Widok

LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE CZ.23

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
I WKLEJAM ZARAZ LISTE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
lozeczka tez jeszcze nie mam ale juz wypatrzylam sobie na allegro, pojechalam do akpolu zeby zobaczyc na zywo i w przyszlym tyg bede je juz zamawiala, a roznica miedzy akpolem(lozeczko bez materaca) a allegro(lozeczko z materacem) 100zl, wiec sie oplaca a posciel oczywiscie tez z allegro:)
Ja łóżeczko najpierw oblukałam w Mama i ja, a potem kupiłam na allegro z pościelą chyba 11 częściowa za 450zł. Łóżeczko mam drewex radek II z szuflada, bardzo fajne. A na allegro taniej i odbiór w Gdańsku :) Więc zawsze taniej.
Łóżeczko dostałam od przyjaciółki używane ale w dobrym stanie muszę tylko dokupić materac i pościel :) Ze snami to u mnie zawsze tak było ze jak się rano budzę to nic nie pamiętam :)
ja łóżeczko i materac kupiłam w Akpolu, nie pamiętam dokładnie ile ale za komplet coś około 300 zł, ale to opcja bez szuflady,
pościel kupiłam na allegro, ale zaszalałam i kupiłam Amy, a na allegro było sporo taniej niż w sklepie,
dziś mam ostatnie zajęcia w SR i zepsuty samochód, stoi w warsztacie od poniedziałku nie ruszony, niby ma być dziś do 16.00 ale już miałam 3 terminy odbioru :/ jak nie naprawią przepadną mi te zajęcia bo nie mam już kiedy ich odrobić :(
głupawe sny tez miewam, tyle że u mnie nic dziwnego, przez całe życie śnią mi się fantastyczne historie :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
ja mam drewexu z szuflada za 100 zł ,uzywane ale wyglada jak nojka.....udało nam sie kupic od kuzynki a zawsze chcialam takie bo mamy mało miejsca a w ta szuflade troche jednak wejdzie
już nie pamietam bo to było przy pierwszym dziecku. Kupiłam drewexu z szufladą- jestem z niego bardzo zadowolona
a ile płaciłaś za łóżeczko?
ja wszystko w akpolu kupowałam
ja jestem teraz na etapie kupowania łóżeczka i wszystkich do niego akcesorii. dziewczyny gdzie kupowałyście łóżeczka dla swoich maleństw i pościel?
Ojeny mi też już się zmienił suwaczek na ostatni miesiąc :D.Jeszcze troszkę i będziemy z naszym maluszkiem :).Już się nie mogę doczekać.
Mi też się dzisiaj śniło o porodzie.Ale to był fajniutki sen...do czasu...urodziłam bez żadnych komplikacj i z małym bólem :),tylko mój synek miał długie włosy i był japończykiem :D.Nie wiem skąd mi się to wzięło :?
tak sie ostatnio rozpisalyscie ze ja nie nadarzam tego czytac a co dopiero cos naskrobac:)
ja kilka dni temu mialam jakis sen o maluszku ale juz w ogole go nie pamietam, a na pewno juz nie przebije tego o zalozeniu nowego watku:)
placzliwa i rozdrazniona bylam tylko na poczatku, teraz juz tylko strasznie marudze, ze to nie zrobione, ze tamto...poza tym ja jeszcze w proszku jestem, zupelnie nieprzygotowana i zaczynam sie tym stresowac, musze sie wziac za siebie:)
A mój coś do tyłu jest :( Te suwaczki na babyboom są na pewno słodkie, ale coś źle obliczają. Powinnam już dawno VIII miesiąc mieć.
warbuziaczek - no to gratuluacje, coraz blizej i maluszka tulic bedziesz :-)
a ja snów żadnych nie mam :-(
o rety!!!!!!!!! mój suwaczek przeskoczył na 9 miesiąc!!!!!!!!! już nie ma gdzie przeskakiwać!!!!!!!!!!!
dzięki Gosiu :-)
oj tak - sny mam strasznie dziwaczne - nawet podpytywałam o to lekarza, ale podobno to się zdarza często i wpływ mają na to hormony :-) no cóż - póki co się z tego śmieję :-)

wiecie co robię? kleję pierogi z kaputą i grzybami na święta :-):-):-)
mi jakiś czas temu śniło się, że karmię Jasia i jak się obudziłam, to nie mogłam o niczym innym myśleć, bo było to dla mnie najcudowniejsze przeżycie pod słońcem :) A któregoś dnia śniło mi się, że teściowa włożyła mojego Jaśka zamiast do wanienki, to do stalowego zlewu w pralni i tak sobie czekał na mnie zanurzony w wodzie, szok :)
Ale sen!! A mi także dziś się śnił poród, pierwszy raz w życiu :)
Oj, depresja dopada i mnie. Ale i nerwa mam. Wkurza mnie nawet skarpetka męża zostawiona w innym miejscu niż powinna leżeć. Oj oberwie mu się jak wróci z pracy ;) Tylko chodzę bez przerwy i sprzątam.
Położna na szkole rodzenia do mycia dziecka polecała mydełko rumiankowe.
dołączam do grona płaczków :)) Płaczę z byle powodu, już mnie samą zaczyna drażnić ten stan, ale mężuś na szczęście jest wyrozumiały.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry