Widok

LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 2009 - CZ. 13

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Listopad 2009:
1.11: alime - dziewczynka
2.11: ja-majka - chłopiec
3.11: sfw
4.11: Kasia222 - chłopiec
5.11: Paula81 - dziewczynka
7.11: Aga111
7.11: Asia_ce - chłopiec
8.11: warbuziaczek - dziewczynka
8.11: biedronka24 - chłopiec
12.11: Salabmo - dziewczynka
12.11: Sajwer
13.11: kascha - chłopiec
14.11: Eve - chłopiec
16.11: Agoosiaa
16.11: Ewwa - chłopiec
18.11: madziara2111
19.11: Agusia29
22.11: gani
23.11: bogosia - chłopiec

Grudzień 2009:
4.12: dziób
5.12: medullah
11.12: Izulucha
12.12: Małgoś28
13.12: Dorotaaaa
14.12: Perelka82
16.12: mała ciężarówka - dziewczynka
21.12: Ivi
25.12: kiccek
26.12: sara03
27.12: Rimini
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jeszcze nie wiem kiedy kupie wozek, ale nie jest to zaden z wymienionych tutaj przez Paule81.
ja na pewno kupje w mamas and papas, bo najbardziej dla nie sa funkcjonalne, ( tez 3 w 1)
jezeli chodzi o wode, to ja regularnie chodze na basen i wszystko ok.kapac sie kapalam w kwietniu, ale woda miala 31 stopni i byla b.czysta ( zatoka Tajska),
ale jakbym miala jakies infekcje to raczej zrezygnowalabm z kapieli.
ja już mam wózek,
dziadkowie kupili :)
u mnie termin zakupu nie był kontrowersyjny, poszliśmy do sklepu pooglądać, a że nam odpowiadał i cena była atrakcyjna to wzięliśmy, i tak trzeba go kupić :)
my mamy właśnie x-lander x3, bardzo nam się spodobał, ma wszystkie funkcje o jakie nam chodziło, jest mało awaryjny a jakby co serwis jest łatwo dostępny
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Jeszcze odnośnie wózków, kiedy chcecie kupować? Ja chętnie już bym kupiła, ale nie wiem czy nie za wcześnie, wybrałam x-landera x3, z paru powodów:
-jest popularny, łatwo sprzedać w razie co
-jest ładny, w miarę lekki i praktyczny, szybko się składa
-w razie usterki mają dobry serwis
Zastanawiam się za to jaki fotelik, czy x-car, czy maxi cosi citi czy cabrio, macie może jakieś info, który lepszy?
Bogoosia, zdam relacje, i Twojej też będę oczekiwać! :)
Ja się niestety nie kąpię bo lekarz zabronił, właśnie z powodu infekcji, a szkoda bo uwielbiam pływać a pogoda jeszcze kusi.
Ja planuję zacząć chodzić na basen jak pójdę na zwolnienie :)
Ja w ogóle na plaże nie chodze. Nie dałabym rady w tym upale.
Racja co do koszulki do porodu, wezmę jakąś starą. A nowe będe mieć po porodzie. Najbardziej podobają mi sie te drugie.
Ja też rezygnuje w tym roku z morza i jeziorek. Niby wolno się kąpać,ale lepiej dmuchać na zimne.
Kąpac się nie kąpię,bo tu w Anglii jest brzydka pogoda,ale nawet jakby,to też bym się bała,że coś złapię.Na basen się właśnie wybieram,ale tez nawet tam boję się,,chociaż nie powinnam no nie?
Fajne te koszle.Mi się też bardziej podobają te drugie.Chociaż do porodu chcę zabrac jakąś starą koszulę(nawet myślę o tym,żeby babcia mi jakąś dała).Bo napewno się poplami,a krew nie puszcza tak łatwo i bym poprostu po porodzie już ją wyrzuciła.Ale do karmienia te koszule są super.
Koszulki bardzo fajne :) Ciekawe jak to jest z tymi guzikami - czy można, czy nie i dlaczego. Może na szkole rodzenia coś powiedzą
Kąpiecie się w morzu, jeziorze, basenie? Jest tak gorąco, że o niczym innym myśleć nie mogę. Woda kusi, ale boję się, ze jakieś zapalenie może się przypałętać.
salambo dziekuje bardzo za meila juz drukuje niestety wczoraj padła nam siec w pracy i dopiero teraz mam dostęp do netu ;/
pozdrawiam upalnie wszystkie ciężarówki :)
Bardzo fajne te koszulki:) nawet nie wiedzialam,że są z takimi aplikacjami:) Mi się wydaje,że ta rozpinana bedzie najbardziej praktyczna po porodzie .Ale najbardziej mi się podobają te drugie:)
Dziewczyny, czy to prawda, że do porodu nie można mieć koszulki z guzikami? Znalazłam śmieszne na allegro, z guzikami i bez i wiązane i na tych wiązanych jest napisana właśnie taka informacja:

http://www.allegro.pl/item680461160_koszula_do_porodu_i_karmienia_nowa_rozm_m.html

ale fajniejsze są chyba takie jak dla mnie:

http://www.allegro.pl/item680956360_koszula_nocna_do_karmienia_po_porodzie_m.html

http://www.allegro.pl/item681426611_rozpinane_koszulki_dla_karmiacych_r_m_zielony.html

co myślicie?
No właśnie liczyłam na to :) Ale napisz szybciutko na forum jak wrócisz jak było :) U Ciebie będzie lepiej widać bo Twój Maluszek starszy, ale mam nadzieję, że będziemy zadowolone :))
Bogoosia dzięki za info! Ja idę na 14:45, szkoda bo byśmy się spotkały :)
Dziękuje ślicznie Salambo.Już mam :)
wysyłam :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Salambo pewnie już Tobie nie będzie się chciało po raz kolejny wysyłać,ale jak byś mogła,to też bym bardzo chciała :).Z góry dziękuję.Mój mail to jolus01@yahoo.pl
ja też już mam, dzięki Salambo!!!
Już mam :) Dzięki wielkie :)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

Jaki krem na skórę z AZS? (31 odpowiedzi)

Dziewczyny proszę polećcie jakiś krem do buźki, który pomoże zlikwidować suchą skórę ze zmianami...

do góry