Widok

LOT Z NIEMOWLAKIEM RYANAIR

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Nie mogę znaleźć informacji co i ile mogę wziąść dla dziecka do samolotu...głownie chodzi mi o płyny ,czy niemowlaków też obowiązuje przepisowe 100ml?i co z mlekiem?przygotować mleko,czy można wziąść wodę i mieszankę?Bo doczytałam ,że w Ryanairze nie podgrzewają posiłków dla niemowlą:(jak to wszystko wygląda w praktyce?Będe wdzięczna za wszelkie informacje i sugestie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki dziewczyny,mam nadzieję ,że jakoś dam rade z moim maluszkiem:)
lecialam w kwietniu i musialam probowac, ale miala hermetyczne opakowanie jednorazowe mleka 200ml dla mlodszej. nie musialam probowac, ale moze dlatego, ze to drugi dzien otwarcia nowego terminalu, nawet straz byla very nice ;-)
aha w ryanairze nigdy mi nie chcieli podgrzac mojej wody, bo maja zakaz z health and safety itp...ale to bylo jak lecialam z londku...i na ich stronie tez to pisze...ja i tak mam zawsze kupiona wode mineralna, jakby co...
Leciałam w grudniu i mialam 2 butelki jedna z piciem duga z mlekiem. nawet nie kazali wyciagac z torby
Możesz wziąć więcej oni poproszą, żebyś trochę wypiła:). Tzn nie do normy, tylko żeby sprawdzić, że faktycznie to bezpieczne:)
jak ja leciałam to miałam normalnie pełen termos wrzątku i osobno proszek, nie było z tym problemu. W samolocie mówili że ich woda nie nadaje się na pokarm dla niemowląt, a z podgrzaniem nie było żadnego problemu,

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry