Widok

***LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 88***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
***LISTOPAD***

20) joanka ------------------ > 16 listopad
21) fiona2-------------------- > 21 listopad
22) Ajeczka1----------------- > 27 listopad,dziewczynka:)Dagmara

***GRUDZIEŃ***

23) Pauleta------------------- > 1 grudnia, chłopiec
24) agata84------------------ > 24 grudzień

****ROZPAKOWANE MAMUSIE****

1) Ania 1979 -Jaś 3560 waga, 54 cm :))) ur. 4 listopada
2) mona1346 - Zuzanna :), 2910g i 54 cm, ur. 6 listopada
3) Majaki - Kostek :), 3210 g i 54 cm, ur. 9 listopada
4) Alis - Amelka :), 3020 g i 55 cm, ur. 10 listopada
5) Risika - Paulina :), 3420 g i 55 cm, ur. 13 listopada
6) JustynaArt - Łukaszek :), , 3515 g i 57 cm, ur. 13 listopada
7) Daliaa - Dalia :), 2900 g i 54 cm, ur. 14 listopada
8) Bociany - Natalka :), 3850 g i 57 cm, ur. 17 listopada
9) Kasiek01 - Mateuszek :), 3250 g i 55 cm, ur. 23 listopada
10) Kasia26 - Michał :), 3775 g, 54 cm, ur. 24 listopada
11)Haniag83-Wojtuś:),3720 i 56 cm,ur.27 listopada
12) _m_g - Karolek :), 4250 g i 56 cm, ur. 28 listopada
13) pychota - Michałek :), 3800, 56cm, ur. 30 listopada
14) Finka - Jaś :), 3140 g i 55 cm, ur. 1 grudnia
15) góralka - Karolek :), 3840 g i 58 cm, ur. 8 grudnia
16) evilek-Kubuś :) 3950g i 59 cm, ur. 12 grudnia
17) megus-Kacperek:), 3120 g i 54 cm, ur. 12 grudnia
18) joann - Oliwka:), 3210 g i 55 cm, ur. 16 grudnia
19) amelka111 - Joasia :), 2830 g i 51 cm, ur. 23 grudnia
20) Justi30 - Sarka :)), 3220 g i 54 cm, ur. 25 grudnia
21)Gosiaczek79 -Madzia:)),3700 i 55cm,ur.31 grudnia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Risika, na tej focie z nk z 17 lutego wygladasz boooskooooo
i z tego co widze po zjeciach, to mamy wspolnego znajomego... on w sumie zna bardziej mojego małża... Tomek P. :)
oo to przyszły mąż mojej koleżanki:D hehe wlasnie przegladalm zdjęcia i mowie do Pawła jeju że chce być znowu taka chudaaa:/ Alis a Ty super wyglądasz hehe a to zdjęcie z Amelka i Twoim Yorkiem śliczne:D kurde mi zaczyna cera świrować:/
no ja jak zmyje tapete, to wygladam jakbym trądzik młodzieńczy przechodzila !!! musze sie z tym do lekarza udac, bo tak nie moze byc. Budzac sie rano jak ide do kibla, to zawsze krzyk jak w lustro patrze bleee
no ja mam tako samo;/ a gdzie zTym idziesz?/ do dermatologa?? u mnie to tabletki anty na to rewelacyjnie dzialaly ;)
ale miałam dzis zabiegany dzień. Musiałam nutra dla malucha zorganizowac, zrobić zakupy, glukoze kupic. Mały dizś gtrzeczny jak nigdy, nutra działa, nie katuje go już cycem, cóż siła wyższa. W pon wyniki badań kału będą, mam nadzieję że nie będe musiała szybko powtarzać bo finansowo nie wyrobie, za badania zapłaciłam 150zł:(no ale jak trzeba, no i muszę się do marka z ztymi wynikami pokazać i nast 80 zł nie moje
no ja wlasnie chyba zaczne od ina, w pon lub wtorek mam wizyte kontrolna i zobaczymy co powie ;/ Tabletek bym nie chciala brac, ale kto wie...moze sie skusze...boje sie tylko, ze przytyje po nich, a wole isc w drugim kierunku ;/ Jak gin nie pomoze, to dermatolog, bo ja naprawde strasze....ciekawe od czego to ;/
justi, mamy nowy wątuś !!
Sarcia to niezle numery wywija :)
Witamy:)
Nogi mi odpadaja- ćwienia dzisiaj były extra:):):-jestem jaknowonarodzona zlekkimi bólami nóg...a dokładnie mięsni ud!Wycisk był na maxa..

Kurcze,, niektore mamcie, to jak mowią wiele nie zruciły po ciązy, jedna mamka przytyła 25!!!!!!!!!!kg, i zostało jej z 10kg-szok, pochlastac sie idzie, dziewczyna załamana;///

No, coż, nikt w ciązy nie chudnie, wiec modelką narazie nie będzie..!Wazne, ze ma córcie fajną i zdrowiutką;)

Jasiek dzisiaj marudny na ćwiczeniach, spać mu się chcialo chłopakowi a pani kazał kolanka zginać i się wkurzał:) Ale potem się rozkrecił!

Lece się kapac bo padam:) A no i kupilam Jaskowi fajne body i dresik nowy:0
Bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mam dosc!Sara mi wyje od 2 godz.brzuszek miekki,gazy oddane,kupa zrobiona.jestem zalamana:((((((((((((((((((((((((((((((((((
Witam w klubie;/ Paula od 2,5 h:/ ona sie po prostu drze wniebogłosy!!! a mi leb peka;/ i sie juz na nai denerwuje a to tylko szkodzi://
risika-a Twoim zdaniem to jest normalne?tzn ze po prostu mamy takie dzieci ?:]]]] Bo mi sie zawsze wydawalo ze takie wycie to jest objaw jakiegos bólu ...a wychodzi na to ze to są po prostu takie "typy"...ktore maja zwyczajne fochy bez powodu...
Kurde,bez sensu tak wyc i sie drzeć bez przyczyny...Najgorsze,ze czasem nawet lulanie na rekach nic nie daje...Przeciez ja sie wykoncze:/
u mnie to byl napad zlości bo jak chciala to jej nie nosiłam;/ ale dalam jej cyca i padla:d
Hello:) z rańca:) Wiekszosc mamc pewnie w wyrkach jeszcze:)

A ja w udach to mam szpileczki chyba po tym aerobiku.

Kurcze, dziewczyny, to rzeczywiscie macie małe wrzaskuny, przejdzie im kiedys!!

Jasiek w dzien płacze tylko o jedzenie, wiem, nie pocieszyłam Was tym komentarzem, ale tak jest naprawdę,oby się facet nie pospuł!

Lece pod showerka i tłumaczenia walę dalej, odbym sie wyrobiła do poludnia bo potem KARAWALOS PARTOS:)
witam z rańca poki hrabianka spi:]
No ale w nocy o dziwo dala mi sie wyspac.budzila sie co 4 godz.szkoda ze w dzien nie jest tak pieknie.
ale na dworze chlapa....:/
dzien dobry:) nasz maluch w dzien sie wyspal to wieczorem nie chcial zasnac.... tylko sie denerwowal i rozgladal... no nicv- dziecko zmeczone dziecko kochane:) dzis trzeba sie mocniej w ciagu dnia pobawic:)

A nasze krosteczki juz nie takie straszne....uf...

milego dnia:)

kladziecie dzieci na plasko w lozeczku czy na lekkim skosie? tzn. ja poda materac wepchalm dwa reczniki zeby glowe mial troche wyzej ale i tak mu sie czasem ulewa...;/
moja lezy na takiej bardzo plaskiej poduszce.jak klade ja na boczku to z drugiej strony podkladam recznik zeby sie nie skulała.tylko ze ona prawie wogole nie ulewa.moze ze 3 razy jej sie zdarzylo.a tak wogole to ona kocha spac na brzuszku.potrafi tak 4 godz spac.po mamie:)
Ja na boku, nie ma mowy o spaniu na wznak- chyba bym ze strachu padła..;/
A no i oczywiscie na prawym boku.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry