Widok

***LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 55 ***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Założę nam nowy na jutro:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja gwiazda dziś szaleje od rana to chyba za wczoraj kiedy mi nerwów dostarczała rano.
Fajnie,że macie jakieś urlopy itp. przy własnej działalności to masakra,zdzierają za wszytsko a kasy to może na waciki starczy..

Alis-a Twoja ginka jak sie zwie..jesli moge zapytac:)?

oo rety.....zwariuje normalnie...Niewiem o co biega ale dzis to ja mam wrecz biegunke(sorki za doslowne okrslenie:]) ANIA-tez tak masz??? Zaczyna mnie nurtowac pytanie czy ja dotrwam do kolejnej wizyty u ginki heh:P

Ja biegunki nie mam, normalne wyproznianie tylko...czeste po prostu...

ja juz nie kumam co sie dzieje z moim organizmem..No nic...co ma byc to będzie;D

a ja znow spiaca.... i niedobrze mi.... chyba sie poloze a prasowanie i sprzatanie pozniej...jutro jedziemy w koncu na jakies zakupy.. nie wiem jak ja to przetrwam...

apetytu tez nie mam..ale jak nie zjem to mi niedobrze:(( a jeszcze maly zgniata mi zołądek..milego dnia:) przynajmniej pogoda ładna:)

noo to widze ze chyba na wszytkie nas przyszedl nieciekawy czas....:/

ano... jestem jak HIPOPOTAM... zadyszki dostaję nawet jak szybko mowie.. nie mowiac o wstawaniu..

Justi, ja chodze do dr Ostrowskiej-Ciskowskiej :) Na rękach bym ją nosiła :)

pychota-o wstawaniu tez lepiej nie mówie,bo to jest cos strasznego:/
Alis-a slyszalam o tej gince wlasnie tez..same dobre rzeczy:) Moja tez na szczescie pracuje w szpitalu w W-wie...Podobno to spory plus jesli rodzisz w tym samym w ktorym znają ginkę.

just30 - teraz panuje taki wredny wirus wymioty lub biegunka (co kto woli hehehe ) a przy tym boli brzuch , wszystko w nim jezdzi i bulgocze ............ wiem bo duzo znajomych ostatnio to przechodziło ......... polecam brac LAKCID Lub Enterol (to takie probiotyki jak podaje sie przy antybiotykoterapii ) zycze zdrówka
przy biegunkach mozna tez smectę brac
u mnie z tym bezproblemowo na szczęście :) Tylko inne dolegliwosci, jak zadyszka, obrzęki :D Ach, musimy to przeyżyc :)

Alis, bys nie ueiwerzyla jakie ja mam cudne stopki-chude normalnie!!!!!!!!!!
Nie wiem co sie stalo,
od 2 dni sa piekna,
jak dawniej!!!!!!!!

rybalon-ale ja nie mam ani wymiotów ani braku apetytu...ogolnie tylko jezdzi mi w jelitach no i biegam sie wyprozniac.reszta dolegliwosci zwykłe ciazowe:opuchlizna...bole krzyza i takie tam cudeńka.chyba wezme te smecte tylko na powstrzymanie biegunki bo mnie to dobija...Rozumiem,ze mogę bez obaw i konsultacji a ginką?

anti, a moze to dlateo, ze mniej chodzisz, a wiecej lezysz ?? zy to tak po prostu jak ręką odjął ?? Ach, jak ja juz bym chciala urodzić Amelkę. Im więej się przeciąga w brzuniu, tym bardziej ją chcę :) A juz niedlugo termin...zastanawiam sie jak przyspieszyc hihih. Cos o zapalkach czytalam ;)

Alis-zapraszam wiec do mnie..mam brudne okna i cos tam sie jeszcze znajdzie:D jakies przyspieszacze hehe

hehe :):) Oj, tak, okienka to i ja bym u siebie moze przetrzaskala gdyby tylko cieplej troszku bylo :) Zmykam do mamki na calodzienne plotezki, bo malz jedzie do szkoly, potem na kosza i tyle z niego dzis mam ;/ A co bede w taka ładną pogodę w domku siedzieć ;/

justi30 - ten wirus sie tak właśnie róznie objawia , mój 4-latek tez dziwnie przechodził go w tym roku w ciagu 5 dni 2 razy zwymiotował , 1 x miał biagunkowa kupe i przez 5 dni przlewało mu sie w brzuchu ( wieczorem nie chciał jeść kolacji poza tym apetyt miał w dzien ) poza tym bez objawów innych ..........chodził normalnie do przedszkola bo myslałam ze może cos zjadl i mu zaszkodziło kapnełam sie dopiero po tej biegunkowaj kupie ............ stawiam na wirus no chyba , ze poród blisko i tak sie organizm sam oczyszcza :-)))) ale widze, że masz jeszcze troche dni do konca ciązy :-)
no ja tez mam jednak nadzieje ze to jakis wirus sie przyplątał...bo kurcze ..moge rodzic wczesniej,nawet bym chciala ale nie o miesiac czy półtora..:/ Wlasnie mnie brzuch troche rozbolał...Co za dzień..:/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry