Widok

**LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSKI I DZIECIACZKI***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nOWY WATECZEK BO PO WCZORAJSZYM NIE ODWIEDZENIU (ZY TAK SIE MOWI W OGOLE/) FORUM, JESTEM DALEKO ZA MURZYNAMI:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zauważyłam,że odkąd jst Natala jakoś spendy rodzinne mnie męczą:/mam nadzieje,że to przejdzie.Wczoraj dzwoniła teściowa i się pytała czy soczki już małej daje..a kumpela,jak kupowałam biszkopty u niej w sklepie myślała,że też dla dziecka bo ona już w ieku 3 m-cy dawała..ehh
Mam nadzieje,że przestanie padać bo musze zakupki zrobić,chciałam z Natalą na Zaspe iść.
Wczoraj miałam niefajną przygode,chciałam wejśc do sklepu ogrodniczego po ziemie do kwiató-prowadzi go znajoma-zawsze wjeżdżam z wózkiem,była akurat jej pracownica i mnie z wózkiem wyprosiła..była bardzo niemiła i z pretensjami do mnie,więc ziemie któą zamierzałam kupić i doniczke grzecznie odstawiłam i wyszłam:)
chyba odkąd mam dziecko jeszcze bardziej bojowa się zrobiłam.
Ania na jakieś SPA też bym wybyła..na razie pomarzyć
wakacje..:) tez zaczeslismy juz o tym rozmyślać...

Dziękuje Majaki za pomoc, ale nie moge z niej skorzystać i mąża dumy urazić...hihihi.. ale na szczęście ma całkiem sporą wiedzę na ten temat więc damy rade.. problem bardziej tkwi w finansach, dobry obiektyw troche kosztuje...buuuu..;/

Sprzątać powinnam... jutro na pępkkowe się wybieramy, a w niedziele znajomi wpadną....a pogoda znow do bani.. rany..co za tydzień....wrrrr......
U nas tez czesto pelno ludziw domu, dzieci siostry jak wpadna to katastrofa:(...ale da sie przezyc..
rzeczywiscie, jakos męczą te wizyty "stadne", nie można wyłapać w tym własnego dziecka- mysle, ze to przejdzie, jak naszym dzieciaczkom unormuje sie tryb codziennego zycia, wtedy bedziemy wiedzialy co i jak, narazie to wszytskie zakłócenia z zzewntarz robią zamęt w ich i naszym zyciu!
No, ale jak ktos sie zapowida, to wiadomo, nie odmówimy:)U nas zawsze w weekend ktos, cos, sie dzieje;)..

Witam was,
przez tą pogodę jestem jeszcze bardziej padnięta niż normalnie. Asia wczoraj jak zasnęła o 18 na pierwsze karmienie obudzila się dopiero o 24 (6 h spania - boziu cud jakiś) no ale potem standardowo co 2h było jedzonko.
Mnie całą noc bolała noga strasznie, kiedyś skręciłam sobie w stawie kolanowym i mam tego konsekwencje do dziś, czasem jak mi coś przeskoczy to jestem dosłownie unieruchomiona. Wczoraj mi coś tam strzelało w kolanie a w nocy dopadł mnie taki rwący ból że hej. Teraz powoli przechodzi, już się bałam że będę plackiem leżeć.
pędzę sprzątać łazienkę bo właśnie zasnęła więc mam chwilkę
pychota - rozumiem ;-)
Kostek właśnie zasnął niespodziewanie ;-) jakby się domyślił, ze spaceru nie będzie :-) no ale nie spal od 7 :-) a ja skorzystam i posprzątam chatę bo podłogi prawie u mnie nie widać ;-)
czy któraś z Was ma Pozytywkę Chicco LULLABY ??

http://allegro.pl/show_item.php?item=545888610

zastanawiam się czy kupić??
Tez sie właśnie na nia przymirzałam, ale jakos nie moge sie zdecydować...Boje sie, ze jak zwykle dziecko sie przyzwyczai i potem jak sie znudzi pozytywka, to ja bede musiala nad łózeczkiem stac:)Poki Jas zasypia bezbłędnie to sobie to daruje...
Ja szukam takich fajnych kolorowych gumaczkow-do łydki, strasnie mi sie podobaja, ale nie iwem na jakie wzór sie zdecydowac!
No i Risika, jedzie na zakupki, a Primark tez ma fajne gumiaczki...Musze z nia zagadac.
narazie podobaja mi sie takie:)
http://allegro.pl/item561341886_buty_fantasy_kalosze_x1029_white_krata_r_38.html
http://allegro.pl/item560668968_buty_fantasy_kalosze_czerwone_w_kropki_r_41.html
wesołe kalosze:)) fajne
Długo sie nie zastanawiałam..chyba pogoda mi w tym pomogła-Kaloszki zakupione:)..ale takie w lapki psie..czarne i białe lapki!-extra!
teraz tylko czekam jak w nich sobie smigne:)na spacerek.hehe
Od razu mi sie humor poprawił:)Zakupy- to jest to...
zalicytowałam, znajoma ma taką pozytywkę dla córci, ma 2,5 roku i nadal lubi przy tym czasami zasypiać, a poza tym dają 24 m-ce gwarancji, jak cos oddamy innemu maluszkowi albo sprzedamy
mi sie takie podobają:
http://allegro.pl/item560668986_buty_fantasy_kalosze_kolorowe_petula_r_38.html
Tez bardzo ladne:)Ale ja wole mniej rzucajace sie w oczy, wiesz, u nas az tylu ludzi na ulicach nie ma, jakbym wyszla w jaskrawych kolorach, to bym po oczach razila:)..
Moje beda mi pasowaly do wozka, mam czarne dodatki no i czarna chuste mam do bialej kurtki, wiec bedzie jak najbardziej sI:)..
Majaki, ciekawe jak sie sprawdzi ta pozytywka, ja mam nadzieje, ze nie bede musiala jej kupowac:)O ile nam sie Jasiek nie "popsuje"...wszytsko mozliwe;)
wybywamy na spacerek, akurat nie pada i może tak wytrzyma przez jakiś czas.... oby
a u nas deszcz ze sniegiem czy snieg z deszczem... okropnie... dzis znow pojdziemy na balkon...;/
U nas kropi-ale lecimy:)
Ania, ja nie muszę (na szczęście) kupować tej pozytywki, kupuję ją bo wpływa dobrze na rozwój dzieciaczka, z zasypianiem od początku u Kostka nie mamy problemu, wpływa dobrze na spokojny sen i takie tam ogólnie pozytywnie, aa.. i są tam nagrane dźwięki ptaszków - jak na wiosnę ćwierkają delikatnie :-)
Kostek śpi teraz, jak się obudzi dostanie mleko i może wtedy pójdziemy na spacerek ;-) jelsi nie będzie padac
do Majaki-piękne zdjęcia i chciałam zapytać kto jej wykonywał -ja też szykuję się na chrzest i myślę o fotkach.

I jeśli możesz zdradzić w jakim kościele i "za ile"? Ja myślę o św. Józefie i nie wiem jaką kasę szykować.
A i zapomniałam o kilońskim-ja jeżdżę wózkiem coneco toledo turkusowo-czarnym-a ty??chętnie Cię poznam!!! Więc do zobaczenia -napisz swój znak rozpoznawczy-"wózek"-jaki???

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry