Widok

LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE ***11***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
LISTA

1)anti---------------- >termin na 1 listopad
2)Risika ------------- >termin na 5 listopad
3)Alis ---------------- >termin na 10 listopad
4)JustynaArt ------- >termin na 11 listopad
5)joanka ----------- >termin na 16 listopad
6)bociany ---------- >termin na 19 listopad
7)_m_g ------------- >termin na 21 listopad
8)Kasiek01 --------- >termin na 23 listopad
9) Ajeczka1---------- >termin na27 listopad
9)Kasia26 2---------- >termin na 6 listopad
10)goralka ---------- >termin na 29 listopad
11)evilek ------------ >termin na 10 grudzień
12)megus ----------- >termin na 16 grudzień
13)dorotaztomkiem- >termin 27 grudzień

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witajcie dziedwczynki po długiej przerwie. Ja pierwsze ruchy poczułam dopiero dziś z rana :) Normalnie myslalam, ze umrę z radości, szybko męża wołalam, ale nie zdarzyl. Ale to cudne uczucie :) lalala. No i u mnie też jeszcze nie widac płci :( Też liczę na małego pisiolka hihihi. A wizyta dopiero 23-ego, tosz ja nie wytrzymam !!! Grrr, co prawda mam juz duzo różowych rzeczy i mąż się śmieje, że z naszego synka chcę jakiegoś odludka zrobic hihih. Ach, już chcę Maluszka na świecie !!

u mnie jeszcze t-shirta nie ma, mam nadzieje ze uda mi sie go przechwycic przed mezem;p
a mam jeszcze jedna prosbe-macie moze dziewczyny jakis pomysl na I. rocznice slubu?
bo ja juz sama nie wiem, chcialabym mu cos kupic od siebie ale znowu cos co mu sie przyda...zegarek ma (nawet dwa), dlugopisy, notatniki, kalendarze odpadaja, nie uzywa, myslalam o perfumach ale to takie oklepany zwykly prezent....

dzięki:)no to fakt mecz porażka,najgorszy ze wszytskich,ale wczoraj to nic humoru by mi nie popsuło:)))))po śniadanku już,zaraz się zbieram na pocztę po kołysanki i t-shirt.Chce jeszcze do Galerii Bałtyckiej pójść.

gratulacje bociany! ja tez chce dziewczynke:)))) oby do piatku:)
na meczu tez wczoraj zasnelam, i tak nie bylo co ogladac:P

dzięki @ga:)))
cześć w ogóle,spałam jak zabita chyba stres odpuścił po badaniu i nie dotrwałam do końca meczu:)zaraz muszę coś zjeść bo mam takie zassanie....

Justynka, ja uważam,że nie masz się co martwić:))też sie obawiałam, niektóre kobiety piszą,że w 16 tygodniu już coś się dzieje, ale to naprawdę bardzo wcześnie. Ja poczułam zdecydowanie później. Olszewska mówiła mi, że do 24 tygodnia można nie czuć ruchów w ogóle, więc spokojnie nie stresuj się, na pewno jest wszystko ok!:)

Bociany, gratuluję dziewczynki:))
a mnie dobija frustracja ze nie wiem wrrr.
normalnie Wam zazdroszcze dziewczyny... ja na ten piknik 28 pojade chyba juz o 8 rano tam bede i nie wyjde jak nie wypatrza najllepiej fiutka...

imie wybrane Natalia:)

Bociany, super:)..Teraz imie wybieraj szybko:)hehe...Ale extra, moze ja jutro sie dowiem czegos..:)

To super wieści :-). Mi chłopca Olszewska wypatrzyła w 13 tygodniu, w 17 się potwierdziło :-).

Fotografia:

I cała reszta:

mi powiedziała,że to mogą być ruchy u mnie a nie muszą,jest jeszcze na nie czas

Justyna Art ja też nie czuję jeszcze ruchów, też mam czarne filmy, rozwieję je dopiero jak wrócę z usg.bede je miała dopiero 27-go i mam nadzieję że wszystko bedzie w porządku,pozdrawiam serdecznie

No to jestem,córeczka na 200 procent:)))))))))))))))))))))))))))))ale jesteśmy szczęśliwi,Olszewska ma oko,wypatrzyła ją w 13 tygodniu.Roziwja się prawidłowo,pokazała nam zaciśniętą piąstke:))))i stópki:)))euforia normalnie:)))termin 20.11 tak jak na początku.
Justyna nie wzięłam kartki i zapomniałam z tego wszytskiego się zpaytać,przepraszam Cię bardzo,przed gabinetem powtarzałam ciągle,że mam się zapytać i co skleroza:(
aa 1,5 kg na plusie,na razie wszystko w brzusio idzie:)))))))))))))

Riska ja też nie wiem gdzie ten park nadmorski jest, a chętnie bym się przeszła. Tak se myślę że to może Brzeźno

Ciekawe jak Bocianek?? Czy p> olszewska jej dojrzy płec maluszka! Bociany, jak wrocisz, to PISZ ZARAZ co tam:****

Uf..witam.po calym dniu biegania:)..W sadzie myslalam ze mnie zjedza te babki-urzedaski-koszmarne! Chyba na burze sie zbiralo i dlatego takie niemile były...Teraz mam spokoj, az do egzaminu na tlumacza, jakos w lipcu:)..Ale to juz pesteczka dla mnie bedzie.jakos sie nie boje...
Teraz luzik....nawet kompa nie musze juz wlaczac na scislosc, no chyba ze na pogaduchy na forum to TAK:)...

hej dziewczyny:))
a ja sobie bylam 4 dni w sztokholmie...a tam ladna pogoda a w gdyni nas burza złapała.
mam pytanie czy ktoras wybiera sie na taki piknik 28 czerwca www.mamanaczasie.pl??
darmowe usg 4d i porady... bulwar nadmorski w gdansku... tylko ja nie wiem gdzie to jest? i jak sie tam dostać... :/

oczy się same zamykaj ą,głowa boli...oby do 18:30...
dziewczyny w innym wątku narobiły mi smaka na placki ziemniaczane-jutro robie obowiązkowo!:)

dobra metoda:))chyba ją dziś zastosuje.Ale się najadłam,teraz trochę lenistwa.Jutro ide na poczte odebrać w końcu kołysanki i t-shirt.minęłam się dziś z listnoszem:)

Ja do Olszewskiej w pierwszej ciąży zawsze chodziłam z kartką i odhaczałam nawet długopisem podczas wizyty wyjaśnione kwestie ;-).

Fotografia:

I cała reszta:

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry