Widok

LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE ***18***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam i ja:P
niedawno do pracy przyszlam
bylam na glukozie:) pysznna:P chociaz Panie mowily ze moge wymiotowac:) ale ja jestem cukrojadem wiec nie mialam z glukoza problemow...najgorsze to to czekanie
wyniki jutro
a sny to ja tez mam dzwine, w ogole wczoraj jak sie polozylam cos kolo faktow:P to wstalam dzisiaj o 7 z mala przerwa ma umycie sie:)

hej hej.
ANti czekamy na relacje.
A ja miałam paskudne sny, śniło mi się że dziecko wypadło ale było połaczaone ze mna pępowiną, było w takiej jakby błonce sztywnej i przezroczystej i nie było wód płodowych a ja wołałam mamę zebyśmy do szpitala jechały... Boze jakie głupoty człowiekowi się śnią

hej mamuśki:) z łóżka dziś się zwlec nie mogłam:/na chwilkę muszę forum odwiedzić zanim wyruszę te cholerne sprawy załatwić.Czekam tez na decyzje z mieszkaniem jak na szpilkach..same nerwy.
Anti trzymam kciuki za wizytę,będzie dobrze.Ponawaim pomysł dla tych co chcą,żebyśmy się wymieniły nr telefonów,żeby poinformować co i jak jakby dostępu do forum nie było:))
Pogoda kiepska niestety,Natalka kilka razy kopnęła i chyba spać poszła.

Hej, ja na chwilkę, przed pracą. Anti, daj koniecznie znać, jak po wizycie!

Witajcie dziewczyny....
Od rana juz na nogach, czekam niecierpliwie na godzine wizyty, jeszcze musze sie zebrac bo narazie w pizamie zalegam;/...
Jasiu dzisiaj całąnoc sie wiercił, skakał chyba, bo nie mogłam oka zmrużyć...
Ciekawe, jak to dzisiaj bedzie, wieczorekim zdam relacje!

hej:) ja sie w końcu pojawiłam a Wy znikacie :D
a ja dalej nic nie czuje :/ poza skorczami...ale bylam u lekarza i powiedzial ze teraz to juz normalne. A za tydzien mam wizyte u mojego gina, dzis bylam na badaniach bo chyba mam cos z tarczyca... puls mi nie schodzi ponizej 120 uderzen na minute:/ a powinien byc max 85 :O.

Ja zmykam na spacerek z mezulkiem...troche sie dotlenic i na spokojnie razem pomyslec******
Moze sie pojawie na forum jeszcze!

Moja gwiazda też fika,przykladam ręke do brzucha a ona kopie :)))
uciekam trochę od kompa poczytać.Wpadne później na chwilkę.buziaki

no niestety, ja cały czas jestem lekko śnięta:)))
No mam nadzieje, ze sie psotkamy..Zawsze zapraszam do siebie na grilka..:) w ogrodzie*
Jasiulek kopie dzisiaj jak opetany, tance jakies uwskutecznia, aktywny!!!Oh, jak ja go juz kocham:)-nad zycie@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@gnieszka ciacho pyszne i łatwe:DDD a to najważniejsze.A ciśnienie raz w życiu chyba mialam 90/60 byłam nietomna:)))Anti spotkamy się na pewno,może jak będziesz następnym razem u Olszewskiej albo wcześniej.Bo zląduje w domku pewnie przed 20 znając nasze pogaduchy z kumpelą.

Oo...moze sie spotkamy??Ale jak bedziesz na ploteczkach, ja po wizycie, to raczej slaba okazja...:) Ale musimy sie kiedys umowic na zapoznanie*****

ja też mam zawsze stresik przed wizytą, ale jak mierzy mi położna ciśnienie to 90/60 a wydaje mi się, że serce mi wyskoczy z klaty:))))))

chyba zrobię zaraz to ciasto-polecane na forum, bo tak mi się chce:))
Pewnie stresik przed wizytą masz.Ja jak zwykle mialam ciśnienie 140/70 przed.To jutro będziesz rzut beretem ode mnie bo mieszakm na równoległej do Dmowskiego:)))akurat będę na plotkach z przyjaciółką

Tez widze ze po uzredach biegasz ciagle;/Okropienstwo!!!!!!
Ja tez bede pewnie popoludniu, mysle koło 18 sie zjawie, moze wczesniej ...Juz tez sie denerwuje,,,ale chyba ta wizyta jutrzejsza;/

Anti spokojnie ze sprzątaniem;)też mam wszytsko zrobione,zaraz dokończę książkę czytać i za następną się zabieram.Jakaś nerwowa się wieczorkiem zrobiłam,wkurza mnie byle co.
Zjadłam leczo arbuza i jeszcze coś za mną chodzi..nie wiem co.
Musze jutro wcześniej wstać i jechać znowu papierki załatwiać więc na ploteczki pisze się po obiadku,może wcześniej się uda.

Jutro tez spytam..zreszta mam sterte pytan..
Narazie wymylam łazienke, wanne itp i odpoczynek zrobilam//

Czytałam w drugim wątku,że miałaś slórcze i bóle w okolicach odbytu dołu pleców,mi się zdarzyło 3 razy tak,ostanio w niedziele nad jeziorkiem wstać nie mogłam.Mówiłam Olszewskiej,zbadała mnie i powiedziala ,że wszytsko ok,widocznie coś się nie tak ułożyło i stąd ten ucisk,wzięłam nospe i pomogło.

Mam nadzieje...Oby tylko nic sie nie dzialo z szyjka;( bo sie zalamie wtedy...
Może nie będzie tak zle, stale sie pocieszam*

dzięki Ani:))jutro będziesz się chwalić zdjęciami Jaśka:D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry