Widok

LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 2009 - CZ. 13

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Listopad 2009:
1.11: alime - dziewczynka
2.11: ja-majka - chłopiec
3.11: sfw
4.11: Kasia222 - chłopiec
5.11: Paula81 - dziewczynka
7.11: Aga111
7.11: Asia_ce - chłopiec
8.11: warbuziaczek - dziewczynka
8.11: biedronka24 - chłopiec
12.11: Salabmo - dziewczynka
12.11: Sajwer
13.11: kascha - chłopiec
14.11: Eve - chłopiec
16.11: Agoosiaa
16.11: Ewwa - chłopiec
18.11: madziara2111
19.11: Agusia29
22.11: gani
23.11: bogosia - chłopiec

Grudzień 2009:
4.12: dziób
5.12: medullah
11.12: Izulucha
12.12: Małgoś28
13.12: Dorotaaaa
14.12: Perelka82
16.12: mała ciężarówka - dziewczynka
21.12: Ivi
25.12: kiccek
26.12: sara03
27.12: Rimini
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuję :)))))))) teraz szukamy imienia dla naszego synka. A Wy jakie macie???????
hehe zdecydowanie kojarzy mi się z królem Julianem :D
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
;0 no właśnie JULIAN;) nie JulJAN:) takiego byka zrobiłam,że wstyd!!!

ciężarówko,a jakie wybraliście imie?
Julian-moj wujek mial tak na imie.bardzo ładne..My tez juz wybralismy dla córeczki
Paula fajnie,że z Twoją malutką wszystko okey:) jak jeszcze nie wiedzialam czy bedzie dziewczynka czy chlopczyk to też chcialam Zosie:)a z chłopcem mamy problem bo mi się podoba Juljan,mąż twierdzi,że to "babskie" imie... i duża już malutka jest:) mój synuś pare dni temu ważył 525g...
ja wlasnie ogladalam lozeczka turystyczne i po prostu w szoku jestem, weszlam na strone Mama i ja i ceny so nawet o 30% wyzsze niz w UK, niezle. porownywalam ceny i jednak kupie w UK, bo taniej. na prawde dosc drogie to wszystko jest.

Bogosia, powiedziałam mu, że jestem u niego z polecenia, ogolnie jestem zadowolona, bo udzielił mi dużo więcej informacji niż mój lekarz, dał oprocz dvd i 3 zdjęć, wydruk z dokładnym opisem, wymiarami itd choć wydał mi się trochę arogancki..przy stoliku powiedział "to ma pani jakieś badania przy sobie czy nie?".. no ale może miał gorszy dzień. Napisz jak u Ciebie :)
Dziewczyny, jestem świeżo po usg u dr Doeringa, mała jest zdrowa, mówił, że będzie ważyć ok 3500, 3800 przy porodzie jeśli w wyznaczonym terminie, teraz waży 651 g :) No i potwierdził, że będzie mała Zosia :) Ewa, nagrał na dvd ze zwykłego usg, trwa pare minut, jest serduszko i słychać jak bije, zapłaciłam 160 zł.
W Inviccie maja chyba do 3D inną maszynę, bo jak powiedziałam pani, że chcę zwykłe USG u Brzóski, to nie dość, że się zdziwiła, to zmieniła mi podany termin badania. Może tylko ta z 3D ma funkcję nagrywania...
Na szczęście mogę jeszcze iść do lekarza małej ciężarówki. Tam na pewno nagrywają zwykłe USG :)
ewwa mi w swissmedzie nagrali zwykle usg na plytke, ale musialabys zaznaczyc bo nie na kazdym sprzecie. mi nagrywal dr skweres w pierwszej ciazy, w drugiej dr karas mi nie nagral bo to nie ten aparat byl ....
zapytałam rejestrując się i powiedziano mi, że nie nagrywają zwykłego :(
dlaczego nie chcą ?
jak ja byłam ostatnim razem, to się mnie pytali czy chcę z nagraniem na płytę
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Jak to jest, ze w Inviccie nie chcą nagrać na płytkę zwykłego USG? 3D nagrywają, a zwykłego nie chcą :( To bez sensu, bo jak oglądałam USG 3D mojej koleżanki, to i tak większość, to było zwykłe USG, a obrazu 3D może łącznie minutę... Chciałam iść do Brzóski...
dziób- trzymam kciuki
też chyba kupię Maritę, a jak Ci sie spacerówka sprawdzała? no i chyba to ciężki wózek jest i duzo zajmuje miejsca w bagażniku
no nareszcie dziewczynka, gratulacje dla mamusi !!!
Dziob to powodzenia na obronie:)
my akurat chcielismy chłopca :) bo dziewczynkę juz mamy :)
na połówkowe ide do Puzio do invicty 29 lipca :)

nie mam problemu z wyborem wózka - mam marite po małej i nie zaminiłabym na żaden inny !!! :)

gdzies tak za miesiąc bede sprzedawała 3 wory slicznych rózowych firmowych ubranek (0-3, 3-6, 6-9, 9-12) bo muszę kupic niebieskie ;)
więc moze któras się zdecyduje - córcia jest zimowa więc wszystko bedzie pasowało wiekowo :)

trzymajcie jutro za mnie kciuki - czekaja mnie nerwy - mam obrone :) godz 14.00
Gratulacje dziewczynki! :) może wyrównamy troszkę :) Bogoosia, dziękuję za info, mam nadzieję, że dziś będzie równie miło, i u mnie i u Ciebie, napiszę jak tylko dotrę do domu :)
U mnie bedzie dziewczynka :)
aha no i trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki u dr :-))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry