Widok

LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE CZ.23

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
I WKLEJAM ZARAZ LISTE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Listopad 2009:
1.11: alime - dziewczynka
2.11: ja-majka - chłopiec
3.11: sfw
4.11: Kasia222 - chłopiec
4.11: Betrisa - dziewczynka
5.11: Paula81 - dziewczynka Zosia - szpital Zaspa
7.11: Aga111 - chłopiec Filip, szpital- chyba Kliniczna
7.11: Asia_ce - chłopiec
8.11: warbuziaczek - dziewczynka
8.11: biedronka24 - chłopiec
12.11: basiab - chłopiec Krystian
13.11: kascha - chłopiec
14.11: Eve - chłopiec
14.11: Sajwer - dziewczynka, IWA - szpital Zaspa
15.11: Salambo - dziewczynka EMILIA - bardzo odległy szpital na Solcu
16.11: Ewwa - dziewczynka MAJA; chyba Zaspa
18.11: madziara2111 - dziewczynka
19.11: Agusia29 - dziewczynka WIKTORIA - szpital Redłowo
20.11: _zuzka - dziewczynka - szpital Kliniczna
20.11: Agoosiaa -dziewczynka - szpital Wejherowo
22.11: gani
23.11: bogosia - chłopiec JAŚ - szpital Wojewódzk
25.11: ojjka - dziewczynka MARCELINA-Zaspa
27.11: NataliaR - chłopiec- Zaspa
29.11: zabulka - dziewczynka MAJA - szpital Wojewódzki

Grudzień 2009:
4.12: dziób - chlopiec
5.12: medullah - chłopiec :)
11.12: Izulucha - dziewczynka BLANKA
12.12: Małgoś28
13.12: Dorotaaaa - dziewczynka NATALKA
14.12: Basia7 - dziewczynka DARIA
14.12: Perelka82 - dziewczynka AMELIA - szpital Wejherowo
15.12: beacia - dziewczynka
18.12: mała ciężarówka - dziewczynka LIWIA,szpital Kliniczna
21.12: Ivi
24.12: Kamila1869 - dziewczynka Marcelina
25.12: kiccek - dziewczynka Zuzia - szpital Wojewódzki
26.12: sara03 - dziewczynka
27.12: Rimini
28.12: anielkowamama - dziewczynka

jeżeli chodzi o kwalifikację to idę w poniedziałek, po napiszę co i jak
Gosia - Perelka, a gdzie we Wrzeszczu Twoja ciocia ma ten sklep? Mi będzie chyba tam najbliżej, a jeden stanik bym sobie już kupiła.
Ja już mam kupione 2 staniki o rozmiar większe.Tylko ja nie miałam problemów z kupowaniem.Wzięłam ten najmniejszy rozmiar dla matek karmiących,bo mniejszego nie było :).Bo mi wogóle piersi nie urosły :(.
biedronka - aj mam tak samo, a jaki jest najmneijszy rozmiar? pamietasz moze wymiary w buiscie i pod?
Nie wiem czy dobrze piszę,bo się nie znam na polskich rozmiarach,ale ja mam 85B.
ja jeszcze biustonosza do karmienia nie kupowalam, jeszcze mam czas, teraz mam miseczke E, i w sumie mi piersi powiekszyly sie o rozmiar tylko, ale zobaczymy jak pozniej...
ja mam inny problem, po przytyciu az 5kg, znow schudlam, nie duzo, bo o 2 kg, do tego spodnie kupuje mniejsze o rozmiar niz przed ciaza...musze pogadac z polozna, bo mam spadek apetytu i w ogole nie chce mi sie jesc, po prostu zmuszam sie , aby cos jesc...
a ja mam mega apetyt - mogę Ci iza odstąpić troszkę mojego ;-) w sumie to dużo nie przytyłam od ostaniej wizyty (1,5kg przez 4 tygodnie), ale za to moja córcia rośnie, że aż strach! Po dzisiejszym badaniu mój klopsik waży 3440g a to dopiero 36tc.

a tak z innej beczki - gdzie robicie dziewczyny i ile płacicliście za wymaz z pochwy (to badanko na paciorkowca)? jutro muszę zawieść.
dzieki warbuziaczek ;-))), no dzidzia ci pieknie rosnie hihi.
z wymazem nie pomoge...
ja w sumie nie wiem ile kosztuje badanie ale dostałam dzisiaj zestaw antybiotyków właśnie na paciorkowca. Trochę bez sensu bo i tak i tak bedziemy mieć zaaplikowaną dawkę przy porodzie z maluchem no ale jak lekarz mówi to biorę.
izulucha - ja tez malo przytylam - mam wizyty co 3 tyg i wzrost wagi o 0.5 kg. ale dr nic nie mowil, usg bede miala 15.10 wiec zobaczymy ile dzidzia wazy. a co do apetytu to ja mam dosc normalny, ale mniejszy nizporzed ciaza :-) uwilebiam kanapki z serem i podmidorkiem czy ogorkiem oraz tosty z serem. a niestety na obiady zbytnio nie mam apetytu, za to owoce wcinam i jogurty :-) moja waga od poczatku podskoczyla o 4 kg, ale za to dzidzia ma wazyc ok 3800 wiec pewnie sobie ode mnie podjada :-)
ooo Betrisa kazał Ci brać leki ? ja dziś kupiłam sobie miesięcznik Dziecko i tam jest właśnie o paciorkowcu, piszą że nie leczy się kobiet w ciąży, tylko podaje się dawkę przy porodzie, pisze to ichni lekarz - no ale każdy może się mylić, tylko cholerka komu tu teraz wierzyć ?
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
sara, u mnie podobnie, o dzidzi mowia, ze jest w normie, ja juz usg raczej nie bede mialam ale dzidzia dosc sktywna jest, wiec chyba ok. ja wlasnie nie mam na nic ochoty, probuje zmieniac elementy mojej diety, ale juz brak pomyslow
20 października idę do przychodni na kontrolę i po zwolnienie do mojego gina i właśnie wtedy będę miała robiony wymaz. Wiem, że nic nie zapłacę bo idę normalnie na NFZ. Z tego co się orientuję to taki wymaz robią w Endo-Med ale do najtańszych nie należy. Płaci się za wizytę u ginekologa i za próbkę:-( więc najlepiej w przychodni.
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
no właśnie też mam mieszane uczucia co do tych lekarstw, mam nadzieję,że to dziecku nie szkodzi. Moja siostra też zapaciorkowana i dostała dopiero przy porodzie.
A mój lekarz stwierdził, że teraz to już się wymazu nie robi bo po co ....wkurzył mnie, bo wiem że to bardzo ważne by wykryć przed porodem. Nie wiem jak go zmusić by zrobił ten wymaz.

Gdańsk-Wrzeszcz
ul.Klonowa 1 /18 , 1 piętro , były "Dom Rzemiosła"
w pobliżu stacji kolejki SKM i Galerii Bałtyckiej,
vis a vis byłego "Puchatka" Wchodzi się po schodach na górę.
zapraszamy ;
pon-pt 10.00-18.00
sob 10.00-15.00

Honorujemy karty płatnicze

GDAŃSK "HALA TARGOWA "
Pl.Dominkański 1 box 27
zapraszamy ;
pon-pt. 10.00-18.00
sob 9.00-15.00
Te adresy to do sklepu KAMAMA :)
A tu stronka sklepu gdyby któraś z was chciała zerknąć http://www.kamama.pl/index.php?p=p_3
perełka to idź gdzieś prywatnie lepiej to zrobić bo to draństwo nie daje symptomów. Ja chodzę do luxmedu, są dość sprawni z wizytami, ne wiem ile jedna kosztuje bo mam abonament, pewnie można i w innych miejscach zrobić. Ja bym poszła.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry