Widok

***LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 96***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
***LISTOPAD***

20) joanka ------------------ > 16 listopad
21) fiona2-------------------- > 21 listopad
22) Ajeczka1----------------- > 27 listopad,dziewczynka:)Dagmara

***GRUDZIEŃ***

23) Pauleta------------------- > 1 grudnia, chłopiec
24) agata84------------------ > 24 grudzień

****ROZPAKOWANE MAMUSIE****

1) Ania 1979 -Jaś 3560 waga, 54 cm :))) ur. 4 listopada
2) mona1346 - Zuzanna :), 2910g i 54 cm, ur. 6 listopada
3) Majaki - Kostek :), 3210 g i 54 cm, ur. 9 listopada
4) Alis - Amelka :), 3020 g i 55 cm, ur. 10 listopada
5) Risika - Paulina :), 3420 g i 55 cm, ur. 13 listopada
6) JustynaArt - Łukaszek :), , 3515 g i 57 cm, ur. 13 listopada
7) Daliaa - Dalia :), 2900 g i 54 cm, ur. 14 listopada
8) Bociany - Natalka :), 3850 g i 57 cm, ur. 17 listopada
9) Kasiek01 - Mateuszek :), 3250 g i 55 cm, ur. 23 listopada
10) Kasia26 - Michał :), 3775 g, 54 cm, ur. 24 listopada
11)Haniag83-Wojtuś:),3720 i 56 cm,ur.27 listopada
12) _m_g - Karolek :), 4250 g i 56 cm, ur. 28 listopada
13) pychota - Michałek :), 3800, 56cm, ur. 30 listopada
14) Finka - Jaś :), 3140 g i 55 cm, ur. 1 grudnia
15) góralka - Karolek :), 3840 g i 58 cm, ur. 8 grudnia
16) evilek-Kubuś :) 3950g i 59 cm, ur. 12 grudnia
17) megus-Kacperek:), 3120 g i 54 cm, ur. 12 grudnia
18) joann - Oliwka:), 3210 g i 55 cm, ur. 16 grudnia
19) amelka111 - Joasia :), 2830 g i 51 cm, ur. 23 grudnia
20) Justi30 - Sarka :)), 3220 g i 54 cm, ur. 25 grudnia
21)Gosiaczek79 -Madzia:)),3700 i 55cm,ur.31 grudnia

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no moje dziecko jak zwykle mnie nie zawiodło:(( juz płacze
Wszystkiego najlepszego dla Sarki z okazji miesiąca:))))
U nas dziś okropny dzień, Asia kompletnie wypadła ze swojego rytmu spania i jedzenia i prawie cały dzień nie spała. Najpierw się rozpłakała na spacerze, potem dwa razy po pół godziny spała. Strasznie marudna dziś była, jak dziadkowie przyjechali to dała koncert że ho ho. Jak ją położyłam na brzuszku zauważyłam że z tyłu głowy zrobiła jej się na skórze wielka czerwona plama. Nie mam pojęcia co to i skąd się wzięło, myślę że to ją może drażni, może swędzi. Niuńka została spacyfikowana dopiero podczas kąpieli, woda podziałała zbawiennie, główkę posmarowalam oliwką i po krótkim jedzeniu nareszcie zasnęła. Mam nadzieję, że już nie będzie tak grymasić. Martwi mnie ten czerwony placek, muszę to obserwować i jakby co przedzwonić do pediatry.
dziekujemy bardzo:))
No wiesz....za dużo byś chciala...Wystarczy,ze charakterek ma mamusi hehe;)
Sarcia...jak narazie wedle opinni innych podobna raczej do mnie...
I mogloby tak zostać:]
ooo wszystkiego naj i moc buziaczków dla Sarki z okazji jej 1 miesiąca:-)))

no żesz wogole nie jest do mnie podobna... hehe tylko z nerwow ;)
Risika-ale córcia to chyba raczej wykapany tatuś niz mamusia:)))))
eee.. Risika, teraz lustrzankę można nawet za 1000 zł kupić, tutaj ważniejsze są dobre obiektywy i są dużo droższe, kompaktem tez można zdobić bardzo dobre zdjęcie.
wogole zauwazyłam że Paula jak tylko widzi aparat to od razu znika jej usmiech z twarzy...dziwne bardzo...
My tez juz ładnie głowke trzymamy
image

ale widać różnice w zdjęciach;/ ja sie wykosztowałam na kompaktowa cyfrowke no ale nigdy takiego efektu jak lustrzanka nie uzyskasz;/ moze sie kiedys dorobie:D:D
Ale super zdjęcie!! dziękujemy bardzo za usmiech:-)
hehe to byla taka dywagacja ja sama jej kupuje tyle zreczy ze juz nie mam gdzie trzymac;/ to juz jest prawie choroba juz ma kolekcje 14 par butow:o normalnie chyba zrobie foto :D:D teraz jestem na etapie kupowania zabawek ale juz oczopląsu od allegro dostaje i na nic sie zdecydowac nie moge ;]
a moj dzieciol spi...przespala pore karmienia a ja mam teraz wodospad mleka normalnie blee ;)
oj Risika, rzeczywiście przykro... taka śliczna Paula... Kostek - jako, ze rodzili się obok siebie i prawie w tym samym czasie (szkoda, ze nie wiedziałam, ze jesteś) chciałby coś malej Pauli przekazać, ale jako, ze nie zna adresu to na początek chociaz jego umiech:
image
o kurcze....Risika..-szczerze przyznam,ze troche mnie to zszokowalo....Jak mozna isc do dziecka cobaczyc je i nic nie przyniesc?A na chrzciny to tym bardziej.... Ja jestem nauczona,ze sie przynosi.

Kurcze....ale Twoja Paula wyczynia cuda:] Taki bezdech to cos okropnego...Sarka to tez robila i prawie zawalu tez dostalam.
Ale dzis juz widze naprawde duza poprawe jej zachowania.wyciszyla sie bardzo.a wszystko dzieki zmianie mleka:)
Ufff.....nareszcie:D
Oczywiscie nadal jest strasznie ruchliwa,ale taki jej urok:D
hej:-)
Alis udanej imprezy!! dla mnie jedynym minusem nie robienia chrzcin i takich tam podobnych to to ze prezentow Paula nie dostanie..;) wogole moja rodzina i znajomi to jacys tacy dziwni sa ja zawsze jak do kogos gdzies szlam do malego dziecka to z prezentem a Pula nic od nikogo nie dostala... nie zebym miala nie wiadomo jakie wymagania hehe no ale troche przykre.
wogole wczoraj ten moj dzidzol mnie prawie o zawal serca przyprawił... dostala ataku złości tak że nie mogla złapać powietrza zrobiła sie czerwona i przestała oddychać :o dopiero jak nia potrząsnelam to pzreszło i aiw 3 razy powtorzylo... ale wydaje mi sie ze to z nerwow...
Alis najlepszego dla Was w tym ważnym dniu
amelko-chyba suwaczek Ci nie dziala bo Joasia powinna dzis miec miesiac i dwa dni:)
Alis wszystkiego dobrego dla Amelki z okacji chrzcin.
Justi dobrze że juz się troszkę uspokoiłaś, mam nadzieję że z tymi włoskami to tak jak wszyscy piszą, po prostu wypadły jak się to zdarza i odrosną:)
U nas dziś dzien pod znakiem marudzenia i płaczu. Asia po raz pierwszy na spacerze płakała w wózku - do tej pory to jej się nie zdarzało. Teraz cyrkuje już godzinę i nie chce spać. Zawsze po spacerku padała jak zabita a dziś jakaś podrażniona jest - nie wiem co to za przyczyna.
Po poludniu wpadają dziadkowie, mam nadzieję ze do tej pory zasnie i nie będzie płakać
hehe,u nas chrzciny za dwa tyg i tez
mam nadzieje,ze Sara nie walnie kupala w tym czasie bo bedzie ryk....no i smród:P
Apropo-dzis rano kupa troche zielona...Hmm....przyczyny nie znajduję...ale podobno czasem moze byc bez powodu..(?)
Alis-udanej imprezki:)
A u nas dzis Chrzciny, dziki szał od rana, wyrobic sie nie moge. Mala strzelila takiego kupala, ze myslalam, ze sie w nim utopi :) Dobrze,ze teraz, a nie o 15 w Kościele ;/ hyhy . milej niedzielki !!!
oki juz jestem spokojniejsza.dzieki:)

evilku- kurcze...na sarke rozek i ciepelko dziala jak jakis cud doslownie.szkoda ze na Twojego szkraba nie:(cholipcia..myslalam,ze sprzedalam Ci dobry patent:P
Justi mój Kostek miał ładne włoski po urodzeniu i nawet cieszyłam się, ze się mu nie wycierają, ze nie będzie łysy. Któregoś dnia ubrałam mu czapkę, poszłam na spacer i jak wróciłam do domu i rozebrałam to też doznałam lekkiego szoku, bo właśnie nad czołem wytarły mu się włoski a w innych miejscach nie, mimo, ze każdego dnia myje mu główkę i smaruję oliwka to nie wychodziły włoski pojedynczo tylko właśnie nagle zrobił mu sie placek lysy nad czołem, teraz już mu odrosły
justi mój to wrzeszczy jak go opatulam:(
jeny z tym łysieniem to nieciekawe. Mo własnie usypia kołysany w wózku
Majaki-mysle ze zareagowalabys dokladnie tak samo widząc ze w ciagu kilku godzin nagle u Twojego dziecka zabrakło na główce wielkiej kępy włosów i to z przodu.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry