Widok

LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE ***11***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
LISTA

1)anti---------------- >termin na 1 listopad
2)Risika ------------- >termin na 5 listopad
3)Alis ---------------- >termin na 10 listopad
4)JustynaArt ------- >termin na 11 listopad
5)joanka ----------- >termin na 16 listopad
6)bociany ---------- >termin na 19 listopad
7)_m_g ------------- >termin na 21 listopad
8)Kasiek01 --------- >termin na 23 listopad
9) Ajeczka1---------- >termin na27 listopad
9)Kasia26 2---------- >termin na 6 listopad
10)goralka ---------- >termin na 29 listopad
11)evilek ------------ >termin na 10 grudzień
12)megus ----------- >termin na 16 grudzień
13)dorotaztomkiem- >termin 27 grudzień

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki:)no to fakt mecz porażka,najgorszy ze wszytskich,ale wczoraj to nic humoru by mi nie popsuło:)))))po śniadanku już,zaraz się zbieram na pocztę po kołysanki i t-shirt.Chce jeszcze do Galerii Bałtyckiej pójść.

u mnie jeszcze t-shirta nie ma, mam nadzieje ze uda mi sie go przechwycic przed mezem;p
a mam jeszcze jedna prosbe-macie moze dziewczyny jakis pomysl na I. rocznice slubu?
bo ja juz sama nie wiem, chcialabym mu cos kupic od siebie ale znowu cos co mu sie przyda...zegarek ma (nawet dwa), dlugopisy, notatniki, kalendarze odpadaja, nie uzywa, myslalam o perfumach ale to takie oklepany zwykly prezent....

Witajcie dziedwczynki po długiej przerwie. Ja pierwsze ruchy poczułam dopiero dziś z rana :) Normalnie myslalam, ze umrę z radości, szybko męża wołalam, ale nie zdarzyl. Ale to cudne uczucie :) lalala. No i u mnie też jeszcze nie widac płci :( Też liczę na małego pisiolka hihihi. A wizyta dopiero 23-ego, tosz ja nie wytrzymam !!! Grrr, co prawda mam juz duzo różowych rzeczy i mąż się śmieje, że z naszego synka chcę jakiegoś odludka zrobic hihih. Ach, już chcę Maluszka na świecie !!

m_g_ t-shirt super:))a kołysanki..ahh.słucham i płaczę:)))cudne są....wyobrażam sobie jak będę małej śpiewać.Byłam w Smyku i kupiłam 2 pajace z różowym kacentem a co:)))
Muszę dziś pietruszkę zjeśc,bo mi hemoglobina spadła jest w normie ale się obniżyła i witaminy kupiłam Elevit bo ginka kazala zacząć brać.

okienko w suwaczku mi się przesunęło!:D

monolog prowadzę:) wtawie zdjęcia z wczorajszego usg

image
image

image
image

bociany ogromne gratulacje, dziewuszka jak ta lala:):) ja jutro idę na usg może też coś gin wypatrzy. DZiś nie poszłam do pracy bo nie mogłąm się podnieśc, kurcze troche się matrwie czy to nie cukrzyca...

evilek a badalas cukier??może to po prostu gorszy dzień??
małą na drugim zdjęciu zasłania łożysko ale i tak ją widać:)))
w ogóle okazało się,że mam macicę dwurożną,nie ma to wpływu na rozwój dziecka ani na poród.

nie jeszcze nie badałam. A co to ta macica dwurożna?co to znaczy?

bociany to super z ta koszulka, pewnie niebawem i u mnie bedzie:P
a mala super, juz sama nie moge sie doczekac kiedy naszego maluszka podpatrze:)

u mnie w piatek zacznie sie 5m-c...jak ten czas leci:P

ojj leci..nie czytam więcej netu,wpislaam sobie ,,dwurożnośc macicy'' i się naczytalam,że można wczęsniej urodzić itp.Lekarka powiedziala ,że nie mam się martwić to nie będę,muwsze sobie to do głowy wbić!!

Hej babaeczki:) Bociany, nie czytaj neta za duzo, tam jest sporo zeczy , ktre bierzemy sobie do serca a potem przezywamy;/..ja wlasnie czeresni kilo pozarlam:)..ale pyszne byly..nie jem slodyczy wiec owocami sie zapycham.;/..Malujemy nasza sypialnie dzisiaj-juz widze ze kolor BOSSSSSSSKI!!!!!!!...Fajnie cos zmienic w domu, bo jakos tam nudno z jednym i tym samym kolorkiem...Ok, lece pomagac brygadzie!

anti, tylko za duzo farby nie wdychaj, bo to bardzo niezdrowo dla dzidzi !!

ja niedługo za obiadek się zabieram. ALe chmury się zebrały, chyba burza bedzie i komp będę musiałą wyłączyć.

anti a jaki kolorek??przed nami też remoncik.Burza sobie poszła,słoneczko wyszło:))słucham 3 raz kołysanek,odstresować się można przy nich.
Nie czytam już nic więcej!:)
wstawiłam właśnie ziemniaczki jestem głodna jak wilk...mam taką ochotę na pomidorówkę,że wieczorkiem zrobie,tylko zakupy zrobić muszę.

Hm....w sumie ostatnio wymalowalismy 6 pomieszczen;)-kazde na inny kolor, a 3 w tym samym odcieniu:)TYm razem mamy meksykanskie chilli +jedna ze scian frontowych z oknami dachowymi, bedzie w tapecie w brazowe kwaity-super efekt..

ejj anti to super kolorki:)))głowa mnie boleć zaczęła ide się przewietrzyć.

Hej Babeczki!

Byłam na USG i okazało się, że będzie chłopiec! Hurra!

Pozdrawiam,

kasiek gratulki!!!to mamy parkę jak na razie:))))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry