Widok
1)anti----------------- >termin - 1 listopad, chłopiec:)-Jaś
2)Risika -------------- >termin - 5 listopad , dziewczynka:) Paulina
3)Alis ----------------- >termin - 10 listopad
4)JustynaArt -------- >termin - 11 listopad chłopiec:)
5)Majaki-------------- >termin - 13 listopad, chłopak, z imieniem ciągle problem
6)joanka ------------- >termin - 16 listopad
7)bociany ------------ >termin - 19 listopad, dziewczynka:)- Natalka
8)_m_g --------------- >termin - 21 listopad, dziewczynka:)
9) fiona2-------------- >termin - 21 listopad
10)Kasiek01 --------- >termin - 23 listopad, chłopiec:)
11) Ajeczka1--------- >termin - 27 listopad
12)Kasia26 2--------- >termin - 6 listopad
13)goralka ----------- >termin - 29 listopad
14)evilek ------------- >termin - 10 grudzień
15)Finka-------------- >termin - 10 grudzień
16)megus ------------ >termin - 16 grudzień
17) agata84---------- >termin - 24 grudzień
18)dorotaztomkiem- >termin - 27 grudzień
2)Risika -------------- >termin - 5 listopad , dziewczynka:) Paulina
3)Alis ----------------- >termin - 10 listopad
4)JustynaArt -------- >termin - 11 listopad chłopiec:)
5)Majaki-------------- >termin - 13 listopad, chłopak, z imieniem ciągle problem
6)joanka ------------- >termin - 16 listopad
7)bociany ------------ >termin - 19 listopad, dziewczynka:)- Natalka
8)_m_g --------------- >termin - 21 listopad, dziewczynka:)
9) fiona2-------------- >termin - 21 listopad
10)Kasiek01 --------- >termin - 23 listopad, chłopiec:)
11) Ajeczka1--------- >termin - 27 listopad
12)Kasia26 2--------- >termin - 6 listopad
13)goralka ----------- >termin - 29 listopad
14)evilek ------------- >termin - 10 grudzień
15)Finka-------------- >termin - 10 grudzień
16)megus ------------ >termin - 16 grudzień
17) agata84---------- >termin - 24 grudzień
18)dorotaztomkiem- >termin - 27 grudzień
Ale fajnie:))moja kopie ale jeszcze nie czuje jej jak dotkne brzuch,może raz mi si ę zdarzyło.Wczoraj na usg widzialam jak kopie i czułam.Termin niby mi się przesunął na 22 listopad ale i tak okaże się w praniu co i jak:)
Ale mi się nie chce wstawać a muszę włosy umyć i tone rzeczy.Jeszcze chwilke się pobycze:D
Ale mi się nie chce wstawać a muszę włosy umyć i tone rzeczy.Jeszcze chwilke się pobycze:D
Ona przyjmuje na Dmowskiego,boczna od Grunwaldzkiej, tam jest jej szyld,obok jest kwiaciarnia i optyk a przed wejście w bramę i tam jest jej gabinet na 1 piętrze.
Możesz spokojnie zadawać pytania,chętnie odpowiada i bada bardzo dokladnie.Wczoraj nasza mała miało słabo wypełniony brzuszek,i badala ją kilka razy ale zaraz było ok,bo zaczęła połykać płyn owodniowy,widocznie nie chcialo jej się chwilę:)POświęca sporo czasu na wizyte pomimo ze są opoznienia a to ważn.Myśle,że będziesz zadowolona.
Możesz spokojnie zadawać pytania,chętnie odpowiada i bada bardzo dokladnie.Wczoraj nasza mała miało słabo wypełniony brzuszek,i badala ją kilka razy ale zaraz było ok,bo zaczęła połykać płyn owodniowy,widocznie nie chcialo jej się chwilę:)POświęca sporo czasu na wizyte pomimo ze są opoznienia a to ważn.Myśle,że będziesz zadowolona.
no to i ja witam:)
Anti ja byłam w piątek pierwszy raz u Olszewskiej, jestem bardzo zadowolona z wizyty, zapłaciłam 150zł i dostałam płytkę:) daj znać po wizycie. Mi z kolei wyliczyła termin na 6 dni wcześniej, bo niby duży chłopak w brzuchu rośnie.
Finka areobik fajna sprawa, taż bym poszła ale u mnie łożysko jest nisko i nie mogę ćwiczyć
Anti ja byłam w piątek pierwszy raz u Olszewskiej, jestem bardzo zadowolona z wizyty, zapłaciłam 150zł i dostałam płytkę:) daj znać po wizycie. Mi z kolei wyliczyła termin na 6 dni wcześniej, bo niby duży chłopak w brzuchu rośnie.
Finka areobik fajna sprawa, taż bym poszła ale u mnie łożysko jest nisko i nie mogę ćwiczyć
bociany ja jutro ide na glukoze....50g, zobaczymy jak mi pojdzie:P
wizyta w piatek
a ja juz sie obawiam moich wynikow....bylam teraz na weekend u rodzicow i mierzylam sobie cukier, niby w normie 78 a po obiedzie i slodkosciach 102 wiec biedy nie ma....chociaz to jest inny pomiar-bardziej dokladny
ehhh te slodycze, bez nich swiat bylby lepszy:)
wizyta w piatek
a ja juz sie obawiam moich wynikow....bylam teraz na weekend u rodzicow i mierzylam sobie cukier, niby w normie 78 a po obiedzie i slodkosciach 102 wiec biedy nie ma....chociaz to jest inny pomiar-bardziej dokladny
ehhh te slodycze, bez nich swiat bylby lepszy:)
Ja slodyczy nie jadam, juz od dobrych 2 miesiecy:)...
Evilek, dziewczyny pisaly ze bierze 120zl, a Tobie wziela 150zl, czyli nastawiam sie na 150:)...Ciesze sie, ze do niej ide...Mam nadzieje, ze z Maluchem wszystko ok bedzie..musi byc!!!!!Dzisiaj kopie mnie pod żebrami z lewej strony, zawsze obierał prawa strone, a dzisiaj sie ulokowal po innej, widocznie chcial troszke poziwedzac...
Oszczedzam sie i tak , w porownaniu do tego co robilam do 2 tyg wczesniej, ale ja nie usiedze na tyłku, po prostu nie ma opcji bym lezala, czy odpoczywala dluzej niz poł godzinki,,,eh..raptus jeden ze mnie;(
Evilek, dziewczyny pisaly ze bierze 120zl, a Tobie wziela 150zl, czyli nastawiam sie na 150:)...Ciesze sie, ze do niej ide...Mam nadzieje, ze z Maluchem wszystko ok bedzie..musi byc!!!!!Dzisiaj kopie mnie pod żebrami z lewej strony, zawsze obierał prawa strone, a dzisiaj sie ulokowal po innej, widocznie chcial troszke poziwedzac...
Oszczedzam sie i tak , w porownaniu do tego co robilam do 2 tyg wczesniej, ale ja nie usiedze na tyłku, po prostu nie ma opcji bym lezala, czy odpoczywala dluzej niz poł godzinki,,,eh..raptus jeden ze mnie;(