Widok

***LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 88***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
***LISTOPAD***

20) joanka ------------------ > 16 listopad
21) fiona2-------------------- > 21 listopad
22) Ajeczka1----------------- > 27 listopad,dziewczynka:)Dagmara

***GRUDZIEŃ***

23) Pauleta------------------- > 1 grudnia, chłopiec
24) agata84------------------ > 24 grudzień

****ROZPAKOWANE MAMUSIE****

1) Ania 1979 -Jaś 3560 waga, 54 cm :))) ur. 4 listopada
2) mona1346 - Zuzanna :), 2910g i 54 cm, ur. 6 listopada
3) Majaki - Kostek :), 3210 g i 54 cm, ur. 9 listopada
4) Alis - Amelka :), 3020 g i 55 cm, ur. 10 listopada
5) Risika - Paulina :), 3420 g i 55 cm, ur. 13 listopada
6) JustynaArt - Łukaszek :), , 3515 g i 57 cm, ur. 13 listopada
7) Daliaa - Dalia :), 2900 g i 54 cm, ur. 14 listopada
8) Bociany - Natalka :), 3850 g i 57 cm, ur. 17 listopada
9) Kasiek01 - Mateuszek :), 3250 g i 55 cm, ur. 23 listopada
10) Kasia26 - Michał :), 3775 g, 54 cm, ur. 24 listopada
11)Haniag83-Wojtuś:),3720 i 56 cm,ur.27 listopada
12) _m_g - Karolek :), 4250 g i 56 cm, ur. 28 listopada
13) pychota - Michałek :), 3800, 56cm, ur. 30 listopada
14) Finka - Jaś :), 3140 g i 55 cm, ur. 1 grudnia
15) góralka - Karolek :), 3840 g i 58 cm, ur. 8 grudnia
16) evilek-Kubuś :) 3950g i 59 cm, ur. 12 grudnia
17) megus-Kacperek:), 3120 g i 54 cm, ur. 12 grudnia
18) joann - Oliwka:), 3210 g i 55 cm, ur. 16 grudnia
19) amelka111 - Joasia :), 2830 g i 51 cm, ur. 23 grudnia
20) Justi30 - Sarka :)), 3220 g i 54 cm, ur. 25 grudnia
21)Gosiaczek79 -Madzia:)),3700 i 55cm,ur.31 grudnia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ok dzieki.czasem mam wrazenie ze to forum jest tylko po to zeby sobie slodzic wzajemnie i wtedy jest wszystko pieknie i cudownie.
no nic...wiecej nie zakladam zadnych watków humorystycznych:P
wydaje mi sie ze ewentualnie mozesz 1 post zglosic do moderacji... ale tez nie wiem czy caly watek to usunie...
dziewczyny-czy mozna w jakis sposob usunac dany watek z forum?
łomatko probuje uspac gwiazde od 2 godz.porazka:((((
Lol Sarka już się usmiecha? :o Super wyglada!!!
Alis fajnie że juz coraz blizej u Was do konca wykanczania domu!! powolutku ale macie swoj domek!! ja ciagle czekam az ceny spadna sledze co tydzien wszystkie portale nieruchomosci:D ja bymz domem zwariowala ja miaalm problem zeby kolor do 1 pokoju wybrac :p

a paula spi juz 2 godziny... nawet jak ja rozebralam po spacerze sie nie obudzila :o
my juz po spacerku.bylo ok tylko kurde dluzej niz na 1,5 godz wyjsc nie moge bo oba juz sie glodna robi po 2 godz:]
wkurzylam sie.bo bylam w Lidlu,w biedronce i w Polo i nigdzie kurde nie ma pieluch 2-5 kg.zapomnieli ze istnieja noworodki czy co....

A to Gwiazda gotowa na 1 spacer:D

image
a my dzis tez po spacerku, z rana u brata bylismy, potem obiadek , a teraz czekamy na gosci. Rodzinka męża sie zjezdza z Pruszcza, ojoj :) A w tygodniu jedziemy kupic farby,zeby w koncu te wszystkie pokoje pomalowac. Ale mialam zagwostke z kolorami ;/ Ale katalo Duluxa zdzialal cuda :) Zgapilam kolory z aranzacji i tyle :) W koncu na cos trzeba wydac bony swiateczne z pracy, ktorych sie niespodziewalam :)
i jak tam dziewczyny po spacerach??
mi sie udało też wyjść z moją w końcu musiałyśmy wspomoc orkiestre:D
justi mój też śpi, czekam aż sięjaśnie pan obudzi i na spacerek go zabiore
risika-Sarka jest dokladnie taka sama hehe.wyje albo z powodu kupy bo jej krolewski;]tylek nie znosi lezec w kupie.albo wlasnie jej sie nudzi.natomiast jak ja brzuszek boli to jest to zupelnie inny rodzaj wycia:P
hej:-) hehe tylko ja taki spioch jestem wstałam o 12.30 hehe i tylko dlatego ze Paula kupe zrobila i trzeba bylo przebrac:D taka ladna pogoda tez bym wybyla ale ejstem dzis sama i nie mam jak sie z domu ruszyć;/
u mnie generalnie paula wyje jak jej sie zaczyna nudzic w lozeczku albo jak boli ja brzuszek i kupki zrobic nie moze;/ teraz sobie lula na szczescie ja troche posprzatalam. pora isc zjesc sniadanie:D
no nie mogę...Jak ja sobie spacer zaplanowalam to ksiezniczka spi juz 3 godz! szoooookkkkkk! czekam az sie lada chwila obudzi i idziemy bryczke wyprobowac:)
Evilku-ach te nasze maluchy-wyjce... :D
my też idziemy na spacer, tylko maj maly sie obudzi:)maz go buja w wózeczku.
Justi mój Kuba też należy do rodziny wyjców, taki charakter może wyrosną z tego
my dzis idziemy na pierwszy spacer.wkoncu:D
nooo wlasnie.chyba po prostu mam temperamentne dziecko:]
Oby to sie troche unormowalo w przyszlosci :P
Czyli ma taki temperament- musisz sie do tego juz tylko przyzwyczaic i to zaakceptowac:)..
Albo tak zostanie , albo wyrosnie!...Kazde dziecko jest inne, mi łatwo mowic, bo mam spokojne ziecko- ale tez roznie bywa, moze sie "przerodzic" w czorta małego...
No, ale pozostaje tylko pogadac- na balkon go nie wystawie w ataku złości:)
no mysle ze ja juz sie nauczylam odrozniac placz z powodu bólu a placz tak po prostu.jesli np jest nakarmiona.przewinieta,brzuszek miekki,kupa zrobiona,gazy oddaje to...zostaje tylko zwykly foch...Zresztą pamietam jak sie darła nie mogąc oddac gazów wiec mam porównanie.
Sarka ma cos takiego ze wyje a za 10 sek sie smieje do ciebie...Cwaniara z niej i tyle.:D
Staram sie jak tylko moge dawac sie jej czasem wyplakac a nie odrazu wyciagac z lozeczka...tyle ze ona ma tyle sił i jest tak uparta,ze potrafilaby sie tak drzec pewnie i z 2 godz az by padła.
Hmmm...tak, jak wczesniej pisalam- zalezy jaki to "rodzaj" płaczu...Trzeba jakos odróznic..
Jesli jestes przekonana, ze cierpi, no to jasne, ze sie nią zająć, ale jak piszecie, ze tylko na ręcę wemiesz i dzieciaki są spokojne, to coś nie makan:;/..Widocznie nic im nie jest!
ok Ania-ale ilez mozna dawac sie wyplakac dziecku?pol godz darcia sie lezac w lozeczkuwydaje mi sie juz max sporym czasem....(?)
JUsti, Risika, ja nie moge narzekac- u nas odpoczatku nie było cyrków ze spaniem, juz bym o tym pisala wczesniej- zadna tajemnica:)--szczerze- nic nie było!//Dziecko wyczuwa nasze nawet najmniejsze "wyłamanie" się, a ja od poczatku raczej zdecydowana w zachowaniu-płakał- ma prawo- nic nie boli- o swojego wyrka,,,!..nic im sie nie stanie, dzieciaki szybciej niz nam sie wydaje potrafia wyczuc klimat i wykorzystac do noszenia!..

Ja bynajmniej mam bardzo duzo silnej woli ( gorzej z mężem- serce mu pekało) no mi tez, ale nie było zmiłuj się!
Chyba, ze rzeczywiscie macie takie rozdarciuchy- to juz nie wiem!

U nas w kazdym bądź razie cudów nadprzyrodzonych nie było nigdy...!
P.S> Ataki kolek konczyly sie rowniez lądowanie w swoim wyrku!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry