Widok

***LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 08***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witaj Justi !!
ło rety, ale u Was sie dzialo ;/ Mam nadzieje, ze juz lepiej :) ucalowanka dla Sarki ...
u nas dzis tragiczna noc- 4 pobudki, obudzila sie o 4-5 i ani myslala spac, od szostej ryk ... glowa mi peka i padam ze zmeczenia :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej. Mół łobuz też poległ po długiej walce. Ania a może uerzyłaś się w yo oko, niedobrze...takie krwiaczki mogą długo schodzić.
JA dziś się wybieram do teścia jak mąż skończy szybciej prace.
Amelko, z łapaniem siuskow u dziewczynek nie jest to taka prosta sparwa.. Nie mozna dotknąć siuskami niczego, musisz bezposrednio skierowac(?)tylko jak) siuski do woreczka lub kubeczka. U chlopcow jest to proste:)
MOja sis jakis czas temu 3 razy powtarzała badanie, bo ciagle wychodzily bakterie w moczu, ktore mialy bezpośredni kontakt podcza pobierania materiału do badania!Wiem, ze jakos w koncu probowali unosząc mała pod paszkami nad wanną, ale to cyrki były, musialabym spytac mojej sis jak to robili z Zu..:)

Jasiek poległ teraz, a ja ledwo widze na to oko, lipa...i do tego głowa rozbolała...
moje dziecko zaległo po porannym szaleństwie a ja czytam w necie bieżące info na temat ulg podatkowych na ten rok, muszę przysiąść i wypełnić pit-y, dobrze że mam teraz chwilkę to sobie wszystko przygotuję i w poniedziałek do dzieła.
Ania - mały ten świat - ja Ciebie nie kojarzą/nie pamietam ale z pewnością się gdzieś mijałyśmy:)
Ja chyba znow zaczynam podejrzewać jakieś problemy z przetwarzaniem białka krowiego u Asi, dziś zauważyłam w kupce śluz i już od rana o tym ciągle myślę. No nic nie będę się chyba długo zastanawiać oddam kupkę do badania i umowię się na wizytę - zobaczymy co tym razem lekarz powie.
A i mam pytanko - jak złapać siusiu u dziewczynki??? Bo nie mam zielonego pojęcia jak się za to zabrać.
Amelko, wlasnie kojarze Cie z Elblaga:)..Tak myslalam, ze znajoma twarz:)
Ale po jednym zdjęciu to nie mogłam sie upewnic;/
No, no, dzis walentyny, same serca i kwiaty wszedzie;)
U nas nocka u asi aok, gorzej ze mna, wylało mi oko-jakis mikro wylew do oka, niby od wysokiego cisnienia- w zyciu!Ja wczoraj milam 90/60, czyli mega niskie, zreszta jakz awsze;/..
Nie wiem, skad to, w kazdym bądź razie wygladam dzisiaj jak monster z bagien:)..Jakbym wczoraj popilła niezle albo dostala od kogos sliwke;)

Eh, lece kawke spic i cos przekąsić!
witam walentynkowo:))
jestem znow mega niewyspana, od 4 rano Asia walczyła z wyciskaniem kupki i nie spała a ja razem z nią.
Aniu chodziłam do III LO w Elblągu, ale może gdzieś się kiedyś spotkałyśmy:)
Justi nie wiedziałam że Sara ma refluks, współczuję, mój mąż też na to cierpi to sobie wyobrażam jak takie maleństwo musi się męczyć, całuski dla niej.
Alis - stosuję emolium na główkę i dużo szczotkuję, bardzo pomaga, dziękuję za radę, już prawie nie widać ciemieniuchy.
Co do spania to Asia wiekszość drzemek ma w łóżeczku choć czasem z rana jak jem śniadnie przyśnie na kanapie pod moim okiem.
Natala śpi tylko u siebie w łóżeczku w dzień czy w nocy:)czasem na naszym łóżku zaśnie ale zdarzyło się to może kilka razy.Najbezpieczniej w łóżeczku się czuje.
Nasz spi w nocy w łozeczku od samego poczatku, w dzien staramy sie go nie klasc w lozeczku, zeby nie mylil dnia z nocą. Spi albo w lezaczku na plasko, albo na materacyku.Rzadko kiedy w wozku, bo nie lubi.
mój w nocy tylko w dzień w wózku
czy wasze maluszki śpią w łóżeczkach?? bo mój mały tylko rano hi hi jak widzi zabawki i karuzele w nocy nauczyłam go w wózku bo inaczej w moim łóżku cały czas się budził i musiałam go nosić na rękach.
jenki, jaka pyszna szynke zrobił moj M:)Normalnie szok!taka pychota, ze wtrabilam 4 kanapki z chrzanem:)..normalnie rewelacja!
piklowal w czosnku i jakies marynacie dwa dni i dzisiaj ja upeikl w piekarniku-palce lizać!...
Teraz pieczemy "krówke"...bo nam sie goscie zapowiedzieli jutro:)
amelko-tak wlasnie objawia sie refluks-nie boli,ale dziecko jest ciagle rozdraznione.nie moze spac itp.ogolnie masakra:(
hej mamcie,nie miałam rano netu,niedawno włączyli ufff.Wczoraj byłam z Natalą u okulisty dzielne zniosłą wizytę z oczkami wszystko ok:)Wieczorem miałąm endokrynologa,ale byłąm złą 3 miechy czekałąm na prywatną wizytę i jeszcze godzinne opoznienie było..dobrze,że wzięliśmy wózek ze sobą ,mąż spacerowałą z małą bo w samochodzoe była by awantura.Dobrze,że poszłem,euthyrox mam brać nadal,mam zrobić usg tarczycy i hormonów znowu,niedoczynnośći typowej jeszcze nie ma ale muszę uważać..bo są początki,które się w ciązy ujawniły.
Justi współczuje,mam nadzieje,że Sarkę będą omijały wszelkie chorubska!!!!Ania piękne zdjęcia i rodzinka piękna:)Risika super z wyjazdem,buziaki dla Paui z okazji 3 miesięcy:))
no i zapomnialabym....
Ucaluj Paule, tosz to jej wielki dzień !!! Calusy wielgachne !! Kurna, ale ten czas leci. A jeszcze nie tak dawno na SR sie zgadalysmy ;/
ja pierdziu... no w mordke jeza, ale Ci zazdroszcze :D Moj to mi moze zafundowac... wycieczke do Auchan ;)
A nie, sorry, jutro mnie do kina i na kolacje bierze... Ale Londyn mu jakos umknął :)
moj chlopak teraz leci na the cure do londynu. a razem nie mozemy:// hehe i w gwoli zadoscuczynnienia postawil mi mala wycieczke na zakupy:D:D
Amelko, to "rzut beretem":)...Niezle, tak mi sie wydawalo, ze skad kojarze Twoja twarz:).a gdzie chodzilas do LO?Czy do TOT-u?
Oj, ta Risika mnie tez podkreciła,,,i ten wyjazd, oj, wyruszyloby sie gdzies a tak trzeba czekac do wakacji letnich:(
alis dasz znac co bys chciala i zalatwione:))
ee wy brylujecie w ilosciach postow :p
Aniu, mam rodziców w Sztutowie, zatem całkiem niedaleko, to moje rodzinne strony:)) bardzo lubię tam jeździć, a spacery nad morze uwielbiamy.
Justi to dziwne że Sara nawet na spacerze płacze, większość dzieci śpi smacznie wybujana w wóżku, no ale widać nie ma reguły.
Risika, zabierz mnie do Primarka !! Mam fioła na punkcie tego sklepu ;/ sarpety i pizamki mają wy-pa-sio-ne ;/ Ales mi smaka narobila ;/
A co to za gwiazdki przy naszych nickach ??
ech,my po spacerku....Oczywiscie z czego polowe bylo wycie:]

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry