Widok

LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE ***18***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
1)anti----------------- >termin - 1 listopad, chłopiec:)-Jaś
2)Risika -------------- >termin - 5 listopad , dziewczynka:) Paulina
3)Alis ----------------- >termin - 10 listopad
4)JustynaArt -------- >termin - 11 listopad chłopiec:)
5)Majaki-------------- >termin - 13 listopad, chłopak, z imieniem ciągle problem
6)joanka ------------- >termin - 16 listopad
7)bociany ------------ >termin - 19 listopad, dziewczynka:)- Natalka
8)_m_g --------------- >termin - 21 listopad, dziewczynka:)
9) fiona2-------------- >termin - 21 listopad
10)Kasiek01 --------- >termin - 23 listopad, chłopiec:)
11) Ajeczka1--------- >termin - 27 listopad
12)Kasia26 2--------- >termin - 6 listopad
13)goralka ----------- >termin - 29 listopad
14)evilek ------------- >termin - 10 grudzień
15)Finka-------------- >termin - 10 grudzień
16)megus ------------ >termin - 16 grudzień
17) agata84---------- >termin - 24 grudzień
18)dorotaztomkiem- >termin - 27 grudzień

Jasne, zaraz jak wroce dam znaka;)
Jasiu jest juz na pewno wiekszy, bo jak kopnie, to brzuchol mi rozsadza;/...Wierci sie ciagle, raz tylek wypina, to znowuz kolano...Jak sie dobrze wczuje, to wyczuwam, czym kopie;)

Ale fajnie:))moja kopie ale jeszcze nie czuje jej jak dotkne brzuch,może raz mi si ę zdarzyło.Wczoraj na usg widzialam jak kopie i czułam.Termin niby mi się przesunął na 22 listopad ale i tak okaże się w praniu co i jak:)
Ale mi się nie chce wstawać a muszę włosy umyć i tone rzeczy.Jeszcze chwilke się pobycze:D

Czyli o 3 dni pozniej??? Mozliwe całkiem..
Bociany, a czy ona przyjmuje na przeciwko manhatanna? na grunwaldzikiej to wiem, ale dokladnie to nie.A jak sie o cos pytasz, to odpowiada chetnie ?

Ona przyjmuje na Dmowskiego,boczna od Grunwaldzkiej, tam jest jej szyld,obok jest kwiaciarnia i optyk a przed wejście w bramę i tam jest jej gabinet na 1 piętrze.
Możesz spokojnie zadawać pytania,chętnie odpowiada i bada bardzo dokladnie.Wczoraj nasza mała miało słabo wypełniony brzuszek,i badala ją kilka razy ale zaraz było ok,bo zaczęła połykać płyn owodniowy,widocznie nie chcialo jej się chwilę:)POświęca sporo czasu na wizyte pomimo ze są opoznienia a to ważn.Myśle,że będziesz zadowolona.

Ja tez tak mialam na ostatnim USG, Jasiu mila malo plynow, ale zaraz mu sie pecherz napelnil:)..Ale ja juz cała w starchu;/..jak zwykle;/..
Myslę, ze bede zadowolona, jak słyszę Wasze opinie na temat tej lekarki. Dla mnie najwazniejsza jest dokładność, co brakuje mojemu lekarzowi, niestety....

Dzień doberek! No, wiecie co, dziewczyny - zamiast odpoczywać, to Wy od rana buszujecie! Anti, a Ty przecież miałaś się oszczędzać! Oj...

Ja dziś od rana mam dobry humorek, bo po pracy śmigam na ćwiczenia, a po aerobiku zawsze mam (i miałam - jeszcze przed ciążą) masę energii :)

Tego jej zarzucić nie można,nawet jak dzidzia nie jest dobrze ułożona do oglądania to tak dugo bada, aż wszytsko pomierzy itd.Wczoraj nasza miala caly mózg obadany,serducho,brzuszek.
Kurcze nie chce krakać ale chyba się przeziębiłam trochę:/ cytrynki pójdą dziś w ruch

hej Finka:))nadrabiamy ploteczki z ostatnich dni.Fajnie z tym aerobikiem,ja bym na basen pochodzila ale boje się ,że coś złapie.
Miałycie dziewczyny badanie na obciążenie glukozą??bo mam zrobić na następną wizytę

Ja jeszcze nie, chyba za wcześnie. Pewnie zleci mi po kolejnej wizycie. Już się boję, bo generalnie mam teraz ogromną niechęć do słodyczy, wszystko jest dla mnie za słodkie, nawet w miarę "neutralne" rzeczy smakują, jakby były posłodzone, więc jak będę musiała wypić tę glukozę, to... :(((

no to i ja witam:)
Anti ja byłam w piątek pierwszy raz u Olszewskiej, jestem bardzo zadowolona z wizyty, zapłaciłam 150zł i dostałam płytkę:) daj znać po wizycie. Mi z kolei wyliczyła termin na 6 dni wcześniej, bo niby duży chłopak w brzuchu rośnie.
Finka areobik fajna sprawa, taż bym poszła ale u mnie łożysko jest nisko i nie mogę ćwiczyć

bociany ja jutro ide na glukoze....50g, zobaczymy jak mi pojdzie:P
wizyta w piatek
a ja juz sie obawiam moich wynikow....bylam teraz na weekend u rodzicow i mierzylam sobie cukier, niby w normie 78 a po obiedzie i slodkosciach 102 wiec biedy nie ma....chociaz to jest inny pomiar-bardziej dokladny
ehhh te slodycze, bez nich swiat bylby lepszy:)

Ja slodyczy nie jadam, juz od dobrych 2 miesiecy:)...
Evilek, dziewczyny pisaly ze bierze 120zl, a Tobie wziela 150zl, czyli nastawiam sie na 150:)...Ciesze sie, ze do niej ide...Mam nadzieje, ze z Maluchem wszystko ok bedzie..musi byc!!!!!Dzisiaj kopie mnie pod żebrami z lewej strony, zawsze obierał prawa strone, a dzisiaj sie ulokowal po innej, widocznie chcial troszke poziwedzac...
Oszczedzam sie i tak , w porownaniu do tego co robilam do 2 tyg wczesniej, ale ja nie usiedze na tyłku, po prostu nie ma opcji bym lezala, czy odpoczywala dluzej niz poł godzinki,,,eh..raptus jeden ze mnie;(

Anti rozumiem Ciebie doskonale.Też bym co chwilę coś robiła ,ale idę po rozum do głowy i odpuszczam trochę.Właśnie na dobry początek dnia oglądam fil z małą z usg,ale ona się wierzga.

mam nadzieje,że się ładnie obkręci później bo na razie ma ułożenie miednicowe skubanica

Obroci sie, spokojnie:) a mialas dac fotki na drugie forum Natalci:)..ja wrzuce moze moj bebenek w 25 tyg;)

Muszę zeskanować ,przy okazji zrobie fotki brzucha aktualne ale to po południu,teraz jadę do Gdańska,.fotki wstawię na pewno:)

Ja wlasniw stawilam moj brzuszek sprzed 10 minut;)

Anti brzusio ślicznusi:)mniej więcej takie same mamy:D
oki zmykam na tramwajos,pojawie się po południu.
Ps. w piątek weszlam do apteki była spora kolejka, dziewczyna,która miala być obsługiwana zawołała mnie i ustąpiła mi mijesca,nie musialam stać:)
miłe to było:)
buziaki

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry