Widok

LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE ***11***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
LISTA

1)anti---------------- >termin na 1 listopad
2)Risika ------------- >termin na 5 listopad
3)Alis ---------------- >termin na 10 listopad
4)JustynaArt ------- >termin na 11 listopad
5)joanka ----------- >termin na 16 listopad
6)bociany ---------- >termin na 19 listopad
7)_m_g ------------- >termin na 21 listopad
8)Kasiek01 --------- >termin na 23 listopad
9) Ajeczka1---------- >termin na27 listopad
9)Kasia26 2---------- >termin na 6 listopad
10)goralka ---------- >termin na 29 listopad
11)evilek ------------ >termin na 10 grudzień
12)megus ----------- >termin na 16 grudzień
13)dorotaztomkiem- >termin 27 grudzień

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
spytam się Justyna-jak ze stresów nie zapomnę-zapiszę na kartce:))bo na każdej wizycie mam takie ciśnienie z nerwów,że mąż o wsyztsko się pyta bo ja jestem w szoku hi hi szczególnie jak usg oglądam:)))
jak ja bym chciała być już po...no ale jeszcze 4 h i wychodze,dobrze,że do Olszewskiej mam rzut beretem.

ja staram się też nie denerować, musi byc dobrze, pewnie jeszcze bedziemy miały dość tych malutkich kopniaczków:)

bociany!

To spytak Olszewską w moim imieniu ;-), czy w drugiej ciąży jak się na przełomie 19 i 20 tygodnia nie czuje, to nie ma powodu do stresu - ok? Z góry dziękuję! Dzwoniłam dziś do niej w tej sprawie, ale nie odebrała tel. A wizytę mam dopiero 25.06.

Fotografia:

I cała reszta:

A najgorsze jest to, ze w pierwszej ciąży czułam ruchy w 17 tygodniu, jestem normalnej budowy, w tej ciąży może nawet ze 3kg mniej ważę.

No ale myślę sobie, że skoro norma to jest do 24 tygodnia poczuć ruchy to jest ok - no bo dlaczego niby miałoby nie być ok :-). I tego się trzymam.

Fotografia:

I cała reszta:

powróciłam,ale burza we Wrzeszczu!!na szczęście przechodzi powoli.Dziewczyny nie martwcie się ruchy nawet do 20-22 tygodnia przy pierwszej ciązy poczuć można,u mnie to takie jakby przemieszczanie a nie kopniaki.Zresztą dziś podpytam się lekarki czy ,,to '' to właśnie ruchy.Wcześniej nic takiego nie czułam.Właśnie jak zwykle przed wizytą zaczynam się stresować:((((

justyna to u mnie podobnie, filmy tez juz mam:( dzisiaj zaczelam sie naprawde martwic czy oby z maluszkiem wszsytko OK, ale widze ze Ty tez nie czujesz jeszcze ruchów wiec moze nie wszystkie z nas tak szybko czuja maluszka:)

Ja jutro zaczynam 20 tydzień a ruchów ani widu ani słychu... Czarne filmy już mam wkręcone :-(. Wizyta dopiero 25-go. Nie ma opcji wcześniejszej wizyty, bo zwyczajnie nie mam kiedy....

Fotografia:

I cała reszta:

evilek u mnie to nadal cisza, maluszek nie szaleje a szkoda:(
oby do piatku:P

ja siędzę przy biurku i zasypiam, dziś zaczynam 16tc i może w końcu poczuję ruchy. W srode mamy usg i czekam z nicierpliwością, może ja tez odkryje kogo w brzuszku noszę

Cześć ,ale jestem niewyspana,mąż w nocy dał popis wiercenia się a dzidzia w brzuchu wędrówki ludu...:)))oczy nqa zapałki mam a przede mną kilka spraw do załatwienia mam nadzieje,że szybciutko wrócę poplotkować:))))

witam po weekendzie
mielismy znajomych u siebie wiec zdjec nie wkleilam, moze dzisiaj przerzuce je w koncu:P zobaczymy...
czas zaczac kolejny tydzien roboczy w pracy...
ja na wizyte w pt...w koncu sie doczekałam i tez mam nadzieje ze dowiem sie iz nosze w brzuszku dziewczynke:)

O losie, ale spadlysmy w dół:(..Przez te kretynskie smieci!...Moze dzien chociaz fajny bedzie dzisiaj:)..Jade dzisiaj do sądu, w zwiazku z dokumentacja , mam nadzieej, ze szybko wroce i nie naraze malenstwa na zbytni stres;)..

Anti no to trzymam kciuki żeby maleństwo dało zobaczyc co ukrywa między nóżkami. Ja na usg idę w środę może też się czegoś już dowiem:)

Hejka Babki***Ja dopiero zlądowałam po miłym weekendzie;)..Odpoczelam na maxa, pozeglowalismy, jeziorko, superrrrrrrrrrrrr.......We wtorek jedziemy na usg, moze sie dowiemy jaka płeć:)..

dokładnie evilek:))dlatego dziś lenistwo.Trzeba się oszczędzać.No i na razie do kina się nie wybiorę:)

bociany faktycznie odpocznij sobie. Ja przez weekend nic nie robiłam, dzis poszłam do ogrodu na chwilke. Postanowiłam się oszczędzać, a co tam....świat się nie zawali jak nie poodkurzam albo czegoś innego nie zrobie.

podbijam:)

chyba przesadziłam trochę ze sprzątaniem,bo mnie trochę plecy bolą i podbrzusze.Pewnie 3 h w kinie też dały swoje.Dziś za to grzecznie odpoczywam:)))jutro wizyta ,odliczam już godziny:)

up, niech śmieci znikną :)

hop
up ;-)

Fotografia:

I cała reszta:

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry