Widok

***LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 88***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
***LISTOPAD***

20) joanka ------------------ > 16 listopad
21) fiona2-------------------- > 21 listopad
22) Ajeczka1----------------- > 27 listopad,dziewczynka:)Dagmara

***GRUDZIEŃ***

23) Pauleta------------------- > 1 grudnia, chłopiec
24) agata84------------------ > 24 grudzień

****ROZPAKOWANE MAMUSIE****

1) Ania 1979 -Jaś 3560 waga, 54 cm :))) ur. 4 listopada
2) mona1346 - Zuzanna :), 2910g i 54 cm, ur. 6 listopada
3) Majaki - Kostek :), 3210 g i 54 cm, ur. 9 listopada
4) Alis - Amelka :), 3020 g i 55 cm, ur. 10 listopada
5) Risika - Paulina :), 3420 g i 55 cm, ur. 13 listopada
6) JustynaArt - Łukaszek :), , 3515 g i 57 cm, ur. 13 listopada
7) Daliaa - Dalia :), 2900 g i 54 cm, ur. 14 listopada
8) Bociany - Natalka :), 3850 g i 57 cm, ur. 17 listopada
9) Kasiek01 - Mateuszek :), 3250 g i 55 cm, ur. 23 listopada
10) Kasia26 - Michał :), 3775 g, 54 cm, ur. 24 listopada
11)Haniag83-Wojtuś:),3720 i 56 cm,ur.27 listopada
12) _m_g - Karolek :), 4250 g i 56 cm, ur. 28 listopada
13) pychota - Michałek :), 3800, 56cm, ur. 30 listopada
14) Finka - Jaś :), 3140 g i 55 cm, ur. 1 grudnia
15) góralka - Karolek :), 3840 g i 58 cm, ur. 8 grudnia
16) evilek-Kubuś :) 3950g i 59 cm, ur. 12 grudnia
17) megus-Kacperek:), 3120 g i 54 cm, ur. 12 grudnia
18) joann - Oliwka:), 3210 g i 55 cm, ur. 16 grudnia
19) amelka111 - Joasia :), 2830 g i 51 cm, ur. 23 grudnia
20) Justi30 - Sarka :)), 3220 g i 54 cm, ur. 25 grudnia
21)Gosiaczek79 -Madzia:)),3700 i 55cm,ur.31 grudnia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Justi, pisalam ze ja z profilu męża, bo ja nie mam NK..W moim zawodzie nie bardzo moge sie "upubliczniać":)....Takze nie wyganiaj mnie:)***hihih
Justi ja Ciebie też zaprosiłam:)
juz Was mam:)
Evilek-Ewelina zgadza sie?
Swoja drogą to sie nam ladnie wątek potoczył,no no..:)
evilku-napisalam w watku ktory zalozylas jak sobie poradzilam z lulaniem Sarki na rekach.
tak, to ja:)
ja też tak próbowałam ale on histerii dostaje, nie płacze a wyje aż trai oddech i boję się ze coś mu się stanie, wiec w ostateczności poodaje sie:(
hej kobitki, my dziś dzień pod znakiem odwiedzin, do południa dziadkowie a na wieczór brat z zonka i kuzynka z mężem - Asia ma swoje pierwsze odwiedziny. Jak byli dziadkowie spala jak aniołek.
Aha pochwalę się dzis w nocy odpadł nam kikutek - hurraaa, teraz będę mogła ją na brzuszku układać bo do tej pory jakos się bałam.
hmm..Sarka tez sie darla pzrerazliwie...
A z tym oddechem to jak bylam w szpitalu to kolezanka z ktora bylam na sali miala coreczke ktora robila jej to samo podczas placzu ale nic zlego sie nie dzialo.ta mala robila to specjalnie...tak zesmy wywnioskowaly...Ale wierze Ci ze to strach straszny dla matki...A moze porozmawiaj o tym z polozną lub pediatrą...Ja bym sie poradzila.
justi Sara wygląda bosko na fotkach, z mojej Asi tez niezły zarłok się robi, wczoraj wieczorem pokazała co potrafi, opróżniła obie piersi i jeszcze było mało - musiałam podać sztuczne - ło matko nadziwic się nie mogłam ile ona może zjeść
brawi dla Joasi a pepuszek:)
Ja kladlam na brzuszku nawet jak jeszcze byl.
jak paula ma atak takie histerii to ją 'zatykam'smokiem glaszcze i w koncu zasypia :-) jak bylam ostnio w przychodni to czekala tam do lekarza kobieta z miesiecznym dzidziusiem co płakal normalnie non stop 2,5 h nawet ja cyca mu dala;/ powiedziala ze przyszla wlasnie po to do lekarza bo to jej dziecko non stop wylo!! ee tylko nie wiem co jej w koncu lekarka poradzila... ja bym na bank zwariowala://
no mój tak właśnie robi, cyca wtykam i nic a o smoku mogę wtedy zapomineć:(rece opadaja
Evilek zaprosiłam Ciebie na NK:)
Mąż śpi bo go głowa boli ehh faceci;)Natuśka też poszłą w kime ,godzine pogugała zjadła i zaczęła marudzić,wtedy tylko pomaga łóżeczko ,karuzela i jest cisza.Mam chociaż chwile dla siebie teraz,zaległąm u małej w pokoju.
Co do płaczu u maluszka wiercenia si ę itp. u nas pomogła zmiana mleka,widocznie ją brzuszka bolał od tych zaparć,teraz dużo spokojniejsza jest pomimo,że i tak płacze niewiele
evilek, i ja zaprosilam :) wlasnie nie misalam co robic i obcielam wlosy mojemu pieskowi yorkowi. wyglada jak szczeniak hihi
Miłych pogaduszek kobietki:) Ja lece na naszą party Karnavallllos:) hehe...Nawet mam balonsy i serpentynki, jak przystalo na prawdziwa dżampę karnawałową:)..
Jaio zasnąl, jak na zamowienie, wiec dopiero po polnocy karmienie- akurat:)..

Jutro sie odezwe:) Miłego wieczorka,
Alis, moja Sis ma Yorke- kiedys strzele fote i padniesz ze smiechu jak ona ja obcina!!!!!!ło loniu, jak grzechotnik wygląda a nie pies;)..
Ok, zmykam, papa
Aniu udanej zabawy:D
jaaa wieki nigdzie nie byłam i pewnie wieki miną zanim gdzies sie wybiore:((( heh a tak co tydzien lazilismy na imprezy to ucha a teraz imprezowanie przed kompem z dzieckiem przy cycu zostaje :p

Paula miala atak histerii. przewrocila sie z brzuszka na plecy :o ee juz tzreba miec oczy naokolo glowy;/ a teraz zasneła na przewijaku:d tylko ją przykrylam bo szkoda by sie obudzila :p

image
Ania miłego imprezowania:)
Ale Paula słodziak na tym zdjęciu:)))Natalki ulubione miejsce to przewijak,gada na nim jak najęta i uśmiechy strzela.moja gwiazda marudziłą,więc szybko kąpanko,mleko i śpi.Teraz mamcia się w wannie pomoczy i odpocznie,miłego wieczorku
a ja po kolejnym fisiowaniu gwiazdy...codziennie w tych samych godzinach.teraz oczywiscie nadal nie spi..od 18:30 ...
Ja niewiem jak ja bym wytrzymala z dzieckiem wyjacym non stop pol dnia...Teraz czasem juz mam dosc...
no ja też;/ jak ona dłużej wyje i już mam ochote klnąć i krzyczeć to wychodze ochlonąć do łazienki:) pomaga:D
ja dzis siedzialam obok lozeczka i probowalam ogladac tv ale to sie nie da...Najchetniej bym wtedy po prostu wyszla z domu...:]
Rety...moze powinnysmy zalozyc klub dzieci-terrorsytów ;D
Wlasnie zaczela sie drzec...nie ide do niej..nie ma mowy...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry