Widok

***LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 08***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witaj Justi !!
ło rety, ale u Was sie dzialo ;/ Mam nadzieje, ze juz lepiej :) ucalowanka dla Sarki ...
u nas dzis tragiczna noc- 4 pobudki, obudzila sie o 4-5 i ani myslala spac, od szostej ryk ... glowa mi peka i padam ze zmeczenia :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Alis, wspolczuje;/..
U nas nocka w miare- ale tez sie Jasio obudzil o 4 i jeczał, nie wiezileismy czemu, co sie okazalo, nie odbił porządnie i po pół godziny walki, usnął,,,Teraz drzemeczke ucina z tatusiem, a ja zabieram sie za porzadki! 2 dzieci w domu:)
Justi witaj, ucałowania dla Sarki, oby to już koniec zlych przygód.
My urzędujemy dzis w trójkę , Asia leży u taty na brzuchu i puszcza ączki a ja buszuję w necie - chwila oddechu. Pogoda beznadziejna, wyprawilam ich na spacer ale mąż tylko godzinę wytrzymał.
W niedzielę jediemy do moich rodziców na mierzeję, już się nie mogę doczekać tak się za nimi stęsknilam a oni za wnusią - tak się cieszą z naszego przyjazu:))
Hej:))
Aniu świetne zdjęcia. Cala Wasza rodzinka taka usmiechnięta:D
Hej Justi. Wspolczucia:(( No ale moze to ze amsz poczatki ciezko=ie Sarka Ci potem wynagrodzi:))

a ja mam dzis super dzien:D dostalam 2 tysiaki becikowego. i z uczelni mi przyznali jeszcze 1,5 tysiaca:D:D:D

aa 11 marca lece sobie do londynu na 2 dni na zakupy wykupic primarka:D:D
Risika, pozazdroscic:)
Amelko, a gdzie masz rodzicow na tej Mierzei?Moj mąz z Jantaru i mamy tam domek dla wczasowiczow, moze gdzies niedalkeo mieszkałas:)...
Ja wrocilam z miasta- Jasiek w sliniaku w hustawce, mąż komp na cały power, filmiki ogląda, w kuchni zmywara dawno wyrobiła swoje, muza w drugim pokoju, porozwalane ciuchy Jasia-kosmos!!!!Myslalam ze na wejsciu distane zawału:)..
No, nic, dzisiaj robie ciasto "krówka"...co by kilogramów dobrac hehe...
u nas noc do bani...Kubolek marudny, teraz tez marudzi po tym wczorajszym szczepieniu
ech,my po spacerku....Oczywiscie z czego polowe bylo wycie:]
Risika, zabierz mnie do Primarka !! Mam fioła na punkcie tego sklepu ;/ sarpety i pizamki mają wy-pa-sio-ne ;/ Ales mi smaka narobila ;/
A co to za gwiazdki przy naszych nickach ??
Aniu, mam rodziców w Sztutowie, zatem całkiem niedaleko, to moje rodzinne strony:)) bardzo lubię tam jeździć, a spacery nad morze uwielbiamy.
Justi to dziwne że Sara nawet na spacerze płacze, większość dzieci śpi smacznie wybujana w wóżku, no ale widać nie ma reguły.
alis dasz znac co bys chciala i zalatwione:))
ee wy brylujecie w ilosciach postow :p
Amelko, to "rzut beretem":)...Niezle, tak mi sie wydawalo, ze skad kojarze Twoja twarz:).a gdzie chodzilas do LO?Czy do TOT-u?
Oj, ta Risika mnie tez podkreciła,,,i ten wyjazd, oj, wyruszyloby sie gdzies a tak trzeba czekac do wakacji letnich:(
moj chlopak teraz leci na the cure do londynu. a razem nie mozemy:// hehe i w gwoli zadoscuczynnienia postawil mi mala wycieczke na zakupy:D:D
ja pierdziu... no w mordke jeza, ale Ci zazdroszcze :D Moj to mi moze zafundowac... wycieczke do Auchan ;)
A nie, sorry, jutro mnie do kina i na kolacje bierze... Ale Londyn mu jakos umknął :)
no i zapomnialabym....
Ucaluj Paule, tosz to jej wielki dzień !!! Calusy wielgachne !! Kurna, ale ten czas leci. A jeszcze nie tak dawno na SR sie zgadalysmy ;/
hej mamcie,nie miałam rano netu,niedawno włączyli ufff.Wczoraj byłam z Natalą u okulisty dzielne zniosłą wizytę z oczkami wszystko ok:)Wieczorem miałąm endokrynologa,ale byłąm złą 3 miechy czekałąm na prywatną wizytę i jeszcze godzinne opoznienie było..dobrze,że wzięliśmy wózek ze sobą ,mąż spacerowałą z małą bo w samochodzoe była by awantura.Dobrze,że poszłem,euthyrox mam brać nadal,mam zrobić usg tarczycy i hormonów znowu,niedoczynnośći typowej jeszcze nie ma ale muszę uważać..bo są początki,które się w ciązy ujawniły.
Justi współczuje,mam nadzieje,że Sarkę będą omijały wszelkie chorubska!!!!Ania piękne zdjęcia i rodzinka piękna:)Risika super z wyjazdem,buziaki dla Paui z okazji 3 miesięcy:))
amelko-tak wlasnie objawia sie refluks-nie boli,ale dziecko jest ciagle rozdraznione.nie moze spac itp.ogolnie masakra:(
jenki, jaka pyszna szynke zrobił moj M:)Normalnie szok!taka pychota, ze wtrabilam 4 kanapki z chrzanem:)..normalnie rewelacja!
piklowal w czosnku i jakies marynacie dwa dni i dzisiaj ja upeikl w piekarniku-palce lizać!...
Teraz pieczemy "krówke"...bo nam sie goscie zapowiedzieli jutro:)
czy wasze maluszki śpią w łóżeczkach?? bo mój mały tylko rano hi hi jak widzi zabawki i karuzele w nocy nauczyłam go w wózku bo inaczej w moim łóżku cały czas się budził i musiałam go nosić na rękach.
mój w nocy tylko w dzień w wózku
Nasz spi w nocy w łozeczku od samego poczatku, w dzien staramy sie go nie klasc w lozeczku, zeby nie mylil dnia z nocą. Spi albo w lezaczku na plasko, albo na materacyku.Rzadko kiedy w wozku, bo nie lubi.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry