Widok

***LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE ***36***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zakładam nam nowy i zaraz lista.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej _m_g dzięki za info o SR,dziś na ćwiczenia nie jadę,przez ostanie 2 dni tyle łaziłam,że nadrobiłam je poczwórnie chyba.Na spotkaniu z pediatrą będę na pewno.
O ja piernicze suwaczek już na 8 m-ąc wskoczył...
Dziś kupiłam rożek,pieluchy tetrowe,czapeczkę,ręcznik dla siebie do szpitala,wczoraj torbę,i ręczniczek po kąpieli dla Natusi.Jeszcze tona do kupienbia została.
Ania dbaj o siebie kobietko!!!zmykam poodkurzać i odezwe się na gg

Witam. U nas wozek stoi od 2, 5 miesiaca;)..Fotelik samochodowy tez, bujaczek lezaczek i inne pierdólki:)
Mialam dzisiaj wizyte-poszłam na luzie, a co sie okazało, według mojego "starego" lekarza( bo chodze tez do Olszewskiej) , nie dochodze do końca ciąży. jakies 3 tyg mi daje...
A moze chcial mnie nastraszyc nie wiem...
W kazdym razie, szyjka krótsza, o 1 cm przez 3 tygodnie;(...Hm...no tos ie narobilo;/

ja odziedziczyłam wóżek głeboki, nawet fajny ale nazwy nie znam. Jak maluch podrosnie kupię mu spacerówkę, ciężka sprawa z tymi wóżkami, w głębokim za długo nie pojezdzi ale wypada mieć a pożniej czas na spacerówki się przesiadać, albo kupić 2 w 1 i problem rozwiazany

macie juz wybrane/ kupione wózki?

bociany, dzisiaj na SR sa cwiczenia na 17.00
nastepny tydzien Pani Grazyna ma urlop, mowila ze trzeba dzwonic do niej na komorke 30 wrzesnia i wtedy sie umawiac, a na bank -10 pazdziernika godz 18.00 sa zajecia z pediatra

a ja dzisiaj zadowolona, w koncu maja mi dokonczysz te cholerne szafy, niby Panowie maja sie pojawic ok 19....i mam nadzieje ze dzisiaj beda punktualnie bo przychodza z szefem:))) bedzie sprawdzal co i jak chlopaki zrobili...no i w koncu mam nadzieje ze mi dokoncza te 2 szafy bo narazie to wielki rozpiernicz w chacie:D

widze, ze nie ja jedna przymulona dzis wstalam. jeszcze z samego rana przywital mnie bajzel na podworzu. Panowie dzis smieci wywozą, a mi gawrony z naszego kubla na śmieci porozsypywały wszystko naokoło ;/ i mialam zbieranie śmieci od rana, schylanie...aj, jaka zła byłam ... i jaka śmierdząca robota :)

i ja sie witam
wczoraj bylimsy na sr na oddychaniu 1 zajecia, bylo milo:) w koncu ta przepona zaczela działać i udaje mi sie troche poddychac przez nia:) najwieksza beke mialam z meza...oj sie przejal oddychal razem z nami ciezarowkami, wszyscy faceci tylko sie przygladali a moj twardo z nami oddycha:)) i jeszcze do mnie "zobacz jak ja oddycham, Ty zle to robisz" heheh
pozniej pojechalismy do akpolu, kupilismy pampersy ze znizka 20% ze SR czyli wyszlo 19,9zł za opakowanie, pipeluchy tetrowe 20szt i ogladalismy wozki...ale tyle tego ze bede musiala chyba z netu cos wyszukac,ehh chociaz x-landerem mi sie fajnie jezdzilo, tym na 4 kolach, 2 skretne:)

hej kobietki! ja tez mam dzis dzien jakis taki zamulony:] Zwloklam sie o 5:30 z lozka i polazłam na przychodnie na badania,wrocilam wchlonelam sniadanko i zasnelam.wlasnie sie obudzilam i czuje sie jak pijana normalnie;P Chyba z pogodą cos nie tak.Dobrze ze chociaz nie leje bo musze jeszcze isc do banku,jak ja nie cierpie tam chodzic,ostatnio dzialaja w zwolnionym tempie bo od 2 tyg zmieniaja system komputerowy:]Ech...

dzień dobry:)
Ania u mnie tez problem z ubieraniem, skarpetki majtałki i spodnie ubiera mi M bo ja się normalnie schylic nie mogę, wstyd się przyznać ale buty też M pomaga mi włożyć
mam dziś ambitny plan wziąć się za sprzatanie szafek z moimi ubraniami, zeby zrobić miejsce dla ubranek Kubusia. Coś mnie ostatnio bardzo męczy zgaga, wczoraj aż chciałam wymusić wymioty, ale nic z tego nie wyszło...pije teraz siemie lniane może pomoże, co za cholerstwo ta zgaga, wczoraj po kawie z mlekiem mi się zrbiła:/

Hej Mamusie!
Ja wstałam, jakas taka zamulona...Przez ta pogode chyba...
Wczoraj dluzej posiedzialam z kumpela, w sumie zostala na noc, no i sie zagadałysmy na maxa..Ona dzisiaj do pracy a ja zamuenie ..i tak nam to wyszło na dobre;)
Zaraz sie zbieram do urzędów, spraw znowu sie uzbierało mnóstwo;/...wszedzie c zegos chca, podpisy, i takie farmazony..a ja dzisiaj muł;(....
Jasiek strasznie sie kreci, ale jak mamusia spi, on tez chrapie;) Za to rano-nie moge sie ubrac tak sie rozciaga...brzuchol caly plywa;)

hej mamusie,u mnie nocka do tyłu jakoś spać nie mogłam.Natalka się wierciła mocno.Oczy na zapałki mam,zaraz dalej ide spać.Dziś też dzień z książką,małe zakupy z mamą:)jutro relaksior bo w sobotę wesele:D

moje kochanie się wzielo juz jakis czas temu za robote, i caly czas robi bidulek :) Kafelki układa. Zdolna ta moja bestia. Ja za to wykapana, w szlafroczku, ogladam "na wspolnej", potem w planach jak Ty, bociany, You can dance, a co tam !!! Jutro z domciu sie nie ruszam, tylko ksiazka, obiadek zrobic i czekac na panow od okien, bo maja ja podregulowac. Aaaa, no i kocyk dla Amelki ma jutro lub pojutrze przyjść :)

Alis ja dobry tydzień po Tobie:)a dopiero był początek i zakładałyśmy pierwszy wątek,a już mamuśki na kwiecień są...szok

jeju, jeju, dopiero teraz spojrzałam... 33 tydzien już :)

Ale cisza u nas....pogoda łóżkowa,zaraz herbatka z cytrynką i wyrko:)))
Mężuś dopiero za 2 h będzie:( obejrze You can dance chociaż

anti, Ty się nie przejmuj, może być tak, że wcale nie będziesz pierwsza... może Cię wyprzedzę :) Ach, zobaczcie, jak ten czas zleciał :) Już niedługo nasze maleństwa bdą z nami jupi jupi

Hej,po obiadku właśnie zaległam przed kompem:)dziś nosa z domu nie wystawiam,o nie!!wczoraj przegiełam z łażeniem.Dziś się śmiałam jak tramwajem jechałam a brzuch mi skakał na wszytskie strony:)

no dobra, jakos zwalyczylam plame, najpierw dałam pronto a pozniej jak wyschla nakremowałam ja kremem do rak:)) niezle podzialalo, bo plamy juz prawie nie ma:P jest dobrze, myslalam ze juz tak zostanie...
ja po malu sie zbieram, czekam na meza i jedziemy na sr

Kasika fotki nadal w aparacie, ja na swojego kompa nie moge ich zgrac bo nie mam takich uprawnien (laptop z pracy:)
a rafal tez sie wscieka bo na jego kompa tez 'normalnie' sie fotek nie zgrywa i zawsze mamy z tym problem, dzisiaj go poprosze, zobaczymy bo dzisiaj czeka nas sr a pozniej jedziemy do akpolu
i jeszcze stol zniszczylam.....kurna meble od 2 m-cy mamy a ja juz zrobilam na nim jedna ryse a dzisiaj wylalam zmywacz do paznocki i jest jasniejsza plama:(((( tragedia

Evilku, czekałam na tą chwile az ktoś mi "drastycznie" przypomni o mojej kolejce ;/że pierwsza jestem do " odstrzału";/..Jenki, lepiej na ta liste nie zerkac;(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry