co my sie mamy z tymi dzidziołami, mój wyje a tata go usypia
u mnie dobzte ze przynajmniej teraz moge zrzucic to na zabkowanie. bo inacej to bym zwariowala. ale i tak jestem klebek nerwow. ona malo przybrala a teraz wogole nie je. dzyzyss jeszcze mi dzidziol z glodu umrze :((( probowalam ja na sile karmic ale nawet lyzeczka sie nie dalo://
cześć mamusie, ale się dzieje...
Jasio jaki duży boski chłopak ma super wesołe oczka, a Michałek jak aniołek w łóżeczku.
My dzis dzień cały zalatany, byłyśmy na pierwszym szczepieniu, Asia krotko zapłakała i jak ja wziełam na raczki to zaraz zapomniała że było ukucie. Sprawdzałam jej temperature, póki co nic się nie dzieje - oby tak dalej, może przejdzie to dobrze.
Uciekam do męzusia bo dziś wrócił z delegacji i mamy tyle do opowiadania - zauważył że Asinek zaczyna "gadać" - a słuchajcie dziś w przychodni usmiechała się do mnie jak słoneczko - ale yłam przeszczęśliwa.

Jesli chodzi o prasowanie to ja prasuje wszystko - jestem maniaczka prasowania, bardzo to lubię - mąż zawsze się ze mnie nabija że jak bym mogła to bym dywan wyprasowała. Oczywiście rzeczy dzidzi prasuję na mksymalnie gorącym żelazku żeby bakterie pozaijać.
hej mamcie,wpadam na chwile,zaraz dalej spanie:)wczoraj po 21 zasnęłąm jakas pogoda zmulona była,Natala też już o 19:30 spała.Odezwe się pózniej,to uśmiech mojego łobuza na dobry dzień:)
image
hehe ale Natala Pyzatka:)Pultas sie robi, ze hoho:)..Te listopadowe tak mają, jasiek tez jak ksiezyc w pelni!
Ja od 5 na nogach-tyle mam do zrobienia, ze lepiej ni emowic, eh...
Kawke spije i cos wymysle, plan dnia uloze jakis sensowny, zeby cokolwiek zrobic;)
Natusia po mamusi pyzulek jest:]jak byłam mała wyglądałam identycznie,teraz też pyza jestem,ale to znak rozponawczy z mojej mamy strony ha ha -a jak się fajnie te pyzulki całuje!!!oczywiście nie zasnęłam,zmieniłą pościel,już lista zakupów zrobiona,dziś po Wrzeszczu połazimy zrobimy zakupki i będziemy gotować z Natulą,ochota na leczo i szaszłyki mnie naszła mniam:)ciekawe czy cukinie dostane???hmm
czas praleczke wtsawić i na śniadanko
image

ps.Risika,ale Pauli zęby szybko wychodzą,ząbkowania baardzo się boje:(
Oj, to zabkowanie:(tez sie obawiam....gr..
Ale tlumacze sobie, ze jak kolki przeszlam to i zabkowanie pryszcz:)
Odebralismy wyniki kału, po tym jak Jachulo robil zielone kupolce, o ktorych pisalam jakies 2 tyg temu-i co sie okazalo???-JASIOWI MINELA NIETOLERANCJA LAKTOZY!!!!!!!!!!
Wynki sa super, cała redukujace 0%!!!!!!!jestem w szoku glebokim, myslaalm ze to sie bedzie ciagnelo do pól roku!!!!

dzisiaj jedziemy na 19 do dr Marka na kontrol i wprowadzamy pomalutku nowe rzeczy:)Pan doktor ma nam dac zalecenia, co i jak, i za jakies 2/3 tyg mozemy startowac z normalnym jedzonkiem!!!!

Jenki, jak sie ciesze, !
kupole tez zaobserwowoalam ze ostatnio zz ielonych przeradzaly sie w takie zolto musztardowe, bylo to dziwne bo byl etap zieleni a tu zmiana;)i 'zapaszek" maja inny, taki 'dorosly" bardziej!
Nie ma zaparc co tez mi sie wydalo dziwne, bo zawwssze sie Jacho nastekal za100, jak kupola walil..!

Uh, ale ULGA!!!!
Super,że nietolerancja zniknęła:)))co do ząbkowania,to mnie bardziej przeraża,na pewno to etap dłuuuuższy niż kolki,ale trzeba przeżyć:)Natala ma drzemeczke właśnie,wstanie i śmigamy.Druga partia prania już leci,nazbierało się pościeli....jutro za prasowanie się wezme:/
Ania to bardzo dobre wiadomości, szybciutko przeszło, tylko sie cieszyć.
Natalka usmiech na 102 strzeliła, królewna mała:))
My zaraz wybywamy z domku, bo dziś do zaliczenia poczta, apteka i muszę umówić usg bioderek bo wczoraj tak wyparowałam z przychodni po szczepieniu że na śmierć o tym zapomniałam. Po szczepieniu Asia ok, zniosła to bardzo dobrze, w nocy sprawdzałam temp. nic się nie działo, nóżka nie spuchła, więc dobrze tolerowała tą szczepionkę.
Słuchajcie wczoaj trochę mnie zdziwiła pediatra, bo na te krostki Asi powiedziała że to jakaś alergia ale to trudno stwierdzić na co, nie powiedziała że to na pewno skaza białkowa, przepisała neutralną maść i co mnie najbardziej zdziwiło wręcz zakazała mi odstawiać nabiał??? Mam smarować przez okolo 1 - 2 tyg i obserwować i jeść normalnie jak do tej pory. Niby jest w tym jakaś logika, ale tak jakoś dziwne mi się to zalecenie wydaje.
Ania, super wiesci :)
Amelko, moja mala tez miala wysypke, placki jakies i krostki...chcialam odstawic nabiał, ale pomyslalam, ze jeszcze przeczekam. i co ?? okazalo sie to bycpo prostu wysypką hormonalną :) Pediatra pewnie dlatego nie kazala odstawiac nabialu, bo czesto kazdy mysli,ze to wlasnie przez nabial, a jak wida- niekoniecznie :)
Abia super wieści:) Amelko może ta wysypka to faktycznie potówki albo hormonalna, jak sie boisz to może ogranicz nabiał ale nie rezygnuj zupełnie.
my mamy szczepienie 17tego,troche pozno ale tak wyznaczyła pediatra hmmmm
Amelka, a Asia miala wysypke za na i za uszkami? nam od razu powiedziala ze to pewnie nabial... buuuuu....fakt, buzka wyladniala choc krostki jakies takie bladawe dalej sa... czekam jeszcze tydzien i zaczynam znow od sera zoltego i jogurtu...
jak za uszkami to nabiał, Kub atak miał jak go jeszcze karmiłam
ale spadłyśmy...
uff szaszłyki zrobione,leczo też:)))Natula śpi,mamcia ma chwile dla siebie,pewnie zaraz wstanie.Jeszcze pranko roziwesić i na dziś koniec roboty:)
Bociany - Natalka cudna :-D jak zawsze uśmiechnięte wielkie błękitne oczęta :-) Kostek w nich utonie jak kiedyś pozna Natalkę :-)

Ania super, ze z jasiem wszystko oki :-) niech rośnie zdrowo

co do ząbkowania, u nas tez się już zaczeło, najgorsze, ze nie wiadomo kiedy sie skończy... pierwszy ząbek może wyjść za miesiąc albo za 3 m-ce... buu...

dzis spacerek 2 h zaliczony juz teraz praca, potem obiad - dziś tradycyjnie rybka :-)
Majaki mam nadzieje,że się kiedyś spotkamy i poznamy nasze pociechy:)Natala już obudzona,od kilku dni grucha jak gołąb odkryła nowe dżwięki...rybka też za mną chodzi,mniam:)
Jeśli chodzi o krostki to one są tylko na policzkach i troszkę na piersiach (malutko) za uszkami nic nie ma. Zamowilam już w aptece maść, po południu odbieram posmaruję tydzień bez zmiany diety i zobaczymy, jak nie pomoże to wtedy ponownie uderzymy do lekarza, ale jestem dobrej myśli że wszystko zniknie.
My już też po spacerku, ale że muszę jeszcze ta maść odebrać to zafundujemy sobie dziś drugi spacer po południu - oj ja to się nalatam ostatnio.
Teraz rzadzę w kuchni i czekam aż Asia zaśnie ale ona coś rozdrażniona, co chwila coś jęczy w łóżeczku.
Boziu, juz obiad zrobiony Bociany???
ja dopieri ze spacerku sie doczlapałam- lazikowaliśmy dzisiaj sporo czau:)Tyle, ze wiaterek brzydki;/
Jachulo spi, to ja zabiore sie za robote, bo tylko narobic na środku jeszcze w tej chacie zostało!;)
Dziś spacerek tylko godzinka,wczoraj poszalałyśmy;)
Natula dziś pięknie ćwiczy leżenie na brzuszku,tu w wersji punk;)
image
image
jak spojrzałam na fotkę od razu wiedziałam że to Natalka, poznałam po dużych niebieskich oczkach:))
rany.. jak wy to robicie ze sie dzieciaki do zdjec usmiechaja:D? Mis jak tylko aparat zobaczy to od razu pelna powoga i skupienie... glowke trzyma jak chce.. ale w wiekszosc czasu nie chce..hahhah...i znow sie budzi...

pychota czasami trzeba odbyć prawdziwą walkę z aparatem w ręku :-) hihi skacze nad nim wygłupiam się żeby tylko zaczął się śmiać, ale nie zawsze wychodzi :-)

Bociany Natula w wersji punk jest cool!!! Kostek niestety jeszcze ma za krótkie włoski na irokeza.... ale nadrobi ;-)
no tak..nieliczne zdjecia z usmiechem pochodzą wlasnie z takich walk taty:)

Odnosze wrażenie, że irokez to najmodniejsza fryzurka wsrod dzieciakow:D i kazdemu w niej do twarzy:D Misiowi ostatnio troche włoski sie wytarly wiec chwilowo zaczesujemy sie galdko:D
hej:) Bociany Natalka superowa:D ha i ja sie skusilam i Paulinie kupilam takie samo wdzianko ale na razie za duze jest:)

Pychota pisalam juz ze moja to tez jak aparat widzi to po usmiechu://

ja dzis w koncu zlozylam w redzie wniosek o becikowe. hehe i jakbym mogla dostalabym prace w mopsie. bo sobie z pania pogadalam i mi etat zaproponowala:D:D ale niestety do wrzesnia nie poczekaja:((
ehh mąż śpi,Natala śpi a mi się nie chce:)pewnie zaraz się gwiazda obudzi i dobrze,do kąpieli nie ma spania.Dziś musze ją pochwalić ślicznie leży na brzuszku,główke sztywno trzyma i nawet dłuuugo to robi jak na nią;)
Risika dres to prezencior od mojego brata on Natale by tylko w nie ubierał:)))mi się ona też w takiej wersji podoba
ostanio jedna laska w przychodni zwróciła mi uwagę,że nie widać,że moje dziecko to dziewczynka,bo powiinam ją ubierać na różowo!!!!a tego nie robie,nieźle co??:DDDD mi się róż podoba na innych dzieciach ale z mężem nie przepadamy za różem i Natala ma niewiele ciuszków tym kolorze.Ale za mną chodzi miód z cytrynką do picia,zaraz sobie zrobie:]
ale laska miała tupet, mówić jak mama ma ubierać córcie:)
Hej:0My po wizycie:)-wszytsko ok, tyle, ze jasio to "duzy" chłop..hehe..pan doktor leciutko zasugerował, ze zamiast mleka czasami wode przegtowana-jasne;)chcialby siedziec i slyszec jak Jasio zamiast mleka dostaje wode:)..
Jasiek rozdawla usmiechy panu doktorowi, ale sie wkurzyl jak go wazył-zimno bylo mu i dał koncert;;hehe...Mąz go wzial na rece, to dostal z bańki:)Normalnie jajca :)

Bociany, i BARDZO DOBRZE-tez nie cierpie różu, wszytskie dziewczynki w różach co to by bylo-oczopląs!!
Właśnie fajnie jak dziewczynka ma dresik, jakies brązowe, szare , niebieskie kiecki a nie standard!
Mogłaś Pani powiedziec, ze ona tez nie wyglada po ubraniu aby była kobieta:)hehe...

Ale dzisiaj jestem padneta, niby wizyta u lekarza tylko a tyle z tym zachodu-kombinezon, fotelik, ubieranie, rozbieranie...eh..
dobrze Jaś zdrowy:) ja do 15tej siedze bez męża dobrze że chociaż mały nie dokucza,mam nadzieje ze zaśnie
witam weekendowo, dziś Asia w nocy tylko 2 razy na karmienie się budziła, najpierw spala 4,5 h (SZOK!!!) a potem ponad 3. Za drugim razem to już czekałam aż się obudzi bo mi z cycków mleko leciało jak z kranu i bolały jak diabli.
Pogoda dziś beznadziejna, mgła jak mleko, ale zaraz wybedziemy na rodzinny weekendowy spacerek.
Wczoraj maść na krostki poszła w ruch, zobaczymy kiedy będą pierwsze efekty.
Ach widzę że weekend trwa i wszystkie mamy zajete, my po spacerku dłuuugim aż padliśmy po powrocie, teraz już tylko relaksik w domku
hej. u mnie ciag dALSZYhorroru:// cala noc paulina wyla:// dzis dopiero o 13 pospala1,5 h i od tego czasu wycie imarudzenie... ja pindole zwariuje... haha a pzreciez tak moze i z rok potrwac hehe jak pzred kazdym zabkiem tak bedzie:((((
oj Risika, współczuję szczerze i juz się boje jak to u nas bedzie jak przyjdzie czas:((( o losie proszę żeby jakoś w miarę to ząbkowanie szło.
My zaraz zasiadamy przed telewizorkiem i jakis filmik obejrzymy, powinno sie uda bo Asia zasnęła po 2 h zabawy i wygłupiania się z tatą
Witam.i zaraz zmykam:)
Jutro chrzest, wiec sporo przygotowań:)
Risika, Boziu, tego sie tez boje, tego zabkowana bolesnego:(
A..no i wózio udalo mi sie sprzedac, dzisiaj wyjechal do nowego wlasciela...
Cześć.Rany Risika współczuje..Natala dziś też marudna ale to dlatego,że spała mało,o 19 odpadła w 2 minuty..nakarmie ją jeszcze koło 12 żeby rano tabletke jej dać przez sen jak zwykle.Byłam dziś z małą nad morzem,wózek tachałam nad samą wodę:)potem byliśmy u teściów,Natula obłowiła się w bodziaki,jutro z drugą babcią na zakupki idziemy:)))no i mamcia buty na wiosne musi kupić,w końcu coś dla siebie:]
Zauważyłam,że Natusia w domu zasypia spokojnie u siebie w łóżeczku jak jesteśmy u kogoś to jedynie w wózku,czasem się uda bez,a tak to wiercenie.Dziś też marudziłą zapakowaliśmy w fotelik do samochodu i odpadła.Odwiedziliśmy Akpol,małę zakupki i w końcu w domu:)))teraz mężuś z sąsiadem pojechał grać w piłke,a ja zaczynam ploteczki z sąsiada dziewczyną;)miłego wieczorku
podbije nasz watek po spadłysmy juz na 3 stronę.
My dziś zaliczylismy aż dwa spacery nad morzem, bylismy wypompowani z mężem ale ardzo zadowoleni, teraz relaksujemy się przy filmiku a Asieńka grzecznie już spi:)) milego wieczorku
Witam i zaraz zmykam:)
My po chrzcinach-niesmowite przezycie, dla nas juz w ogole;)
jasio grzeczniusi byl, nawet sie noe obudził jak ksiądz wodą święcona polewał mu główkę-tylko łapkami pomachał pare razy:)
Niedawno ostatni goscie wybyli, dopiero na tylku usiadłam-imprezka na 102, udana..
Lece sie kapac i lulu:)
..a. no i fotkami pochwale sie za tydzień:)
Łojojoj ale spadłyśmy..
Cześc po weekendzie,wczoraj fajnie dzień spędzony,w końcu mamcia sobie buty na wiosne kupiła:))oczywiście Natala też swoje dostała:]zaczęła używać swojego głosu i to jak głośno,jak krzyczy jak jej się coś nie podoba ,mała terrorystka,ale nie damy się jej tak łatwo:]wieczorek miałam dla siebie tatuś poszedł z córeczką na spacer,ona cała szczęsliwa,jeszcze śpi po porannym mleczku.Ania dobrze,że chrzest udany czekamy na zdjęcia,ja właśnie dostałam jedną fotkę z sesji z brzuszkiem na 2 tygodnie przed porodem,reszta za kilka dni będzie:)))))patrze na brzuch i łezka się w oku kręci;)
Rano byłam zrobic sobie badania,endokrynolog w środe,w czwartek okulista czuje,że sypnął mi się wzrok po ciązy...miłego dnia
Risika trzymaj się,napewno Ci cięzko z Paulą:(
Ale dzis pooda cudnaaa !!! Mala cps nie moze calej nocy przespac, dzisiaj sie budzila na cyca prawie co dwie godzinki ;/ No ale co zrobic ;/ My jeszcze staramy se wyjsc z balaganu po remoncie, ale dzis daje sobie troche luzu, bo w weekend sami goscie i padam... balagan nie zając :)
A co do mojej niedoczynnosci tarczycy, to sie okazalo, ze jestem juz zupelnie zdrowa. Zrobilam badania i niedoczynnosc tylko w ciazy byla. Bociany, oby u Was bylo dobrze !!!
Ania, super, ze chrzest sie udal. To cudowne wydarzenie, strasznie sie przezywa !!
weekendzik widze ze udany u wszystkich:)
U nas chrzciny 14.02...i juz sie boję, gdyż goscie przyjezdni i impreza przeciagnie sie troche, takze bedzie zamieszanie:)

Małemu cos sie poprzestawiało i zaczał jesc co 3h.. a nie co 2..spac w nocy po 4-5..zazwyczaj budzil sie co 2-3.. normalnie dziecka nie poznaje.. ciekawe ile jeszcze to potrwa:D

Serdecznie pozdrawiamy, pogoda piękna wiec milego specerowania!!!!
hej:) u nas weeken tez udany. tylko wieczir i dzisiejsza noc nie bardzo, malucha brzuch bolał.
Ania super że chrzciny udane
Aniu czekamy na zdjęcia z udanej imprezy. My ędziemy chrzcić jak Asia będzie miała 5 miesięcy to już będzie z niej kawał babeczki:))
Ja zaliczyłam 3 h spaceru w słoneczku , jest bosko i Asia taka dotleniona że od razu po spacerze uderzyła w drugą kimkę - jak ładnie.
A no i wczoraj kolejna niespodzianka, Asia polubiła smoczka, tak jak do tej pory wypluwała, wczoraj zassała i tak już zostało - dobrze że tak się stało:))
Moja Natala też po 2,5 h spacerku m.in. nad morzem śpi jeszcze w kombinezonie:)))ale jestem śpiąca dziś wcześnie spanko będzie.Alis mam nadzieje,że z tarczycą ok,szkoda tylko,że Natala ma problemy,ale widzę po tabletkach u niej duuuużą poprawę:)
hej. ja widze ze sloneczko swieci to chyba tez sprobujemy wybyc nad morze. ja czekam az ona zglodnieje bo w dzien przez te zebole ona je co 4-5 godzin :((
a ja dzis o 8 wstalam i uniwerek zaliczylam teraz umieram z glodu eee chyba sobie na snaidanie jajecznice zrobie...
cześć Mamusie
Ania fajnie, ze masz już chrzciny za sobą, my z a 2 tyg, dziś załatwiłam formalności.
Bociany, z Natalką na pewno wszystko się unormuje, silna dziewczyna :-)
długo już justi nie było na forum, wie ktoś co u niej i Sarki??
Justi nie ma na forum, bo padł jej komp.
Z Sarkka ma "przeboje":(:(:(....Nie chce za nia mówić, ale jestjej ciezko, sama Wam opowie.Jestesmy w stałym kontakcie i Was zawsze pozdrawia.

Majaki, oj, tak mam juz to za soba, beiganiny na maxa, stresik był, łzy szczescia, i wzruszenia i wspaniała impreza, super!...
Mąż ma tydzien wolnego, wiec ja odpoczywam na całego- całe noce spię, on karmi, w dzien na spacerki zasuwa, mam czas dla siebie, jutro zakupki z psiapsiólkami:)

Zyc nie umierac!
Tylko pozazdroscić męża. moj mala kapie i zostaje z nia jak jade do szkoly . hehe teraz jezdze prawie codziennie to nie ma wyjscia musi z nia zostawać;]
Majaki my też mamy chrzest za 2 tygodnie:))W tą sobotę 4 latka kuzynki Natalki.Nasza księżniczka już śpi,byliśmy z nią na wieczornym spacerku,wróciliśmy o 19 kąpanko,mleczko i lulu.Mam nadzieje,że Justi szybko do nas wróci i z Sarką będzie wszystko w porządku.Miłego wieczrku wszystkim mamciom i ich pociechom:)
i mialam napisac. ze w nocy to by za zadne skarby nie wstal;/ niestety...

a ja nie nadarzamz praniem...slina jej leci hektolitrami;/ a sliniaczki sa dla niej beee
zakładam nowy wątek, bo ten już przydługi ;-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry