Widok

***LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 08***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witaj Justi !!
ło rety, ale u Was sie dzialo ;/ Mam nadzieje, ze juz lepiej :) ucalowanka dla Sarki ...
u nas dzis tragiczna noc- 4 pobudki, obudzila sie o 4-5 i ani myslala spac, od szostej ryk ... glowa mi peka i padam ze zmeczenia :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u nas noc do bani...Kubolek marudny, teraz tez marudzi po tym wczorajszym szczepieniu
Risika, pozazdroscic:)
Amelko, a gdzie masz rodzicow na tej Mierzei?Moj mąz z Jantaru i mamy tam domek dla wczasowiczow, moze gdzies niedalkeo mieszkałas:)...
Ja wrocilam z miasta- Jasiek w sliniaku w hustawce, mąż komp na cały power, filmiki ogląda, w kuchni zmywara dawno wyrobiła swoje, muza w drugim pokoju, porozwalane ciuchy Jasia-kosmos!!!!Myslalam ze na wejsciu distane zawału:)..
No, nic, dzisiaj robie ciasto "krówka"...co by kilogramów dobrac hehe...
Hej:))
Aniu świetne zdjęcia. Cala Wasza rodzinka taka usmiechnięta:D
Hej Justi. Wspolczucia:(( No ale moze to ze amsz poczatki ciezko=ie Sarka Ci potem wynagrodzi:))

a ja mam dzis super dzien:D dostalam 2 tysiaki becikowego. i z uczelni mi przyznali jeszcze 1,5 tysiaca:D:D:D

aa 11 marca lece sobie do londynu na 2 dni na zakupy wykupic primarka:D:D
Justi witaj, ucałowania dla Sarki, oby to już koniec zlych przygód.
My urzędujemy dzis w trójkę , Asia leży u taty na brzuchu i puszcza ączki a ja buszuję w necie - chwila oddechu. Pogoda beznadziejna, wyprawilam ich na spacer ale mąż tylko godzinę wytrzymał.
W niedzielę jediemy do moich rodziców na mierzeję, już się nie mogę doczekać tak się za nimi stęsknilam a oni za wnusią - tak się cieszą z naszego przyjazu:))
Alis, wspolczuje;/..
U nas nocka w miare- ale tez sie Jasio obudzil o 4 i jeczał, nie wiezileismy czemu, co sie okazalo, nie odbił porządnie i po pół godziny walki, usnął,,,Teraz drzemeczke ucina z tatusiem, a ja zabieram sie za porzadki! 2 dzieci w domu:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry