Widok

LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE CZ.23

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
I WKLEJAM ZARAZ LISTE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
lozeczka tez jeszcze nie mam ale juz wypatrzylam sobie na allegro, pojechalam do akpolu zeby zobaczyc na zywo i w przyszlym tyg bede je juz zamawiala, a roznica miedzy akpolem(lozeczko bez materaca) a allegro(lozeczko z materacem) 100zl, wiec sie oplaca a posciel oczywiscie tez z allegro:)
Ja łóżeczko najpierw oblukałam w Mama i ja, a potem kupiłam na allegro z pościelą chyba 11 częściowa za 450zł. Łóżeczko mam drewex radek II z szuflada, bardzo fajne. A na allegro taniej i odbiór w Gdańsku :) Więc zawsze taniej.
Łóżeczko dostałam od przyjaciółki używane ale w dobrym stanie muszę tylko dokupić materac i pościel :) Ze snami to u mnie zawsze tak było ze jak się rano budzę to nic nie pamiętam :)
ja łóżeczko i materac kupiłam w Akpolu, nie pamiętam dokładnie ile ale za komplet coś około 300 zł, ale to opcja bez szuflady,
pościel kupiłam na allegro, ale zaszalałam i kupiłam Amy, a na allegro było sporo taniej niż w sklepie,
dziś mam ostatnie zajęcia w SR i zepsuty samochód, stoi w warsztacie od poniedziałku nie ruszony, niby ma być dziś do 16.00 ale już miałam 3 terminy odbioru :/ jak nie naprawią przepadną mi te zajęcia bo nie mam już kiedy ich odrobić :(
głupawe sny tez miewam, tyle że u mnie nic dziwnego, przez całe życie śnią mi się fantastyczne historie :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
ja mam drewexu z szuflada za 100 zł ,uzywane ale wyglada jak nojka.....udało nam sie kupic od kuzynki a zawsze chcialam takie bo mamy mało miejsca a w ta szuflade troche jednak wejdzie
już nie pamietam bo to było przy pierwszym dziecku. Kupiłam drewexu z szufladą- jestem z niego bardzo zadowolona
a ile płaciłaś za łóżeczko?
ja wszystko w akpolu kupowałam
ja jestem teraz na etapie kupowania łóżeczka i wszystkich do niego akcesorii. dziewczyny gdzie kupowałyście łóżeczka dla swoich maleństw i pościel?
Ojeny mi też już się zmienił suwaczek na ostatni miesiąc :D.Jeszcze troszkę i będziemy z naszym maluszkiem :).Już się nie mogę doczekać.
Mi też się dzisiaj śniło o porodzie.Ale to był fajniutki sen...do czasu...urodziłam bez żadnych komplikacj i z małym bólem :),tylko mój synek miał długie włosy i był japończykiem :D.Nie wiem skąd mi się to wzięło :?
tak sie ostatnio rozpisalyscie ze ja nie nadarzam tego czytac a co dopiero cos naskrobac:)
ja kilka dni temu mialam jakis sen o maluszku ale juz w ogole go nie pamietam, a na pewno juz nie przebije tego o zalozeniu nowego watku:)
placzliwa i rozdrazniona bylam tylko na poczatku, teraz juz tylko strasznie marudze, ze to nie zrobione, ze tamto...poza tym ja jeszcze w proszku jestem, zupelnie nieprzygotowana i zaczynam sie tym stresowac, musze sie wziac za siebie:)
A mój coś do tyłu jest :( Te suwaczki na babyboom są na pewno słodkie, ale coś źle obliczają. Powinnam już dawno VIII miesiąc mieć.
warbuziaczek - no to gratuluacje, coraz blizej i maluszka tulic bedziesz :-)
a ja snów żadnych nie mam :-(
o rety!!!!!!!!! mój suwaczek przeskoczył na 9 miesiąc!!!!!!!!! już nie ma gdzie przeskakiwać!!!!!!!!!!!
dzięki Gosiu :-)
oj tak - sny mam strasznie dziwaczne - nawet podpytywałam o to lekarza, ale podobno to się zdarza często i wpływ mają na to hormony :-) no cóż - póki co się z tego śmieję :-)

wiecie co robię? kleję pierogi z kaputą i grzybami na święta :-):-):-)
mi jakiś czas temu śniło się, że karmię Jasia i jak się obudziłam, to nie mogłam o niczym innym myśleć, bo było to dla mnie najcudowniejsze przeżycie pod słońcem :) A któregoś dnia śniło mi się, że teściowa włożyła mojego Jaśka zamiast do wanienki, to do stalowego zlewu w pralni i tak sobie czekał na mnie zanurzony w wodzie, szok :)
Ale sen!! A mi także dziś się śnił poród, pierwszy raz w życiu :)
Oj, depresja dopada i mnie. Ale i nerwa mam. Wkurza mnie nawet skarpetka męża zostawiona w innym miejscu niż powinna leżeć. Oj oberwie mu się jak wróci z pracy ;) Tylko chodzę bez przerwy i sprzątam.
Położna na szkole rodzenia do mycia dziecka polecała mydełko rumiankowe.
dołączam do grona płaczków :)) Płaczę z byle powodu, już mnie samą zaczyna drażnić ten stan, ale mężuś na szczęście jest wyrozumiały.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry