Widok

LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE ***11***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
LISTA

1)anti---------------- >termin na 1 listopad
2)Risika ------------- >termin na 5 listopad
3)Alis ---------------- >termin na 10 listopad
4)JustynaArt ------- >termin na 11 listopad
5)joanka ----------- >termin na 16 listopad
6)bociany ---------- >termin na 19 listopad
7)_m_g ------------- >termin na 21 listopad
8)Kasiek01 --------- >termin na 23 listopad
9) Ajeczka1---------- >termin na27 listopad
9)Kasia26 2---------- >termin na 6 listopad
10)goralka ---------- >termin na 29 listopad
11)evilek ------------ >termin na 10 grudzień
12)megus ----------- >termin na 16 grudzień
13)dorotaztomkiem- >termin 27 grudzień

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bociany!

To spytak Olszewską w moim imieniu ;-), czy w drugiej ciąży jak się na przełomie 19 i 20 tygodnia nie czuje, to nie ma powodu do stresu - ok? Z góry dziękuję! Dzwoniłam dziś do niej w tej sprawie, ale nie odebrała tel. A wizytę mam dopiero 25.06.

Fotografia:

I cała reszta:

ja staram się też nie denerować, musi byc dobrze, pewnie jeszcze bedziemy miały dość tych malutkich kopniaczków:)

spytam się Justyna-jak ze stresów nie zapomnę-zapiszę na kartce:))bo na każdej wizycie mam takie ciśnienie z nerwów,że mąż o wsyztsko się pyta bo ja jestem w szoku hi hi szczególnie jak usg oglądam:)))
jak ja bym chciała być już po...no ale jeszcze 4 h i wychodze,dobrze,że do Olszewskiej mam rzut beretem.

Ja do Olszewskiej w pierwszej ciąży zawsze chodziłam z kartką i odhaczałam nawet długopisem podczas wizyty wyjaśnione kwestie ;-).

Fotografia:

I cała reszta:

dobra metoda:))chyba ją dziś zastosuje.Ale się najadłam,teraz trochę lenistwa.Jutro ide na poczte odebrać w końcu kołysanki i t-shirt.minęłam się dziś z listnoszem:)

oczy się same zamykaj ą,głowa boli...oby do 18:30...
dziewczyny w innym wątku narobiły mi smaka na placki ziemniaczane-jutro robie obowiązkowo!:)

hej dziewczyny:))
a ja sobie bylam 4 dni w sztokholmie...a tam ladna pogoda a w gdyni nas burza złapała.
mam pytanie czy ktoras wybiera sie na taki piknik 28 czerwca www.mamanaczasie.pl??
darmowe usg 4d i porady... bulwar nadmorski w gdansku... tylko ja nie wiem gdzie to jest? i jak sie tam dostać... :/

Uf..witam.po calym dniu biegania:)..W sadzie myslalam ze mnie zjedza te babki-urzedaski-koszmarne! Chyba na burze sie zbiralo i dlatego takie niemile były...Teraz mam spokoj, az do egzaminu na tlumacza, jakos w lipcu:)..Ale to juz pesteczka dla mnie bedzie.jakos sie nie boje...
Teraz luzik....nawet kompa nie musze juz wlaczac na scislosc, no chyba ze na pogaduchy na forum to TAK:)...

Ciekawe jak Bocianek?? Czy p> olszewska jej dojrzy płec maluszka! Bociany, jak wrocisz, to PISZ ZARAZ co tam:****

Riska ja też nie wiem gdzie ten park nadmorski jest, a chętnie bym się przeszła. Tak se myślę że to może Brzeźno

No to jestem,córeczka na 200 procent:)))))))))))))))))))))))))))))ale jesteśmy szczęśliwi,Olszewska ma oko,wypatrzyła ją w 13 tygodniu.Roziwja się prawidłowo,pokazała nam zaciśniętą piąstke:))))i stópki:)))euforia normalnie:)))termin 20.11 tak jak na początku.
Justyna nie wzięłam kartki i zapomniałam z tego wszytskiego się zpaytać,przepraszam Cię bardzo,przed gabinetem powtarzałam ciągle,że mam się zapytać i co skleroza:(
aa 1,5 kg na plusie,na razie wszystko w brzusio idzie:)))))))))))))

Justyna Art ja też nie czuję jeszcze ruchów, też mam czarne filmy, rozwieję je dopiero jak wrócę z usg.bede je miała dopiero 27-go i mam nadzieję że wszystko bedzie w porządku,pozdrawiam serdecznie

mi powiedziała,że to mogą być ruchy u mnie a nie muszą,jest jeszcze na nie czas

To super wieści :-). Mi chłopca Olszewska wypatrzyła w 13 tygodniu, w 17 się potwierdziło :-).

Fotografia:

I cała reszta:

Bociany, super:)..Teraz imie wybieraj szybko:)hehe...Ale extra, moze ja jutro sie dowiem czegos..:)

imie wybrane Natalia:)

a mnie dobija frustracja ze nie wiem wrrr.
normalnie Wam zazdroszcze dziewczyny... ja na ten piknik 28 pojade chyba juz o 8 rano tam bede i nie wyjde jak nie wypatrza najllepiej fiutka...

Justynka, ja uważam,że nie masz się co martwić:))też sie obawiałam, niektóre kobiety piszą,że w 16 tygodniu już coś się dzieje, ale to naprawdę bardzo wcześnie. Ja poczułam zdecydowanie później. Olszewska mówiła mi, że do 24 tygodnia można nie czuć ruchów w ogóle, więc spokojnie nie stresuj się, na pewno jest wszystko ok!:)

Bociany, gratuluję dziewczynki:))
dzięki @ga:)))
cześć w ogóle,spałam jak zabita chyba stres odpuścił po badaniu i nie dotrwałam do końca meczu:)zaraz muszę coś zjeść bo mam takie zassanie....

gratulacje bociany! ja tez chce dziewczynke:)))) oby do piatku:)
na meczu tez wczoraj zasnelam, i tak nie bylo co ogladac:P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry