Widok

***LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 96***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
***LISTOPAD***

20) joanka ------------------ > 16 listopad
21) fiona2-------------------- > 21 listopad
22) Ajeczka1----------------- > 27 listopad,dziewczynka:)Dagmara

***GRUDZIEŃ***

23) Pauleta------------------- > 1 grudnia, chłopiec
24) agata84------------------ > 24 grudzień

****ROZPAKOWANE MAMUSIE****

1) Ania 1979 -Jaś 3560 waga, 54 cm :))) ur. 4 listopada
2) mona1346 - Zuzanna :), 2910g i 54 cm, ur. 6 listopada
3) Majaki - Kostek :), 3210 g i 54 cm, ur. 9 listopada
4) Alis - Amelka :), 3020 g i 55 cm, ur. 10 listopada
5) Risika - Paulina :), 3420 g i 55 cm, ur. 13 listopada
6) JustynaArt - Łukaszek :), , 3515 g i 57 cm, ur. 13 listopada
7) Daliaa - Dalia :), 2900 g i 54 cm, ur. 14 listopada
8) Bociany - Natalka :), 3850 g i 57 cm, ur. 17 listopada
9) Kasiek01 - Mateuszek :), 3250 g i 55 cm, ur. 23 listopada
10) Kasia26 - Michał :), 3775 g, 54 cm, ur. 24 listopada
11)Haniag83-Wojtuś:),3720 i 56 cm,ur.27 listopada
12) _m_g - Karolek :), 4250 g i 56 cm, ur. 28 listopada
13) pychota - Michałek :), 3800, 56cm, ur. 30 listopada
14) Finka - Jaś :), 3140 g i 55 cm, ur. 1 grudnia
15) góralka - Karolek :), 3840 g i 58 cm, ur. 8 grudnia
16) evilek-Kubuś :) 3950g i 59 cm, ur. 12 grudnia
17) megus-Kacperek:), 3120 g i 54 cm, ur. 12 grudnia
18) joann - Oliwka:), 3210 g i 55 cm, ur. 16 grudnia
19) amelka111 - Joasia :), 2830 g i 51 cm, ur. 23 grudnia
20) Justi30 - Sarka :)), 3220 g i 54 cm, ur. 25 grudnia
21)Gosiaczek79 -Madzia:)),3700 i 55cm,ur.31 grudnia

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja mam taką zupełnie prostą
http://www.okazje.info.pl/okazje/inne/mata-edukacyjna-baby-one-z-misiem.html
tylko inne kolory ma moja (czerwony, niebieski, zielony, żołty) długo dzieciak w tym nie poleży, a potem jak już będzie raczkować a potem chodzić to nie wiadomo czy będzie chciał z tego korzystać, a prawda jest taka, ze dla takich maluchów każda nawet najprostsza zabawka jest źródłem wielu emocji, w miejscu tych małych wiszących zabawek można samemu zawiesić różne rzeczy, misie, grzechotki i takie tam...
a jakie maty macie? Wlasnie czegos szukam i juz oczopląsu dostaję....
image

z tatusiem:)
Hejka, dziewczyny obejrzałam sobie teraz zdjęcia Waszych dzieciaczków z tego wątku - same ślicznotki i przystojniaki.
Może jak znajdę chwilkę to wkleję i mojego szkraba. Musze w sobotę oddać część pracy mgr także ciągle ślęczę nad książkami :-(
Evilku powiem ci szczerze że mój maluszek nie przepada za matą, lubi tylko jedną wiszącą tam rybę w kropki, nie wiem czemu ale potrafi się w nią wpatrywać jak zaczarowany :-p
a mi chyba okres sie zacząl, kurcze a myślałam że będę miała trochę spokoju!
Spacerek zaliczony, ojoj jak zimno, zmarzłam okropnie a moje dziecię pospało sobie konkretnie.
Dzis chyba zaliczę popołudniową drzemkę razem z niuńką o oczy mi się kleją, pogoda jakaś taka senna.
Evilek mąż przyniósł druk musieliśmy wypełnić i chyba akt urodzenia pokazać czy skerować trzeba zapytam się po południu:)
Natala na macie cczasem leży powoli do niej ,,dojrzewa'':)Właśnie zasnęła niunia,inhalacje i reszta rzeczy pomaga.
Czy Wasz maluch już się bawią na macie edukacyjnej?
Trzymamy kciuki za szcepioka Jaśkowe.
Bociany Ty już dosta łas becikowe stąd moje pytanie. czy wypełniałąś jakiś specjalny druk czy mogę po prostu podanie o przyznanie becikowego napisać, mąż dziś odebrał pesel Kubancia i chcialam to becikowe załatwiać
Ania co do szczepienia - Jaś na pewno będzie dzielny :-)
Takie pojemniki jak Ania pisze ma Tommee Tippee, pasują do butelki i można przechowywać w nich do 8 miarek mleka - pomocne tez w podróży :-)

http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5681512
jedziemy na szcepienie-ciekawe kto bedzie glosniej wył, synus czy mamcia;)
witam mamusie, u nas 3 nocne wstania - jak zwkle - i znów jestem mega niewyspana, rano troche "pozwiedzałam" z Asią mieszkanie a teraz kimnęla chwile przed spacerkiem.
Sprobowałam dziś włożyć ją do bujaczka ale poki co to chyba za wcześnie, po pierwsze ten bujaczek jest za duży, wyłożyłam go kocykami ale i tak było małej niewygodnie no i nie mogłam jej zapiąć przez te koce, posiedziała tak pod moim okiem kilka minut z oczami jak pięć złoty i w płacz - cóż póki co pozostaje nam pokazywanie mieszkania na rączkach - to się jej bardzo podoba
HellO:)
dzisiaj szczepienie:(...wiec juz mam stracha...-chyba jakis dzień "bania się':(...
Narazie jasio śpi, ale jak sie obudzi, ruszamy!
Nocka super, jedno budzenie o 24, dobrze sen złapałam a tu trzeba bylo wstac...eh..
Teraz troche szybciej mi idzie przygotowanie mleka- kupilam kiedys taki pojemnik na mleko, przygotowuje wszytsko wieczorem i w nocy tylko woda i wsypuje cala zawartosc do butli, dwa wstrzasy i jedzenie gotowe..
A tak to po omacku sypalam melko, polowa na podlodze, eh..teraz jakos lepiej...
Moze ktos skorzysta z pomyslu, praktyczny i szybki:)
hej mamcie.U nas nocka ok poza tym,że Natula załapałą ode mnie katar:((bidula.W nocy się denerwowała przez ten katar,w ruch poszła frida,maść majerankowa i woda morska,nawilżacz i spała.Rano mleczko wypiła,ściągnęłam fridą katar i śpi.Dobrze,że mamy dziś pediatre na 15:20 to ją osłucha.Bidulka moja mała,na szczęscie ma apetyt i się uśmiecha.Ja z nerwó od 4 nie mogę zasnąć mam nadzieje,że teraz się na chiwle kimne,Okuliste przełożyłam.
Pychota tak trzymać, dzielna mamusia. U nas też teraz już mąż sam kąpie ale jak trzeba to i ja porządzę z małaą w wanienice - jakoś nie mam strachu w tym temacie i pluskamy się do woli, uwielbiam na nią patrzeć jak jest taka zadowolona w wodzie - może z niej jakaś plywaczka wyrośnie, w końcu mama też uwielbia pływanie
hej po całym dniu.Była kumpela z rocznym synkiem,ale było fajnie.Całował Natusie głaskał,jak mama chciała ją na ręce wziąśc to zazdrosny.Natula dostała super kiecke,wystroimy się w czwartek i fote pstrykniemy,mamuśka o rok starsza będzie:/i goście się zjadą blee
Natula już odpadła po kąpieli i jedzonku.My kąpiemy ją razem,czasem ja czasem mąż.Jutro kontrolna wizyta u okulisty i pediatry.
Pychota gratulacje.Dobrej nocki i spokojnej wszytskim:)
Pychota gratulacje:-) odwazna jestes... ja jak jestem sama to po prostu Pauli nie myje... tylko miziam na przewijaku:/ ja nie dam rady jej sama umyć ://
a jutro sie umowilam z kumpela na spacer. hehe to bedzie moje pierwsze wyjscie tylko z Paulina:D ciekawe jak nam pojdzie...
Pychotko, gratule:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry