Widok
O no to dużo mamuś tu w drugiej ciąży.
Ja mam wizytę po świętach-USG prenatalne. Chciałabym już mieć tę wizytę za sobą. A tu jeszcze tyle czasu.
Jeszcze pracuje ale pod koniec kwietnia poproszę o zwolnienie. Mam dosyć trudne warunki pracy tj. cały dzień w samochodzie służbowym i chyba sobie odpuszczę i pójdę na L-4.
Ja mam wizytę po świętach-USG prenatalne. Chciałabym już mieć tę wizytę za sobą. A tu jeszcze tyle czasu.
Jeszcze pracuje ale pod koniec kwietnia poproszę o zwolnienie. Mam dosyć trudne warunki pracy tj. cały dzień w samochodzie służbowym i chyba sobie odpuszczę i pójdę na L-4.
Hej ja jestem na zwolnieniu najpierw z powodu plamień, a potem wymiotów, teraz pewnie będę miała z powodu jadłowstrętu, mam problem z jedzeniem więc i siły na nic nie mam...a na piersi hmmm nie ma chyba rady :))) Choć mnie bolę już dużo mniej, ale wcześniej też spać nie mogłam, aaa i to moja w sumie też pierwsza ciąża, wcześniej było poronieniu, ale bardzo wcześnie
Agusia85, tez mialam straszne bóle piersi w okolicach 7-8 tydz , teraz zdecydowanie mniejsze. Nie znam zadnej złotej rady na dolegliwości ciązowe :) Trzeba wszystko przeczekać :) Mam straszne problemy ze wstawaniem porannym do pracy! jak to u was wyglada? wiekszosc z was pracuje czy może na zwolnieniu?
Witam wszystkie listopadowe ii grudniowe przyszłe mamusie!!! Cudownie jest widzieć jak z dnia na dzień nasze zaszczytne grono sie powieksza :)
U mnie przez ostatnie dni praktycznie bez zmian, samopoczucie dość dobre, lekkie duszności i zawroty głowy!!!! Kolejne badanie mam 26.04 doczekać sie nie moge :D Jest to moja pierwsza ciąza wiec wszystko jest dla nas nowe i zaskakujące!!!Dużo zdrówka wszystkim życze!
U mnie przez ostatnie dni praktycznie bez zmian, samopoczucie dość dobre, lekkie duszności i zawroty głowy!!!! Kolejne badanie mam 26.04 doczekać sie nie moge :D Jest to moja pierwsza ciąza wiec wszystko jest dla nas nowe i zaskakujące!!!Dużo zdrówka wszystkim życze!